Treffit varatuille homoseksuaaliseen tyttären kalua

Se joka on pettänyt, se kulkee leimattuna koko loppuiän. Valitettavasti sellaista ei voi unohtaa. Sitä voi antaa anteex, mutta aina on se kivi taakkana joka pysyy Molemminpuolin suhteissa merkitsee todella paljon se luottamus toiseen.

Että saa suhteen toimimaan. Jos jomminkummin sen rikkoo niin suhde ei ole enää ehyt. Suhteen voi aina jatkaa vaikka on tullut petetyksi. Mutta onko se sen arvoista että piinaa omaa mieltään sillä että "mitäs on jos taas"??

Jokaisella ihmisellä on oma yksityisyytensä ja ketään ei voi omistaa.. Koska haavoja ei voi parantaa laastarilla. Voi meidän kanssa elää, minä ainakin rakastan vaimoani ja haluan elää hänen kanssa, se vain on niin että liha on heikko ei sille mitään voi, pahimmasta päästä en ole, kerran vuodessa ehkä tulee käytyä.

Paska tilanne, se pettäminen ei kuitenkaan minun tapauksessa ole sitä että välittäisin muista kuin juuri sillä hetkellä, niin ja kyllä minä tiedän että teen väärin Minun kohdalla sama juttu. Meillä ei tosin muutenkaan ole mennyt hirmu hyvin enää vuosiin. Lasten takia lähinnä olen yrittänyt jaksaa. Emme taida arvostaa toisiamme kumpikaan. Mieheni vehtailee joka juhlissa vieraiden naisten kanssa. Olemme olleet yhdessä yli 20 vuotta ja monta vehtailua on ollut. Mies ei kuitenkaan ole muuttunut.

Viikko sitten mittani tuli täyteen. Olen menossa yksin terapeutilta hakemaan apua ensi viikolla. Nainen hanki ihmeessä 'miesrakastaja' ja silleen vaivihkaa ja näet mitä miehen ilme menee kun sinullakkin ns 'vauhti päällä' jne Pistä menoksi ja anna palaa, energiaa saat kummasti, ja samalla seuraat miten mies siihe reagoi, jos ei hyvin sitte ero vaan..

Jos pettää toista, niin vasta pettäjän pitää antaa tilaa toisellekkin ett hänen naisensa käy vieraissa miehissä, saa seikkailua mitä miehensäkin on tehnyt aikasemmin, näin se vaan menee Ja nuoria miesrakastajia on pilvin pimein kun oikein oivallat tilanteen sinun kohdallasi, toimi, tee jotain hyväksi itsellesi, laittaudut, olet kuin Uusi ihminen, kun töpinäksi pistät, elämä ei ole koskaan hukattavaksi.

Elä täysillä, hae uusia mies haasteita ym.. Näin se vaan on. Ainoa keino pitää mies kurissa on että nainen on tasollisesti selvästi miehen yläpuolella. Silloin mies ei edes uskalla pettää koska menetys voisi olla liian suuri.

Jos tasot toistepäin, niin parempi vaan tottua vieraisiin naisiin tai sitten suoraan erota. Miehellä kun ei ole paljon menetettävää. Jos tasot alussa samalla tasolla, naisen synnytys ja yli 30 v niin hellurei naisen taso laskee selvästi, miehelle tulee taas vieraat naiset. Tylyä mutta näi se vaan on.

Tai ottaa sellaisia reppana miehen joka ei nyt naisia edes saa vaikka kuinka yrittäisi. Nehän ei taas naisia kiinnosta.

Jos naiset ovat yksiavioisia,niin keiden kanssa ne miehet pettävät? Sinkkuja kun ei riitä kaikille.. Jos vieras kiinnostaa,niin parempi erota. Sitten voi hyppiä sängystä toiseen loukkaamatta muita,vai kiinnijäämisen riskikö tuo hommaan uutta hohdetta?

Turhaa selitellä puolisolle mitään rakkaus-sontaa kun on käynyt vieraissa. Siis aivoton reppana mies. Sellaiset miehet mitä tiedän jotka ei petä ja ovat vaimojansa yläpuolella.. Ovat todella hyväkäytöksisiä vaikka vaimo on synnyttänyt enemmän kuin yhen lapsen ym.. Niillä miehillä on moraali kunnossa.. Kai siihenki vaikuttaa lapsuus ja omat vanhemmat ja kasvatus..

Sinunlaisia ja tavallasi ajattelevia miehiä ei voi muutakuin sääliä.. Todella surullista voi sinua.. Pettäminen jotenkin sukupuoleen sidottu? Ja naista ei kylläkään luotu synnyttäjäksi, vaan nainen itse haluaa miehensä kanssa että lapsi tehdään yhteisestä päätöksestä.. Hyvä itsetuntoinen mies ottaa luonnostaan vastuun perheestään, yhdessä naisensa kanssa..

Ja niitä pitääkin olla.. Ja rakentava keskustelu tästä antaa hyvän pohjan missä mennään ja miten jne. Toisiaan luottava pari, on mitä ihaninta, minkäl. Vuorovaikutus toimii suhteessa, ei siin katsota kuka on vallalla tai määräilevä, yhdessä vaalien toinen toistaan, on energiaakin antavaa.. Mutta sais enemmän enemmän olla tällasia suhteita, kuin mitä ny näyttää, eroamisia on liianki kanssa, ja allekouluikäsiä lapsia on siinä mukana Eli liian helpolla erotaan yleisestikkin!!!

Tuntuu kun ei osata olla pitkässä suhteessa, ja vaalia sitä lastenkin näkökulmasta katsottuna!! Kun minä sain tietää että avomieheni oli pettänyt, oli ero minulle ainoa oikea ratkaisu. En pystyisi enää luottamaan. Kaikki miehet pettää, siitä ei pääse mihinkään. Olen sinkkuna ollut nyt 1,5 vuotta ja ei tartte miettiä vedetäänkö matto jalkojen alta. Ajatukseni on että jos olisin jatkanut suhdetta, olisi oma ihmisarvoni olisi omissa silmissäni laskenut nollaan.

Jokainenhan tekee niinkuin tekee, mutta jos et pysty näinkään monen vuoden jalkeen luottamaan niin miksi rääkkäät itseäsi? Tee elämästäsi elämisen arvoista. Se ei ole sitä jos koko ajan joudut pelkäämään. Joo minä en kyll voi enää luottaa keneen kään akkaan. Sekä naisten-että miesten välillä Lukekaa tarkkaan rivien välistä Sitä ei kutsuta vastoinkäymiseksi vaan pään hakkaamiseksi seinään.

Tottakai sellaisen henkilön kanssa voi elää. Mutta ei siitä tarvitse toisen tietää. Muistakaa, että jokaiselle kuuluu yksityisyys. Jokaiselle kuuluu tekstiviestinsä ja kirjeensä, vain itselleen. Asiasta ei tarvitse keskustella eikä udella, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Itse jäin kiinni "pettämisestä" kun nyt jo exäni luki kalenteriani jossa 9 päivää tapaamisemme jälkeen hehkutin sitä edeltävän mieheni kanssa vietettyä iltaa.

Hän ei edelleenkään käsitä, että siinä kohtaa petin tätä exää, enkä nykyistä. Hän oli se jonka kanssa petettiin, vaikka minulla ei suhdetta siinä vaiheessa kenenkään kanssa ollutkaan. Huoritelkaa vaan, ilman meitä te olette niin olemattomia.

Kesäkuussa lähdin tapailusuhteessa miesystäväni kanssa Leville seksilomalle. Matka meni ihanasti seksin parissa pikkuautolla edestakaisin ja perilläkin molemmat saimme tarpeeksi.

Aiemmin olin sanonut ,että voisin mökillä kokkailla,joten nyt ostimme runsaat tekoainekset matkan varrelta. Formuloitakin tulisi, niitä vaan pitäisi hänen sitten mennä keskustan bubiin katsomaan. Lastensa äitiä jominun kanssani pettävä mies oli suunnitellut pettävänsä myös minua. Eli kävikin panemassa Levi-hotellin tarjoilijaa formuloiden katsomisreissulla jaheti perään taas minua.

Tyhmä kun en kuitenkaan ole,on mies nyt menneen talvenlumia minulle. Takaisin kyllä vinkuu saatuaan autossa maailman parasta suuseksiä,onneksi jää sitä kaipaamaan loppuelämäkseen. Maistoit itse omaa lääkettäsi. Seksilomalle Leville toisen naisen miehen kanssa, jossa odotti toisen naisen toinen nainen Sitä ihanaa suuseksiä osaavat antaa myös muutkin naiset kuin sinä autossa.

Joko aukesivat silmäsi tytteli Kyllä pettää saa oli sitte nainen tai mies joka pettää, kun ei vaan jää kiinni, ja toinen ei tiedä yms.. Jos jää kiinni sitte ero!!! Tollaset luuserit, pelurit, siperiaan opetuk seen loppuelämäkseen jne Nainen, toimi, heti potku persuksille kun ennenkun ykskään 'pettäjä hallitsee sinua tms, on lepertelemässä paskaa, ne osaa sen taidon hyvin Onneksi nainen aavistaa tarkempi vaistoamaan ei muuta kun oikeata naisenergiaa, heikko itsetunt. Tässä vähän toisenlainen tarina.

Poikaystäväni tuli eilen keikkatöistä kotiin. Kun hän halasi minua, hän vapisi. Hän vastasi että oli edellisenä yönä käynyt pettämässä lue harrastamassa seksiä minua humalassa jonkun tuntemattoman naisen kanssa. Elämäni romahti tuon yhden lauseen aikana aivan pieniksi sirpaleiksi. Mielikuvat poikaystävästäni harrastamasta seksiä toisen naisen kanssa eivät jätä rauhaan.

Olo on epätodellinen ja aivan hirveä. Koita sinä jaksaa oman taakkasi kanssa. Luottamisesta en enää osaa edes ajatella mitään. Sen näkee ajan kanssa, jos jaksaa antaa aikaa. Kosto seksi on paras lääke! Miksei voi jatkaa elämäänsä ja onnistua siinä hyvin. Se on paras kosto jos kerran yli päätään pitää kostaa.

Ei kai miehet sellaista ymmärräkkään Minäkin sain muutama viikko sitten kuulla mieheltäni että hän on työmatkoillaan käyttänyt maksullisia naisia ja iskenyt baarista kännissä naisia. Syvälle sattuu ja toivon ettei kenenkää tarvitse käydä tällaista helvettiä läpi mitä olen viime viikot elänyt. Turhia ovat selitykset että se ei merkinnyt mitään.

Hetken huuman takia hän on ollut valmis rikkomaan perheensä. Tai selittihän hän että ajatteli ettei ikinä paljastu. En ole kysynyt onko kaikki ollut sen arvoista. Olen sitä mieltä että ansaitsen elämääni tulevaisuudessa uskollisen miehen johon voin luottaa.

Sellainen mies on arvoiseni ja toivon että joskus sellaisen löydän. Mutta siinä pitää molempien ajatella samoin ja molemmilla täytyy olla tosiasiallisesti tasa-arvoiset oikeudet ja mahdollisuudet toimia.

Nämä miehet usein miksei naisetkin, jotka tekee työmatkoja ulkomaille, aina se on ett käyvät vieraissa, se on helpompaa vieraassa maassa, kukaan ei tunne, ja täysi vapaus kun aika sallii, pidetään hauskaa, unohdetaan koti ym taakseen.. Nainen ottaa siten rakastajan ihan oikeutettua 'sinne yhteiseen makkariin' kun mies tekee työmatkaansa ulkomaille Ja onneksi näin onkin Kumpikin saa lievitystä nautintoihinsa Kosto, se suloinen kosto, ja pysyköön ulkomailla kun sinne on mennytkin!!

Kun ero tuli niin mies kävi luonani vielä jonkin aikaa mutta löysi sitten uuden naisen. No, hän jatkoi edelleen juttuaan minun kanssani vaikka seurustelikin jo uuden naisen kanssa. Aikaa kului ja nyt tälle miehelle on syntymässä vauva tämän naisen kanssa ja meillä on tosiaan puolitoista vuotta ollut seksisuhde.

Itse olen tehnyt kaikkeni, jotta tämä nainen saisi tietää meidän touhuistamme, mutta nainen ei taida vieläkään uskoa. Tunnen, että olen itse ihan hirveä ihminen kun päästän miehen luokseni, mutta rehellisesti sanoen olen vieläkin niin kiinni tässä miehessä ja rakastan häntä etten osaa päästää irti. Eikä näköjään hänkään, vaikka lapsikin on tulossa. Miehen sanojen mukaan hän ei koskaan pettänyt minua fyysisesti silloin kun me seurustelimme ja uskonkin siihen.

Kyllä on äijällä otsaa pitää kahta naista joista toisen saattanu paksuksikin!!! Sanon vaan että olet tyhmä jos olet vapaaehtoisesti toinen nainen Jätkähän käyttää sua kybällä hyväkseen.. Jäbä jättää sut kyllä vielä,kun löytää kolmannenki naisen MIksi ihmeessä ette menneet yhteen oikeasti, jos kerran molemmat olitte vapaita?

Yksi m ikrosiru 8. Pieni minä vaan 8. Mulla on vähän vastaavanlainen tilanne kuin sulla. Mieheni jäi keväällä "kiinni" siitä että on soitellut ja tekstaillut erään naisen kanssa.

Yleensä minulla ei ole mitään sitä vastaan että miehelläni on naispuoleisia ystäviä, hän tulee hyvin naisten kanssa juttuun, enkä ole mitään mustasukkaista tyyppiä, kestän kyllä nämä ystävyyssuhteet hyvin.

Tällä kyseisellä naisella vain on kaveripiirissämme hyvin kyseenalainen maine mm. Suhde paljastui minulle niin että katselin mieheni puhelintietoja ja tämän naisen numero löytyi sieltä erittäin monta kertaa.

Normaalisti en todellakaan tutki mieheni puhelintietoja, ja vihaan sitä että jouduin niin tekemään, minunkin mielestäni ihmisellä on oikeus yksityisyyteen vaikka onkin parisuhteessa, mutta tilanne vain oli sellainen että tiesin että jotakin on tekeillä mutta en tiennyt että mitä. Ensin mieheni valehteli tästä soittelusta mutta kun kerroin mistä tiesin sen, hän myönsi sen ja sanoi että tämä nainen on lähetellyt hänelle viestejä ja että hän on ainoastaan vastaillut niihin ja jos ei ole jaksanut näpyttää viestiä niin on soittanut.

Okei, voihan asia olla niin. Silti se ei selitä sitä miksi mies ensin salasi tämän "kaverisuhteen" ja sitten vielä valehteli siitä. Mies on siis kaikenaikaa vakuuttanut sitä että mitään muuta ei ole ollut, ei edes hitaiden tanssimista baarissa.

No, ei ole kovin helppoa uskoa enää mitään mitä hän sanoo kun suhteen paljastaminenkin oli näin työn takana. Ai niin, asiaan liittyy myös sellainen seikka että tätä paljastumista edeltävänä syksynä sain nimettömän tekstiviestin jossa joku kertoi että miehelläsi on toinen nainen. Epäilen että tämän viestin lähetti juuri tämä toinen nainen koska juuri tälläinen toiminta on hänen tyyliään ja ilmeisesti odotti että laittaisin mieheni pellolle että hänellä olisi paremmat mahkut tähän.

En laittanut koska vielä silloin luotin mieheeni ja kun hän sanoi että mitään toista naista ei ole, jatkoimme yhdessäoloamme. Toki näin jälkeenpäin mietin että eikö mieheni todellakaan ymmärtänyt että tämä nainen on sen viestin lähettäjä vai eikö vain halunnut ymmärtää?

Ja mielestäni viimeistään silloin olisi ollut hyvä kertoa tästä "kaverisuhteesta" mutta mieheni päätti olla kertomatta. Sanoi vain ettei suhde ole hänelle mitään niin että jätti sen kertomatta. Äh, tästä jutusta tulee kohta melkein kirja, mutta ydinasia myös meillä on se että yhdessä jatkaminen tuntuu todella työläältä.

Epäilen jatkuvasti että suhde, oli se nyt laatuaan millainen hyvänsä, jatkuu muodossa tai toisessa. Miten saada varmuuden siitä että suhde on loppunut? Selkein sanoin ilmaisin että suhde ei voi jatkua, tuon nimettömän viestin takia ja senkin takia että en vain enää hyväksy sitä, mutta mistä takaisin luotto ja varmuus siitä että suhde on päättynyt? Mietin sellaista vaihtoehtoa että pyytäisin miestäni laittamaan tälle naiselle jonkun kohteliaan tekstiviestin siitä että suhde ei voi enää jatkua ja että näkisin kun mieheni lähettäisi sen.

Toisaalta olen varma siitä mieheni ei siihen suostu, mutta eikö sekin taas sitten kerro jotakin? Vai onko ainoa vaihtoehto vain erota kun luottamuksen takaisinsaaminen tuntuu niin vaikealta? Ei se lopu, vaikka kuinka uskot ja odotat, se ei lopu. Niin minäkin luulin silloin 7vuotta sitten kun asiaa puitiin ja vannottiin ja luvattiin, Mutta ne olivat veteen piirrettyjä viivoja.

Minä uskoin,toivoin ja luotin. Jos sanojen sisältö on puolisoille sama. Ratkaisimme pettämisasian, muuttamalla "sopimuksemme", Suomen aluevesirajojen määritystä siten että, Mieheni heilojen asunnot ovat, Suomen aluevesirajojen ulkopuolista aluetta silloin kun minä olin töissä eli Suomen aluevesirajojen ulkopuolella.. Helvettikin hajoaa jos Perkeleet ei ole rehellisiä toisilleen, sama pätee avioliittoihin..

Sekös harmitti muita ja nauratti meitä, ja niinhän me olimme sen tuumanneet.. Luottamus on kuin neitsyys, sen voi menettää vain yhden kerran. Pettäjä tulee aina pettämään. Ei sänkyyn menneet,chat tuttu kun olivat tavanneet jo n. Joten päätimme yhteistä elämäämme vaik viel,tuntuu joskus pahalta.

Eihän tuommoinen pikku teini vehtailu ole mitään pettämistä,hah.. Minua ukko petti 3eri naisen kanssa, vei ne baariin ja naisten luokse yöksi nussimaan Väitti rakastavansa minua mutta ei kuulemma voinut himoilleen mitään sillä minä olin yhdessä vaiheessa usein yö työssä ja ukko vapaalla Nyt on löytynyt vastakkaisen sukupuolen edustaja joka miettii samoja asioita kuin minä.. Vaimoni petti minua ja vaikka kuinka yritän unohtaa koko jutun niin välillä se pamahtaa mieleen väkisinkin Hänellä on aina ollut enemmän miespuolisia kavereita kuin naispuolisia..

Alkoihan aikoinaan etsiä netistä viestittelykavereita maileilla ja textareilla.. Päättivät sitten miehen aloitteesta pettää minua Toivon ettet joudu sitä samaa enää kokemaan, sillä vieläkin 4n kuukauden jälkeen jos muistelen asiaa yhtään tarkemmin niin rupeaa veren maku maistumaan suussa Kohtalotovereitasi löytyy siis miespuolisistakin.

En tiedä sinun miehesi tilannetta ja tulevaisuutta, mutta kerron vähän itsestäni olimme olleet vajaa 10v. Mutta kun elämäämme tuli vaikea kriisi aloin pettää taas ja nyt en ole edes ajatellut koskaan kertoa sitä hänelle.

Joten tältä pohjalta sanon että minussa varmaan asuu se "pikku pettäjä" kokoajan välillä se vain oli pinnanalla. Toinen seikka on se että kun pettää eka kerran se on vaikeaa, mutta toiset kerra ovat aina vaan helpompia ja vaikka tietää loukkaavan toista ei enää pääse irti kierteestä johon on langennut.

Se että et voi täysin luottaa vieläkään ei ole sinun syytä eikä ihme sillä ei miehenikään luota minuun ja voi olla että se omaltaosaltaan sai aikaan uudet syrjähypyt, koska koki joka tapauksessa olevansa pettäjä, vaikka en silloin pettänytkään. Tietysti tuollainen nuorena tapahtunut pikku tutustuminen kaverii ei välttämättä minun mielestäni kuulu samaan katekoriaan liitossa pettämisen kanssa.

Toivon kuitenkin että voisitte keskustelemalla päästä asian yli ja jatkaa yhdessä: Mielestäni tuollaisten 'vaan ystävien' kanssa tapailu ja tällänen alkaa olla pettämistä siinä vaiheessa jos se salataan. Ja vaikka olisi tieto että on tavannut jotain ja kysyy siitä suoraan, toinen kieltää sen monta kertaa ennenkuin viimein myöntää.

Siinä ei ole kaikki OK. Jos rehellistä peliä pelataan, ei tarvii salailla kumppaniltaan mitään. Olen ratkaisuni tehnyt ja suunnittelen omaa elämääni yksin eteenpäin. Joopa joo ken kerran pettää ja saa anteeksi tekonsa,pettää yhä uudelleen ,hakee mistä vaan kohteen,tää menee niin lähelle itseeni.. Mukavan ihmisen kanssa voi ja on hyvä elää.. Miehellä on ollut 2 muuta suhdetta tänä aikana. Toinen kesti hetken, ja hän palasi luokseni. Olimme yhdessä jonkin aikaa, kunnes tuli uusi suhde.

Hän yritti pesäeroa minusta, mutta ei onnistunut. Palasi jälleen syliini ja jatkoi suhdetta toisen kanssa, meni jopa kihloihin tuon naisen kanssa ennen kuin palasimme yhteen. Tietenkään ei sitä minulle tunnustanut, kunnes ihan äsken huomasin auringon vaalentaman sormuksen jäljen Valehteli pokerina, että ihan äsken mentiin kihloihin Pystyin kuitenkin päättelemään, että aikaa sormusten hankkimisesta oli jo kulunut enemmän. Ei suostu tunnustamaan minulle oikeaa kihlajaisajankohtaa..

Toisaalta ymmärrän hänen käytöstään, mutta valehtelu sattuu! Jos hän tunnustaisi tekonsa, olisin valmis antamaan hänelle anteeksi!!! Itseään voi antaa pettää aina, voi hyväksyä sen että toinen käyttää hyväkseen, muttei se oikein taida olla molemminpuolisen kiintymyksen arvoista, vaikka tyytyväinen parneri lie ihan kiva kaveri kotonakin.

Pettäneeseen kumppaniin voi luottaa ainakin siinä yhdessä asiassa, hän pettää uudestaan heti tilaisuuden koittaessa, toki mielistelee ja teeskentelee aikansa, mutta kun tilanne on taas turvallisen vakaa, muut alkavat kiinnostaa, saalistajatyypit nauttii tilanteiden ja toisten hyväksikäyttämisestä.

Mutta voiko luottaa siihenkään, ettei itse ole koskaan se pettäjä: Olen sen verran siskoni mies seikkailuja ja suhteita sivusta seurannut että sitten kun se minun biologinen kelloni sanoo lapsia niin sitä etsitään itselleen mukava ollaan sen kanssa se hetki, kunnes on pullat uunissa ja häivytään sitten.

Miksi vaivata itseään yhtään sen enempää kun on pakko? Varsinkin kun tämä maailma on mitä on? Miestä kun en ainakaan minä lapsen hoito avuksi kaipaa kun on sen verran monta sisarusta itselläni.

Jos kuitenkin jostain syystä niin kävisi että haluaa sittenkin vähän pidempi aikaisen suhteen, niin pelin säännöt on heti tehtävä selväksi. Jos niitä sitten rikotaan niin ei tarvitse omia toimiaan selitellä kun kytkintä nostaa. Ei kaikki oo ihan noin mustavalkoista. Edeltäpäin ei voi tietää miten johonkin tilanteeseen tulee suhtautumaan vaikka se tuntuisi aivan selvälle. Nyt voit ajatella että yksi virhe toiselta, ja pistät heti pillit pussii..

Mitäs jos rakastat toista niin paljon ettei enää olekaan niin selvää että pystyt lähtemään suhteesta? Kyllä mun mielestäni kaikki siinä kohtaa päättää vasta miten toimii kun tilanne tulee päälle. Ei toi ole mitään pettämistä! Normaali luottamus kestää tuollaiset jutut aivan hyvin. Samoin jos naisella ei ole tarpeeksi kokemuksia eri kokoisista kaluista, ennen avioliittoa jne, niin se liitossaan 'hakee kokemuksia rakastajiltaan' myöhemmässä vaiheessa, näin tulee olemaan Mikään liitto ei ole ikuinen, pitkään avioliitossa olleita ei nykypvänä paljon ole..

Mitä se oli sillo muutama vuosikymmen taaksepäin.. Ja ei kuullukaan olla.. Nyt eletään nykypvää ja sen mukaan elellään Entä jos omassa avioliitossa ei ole seksiä? Kumppani ei vaan yksinkertaisesti kiihotu Halut ei katoa, vaikka toinen ei halua? Mutta pettää ei saa. Kuitenkin ero perheestä, omasta lapsesta ja rakkaasta henkilöstä tuntuu aivan väärältä ratkaisulta. Muuten suhteemme on niin hyvä kuin ikinä voin kuvitella.

Ollaan oltu yhdessä 7 vuotta ja meillä on yhteinen tytär 4v. Tumputtaminen ei kiinnosta tarpeeksi, ei se ole sama asia. Pitäisikö vain tyytyä osaansa ja unohtaa oma seksuaalisuutensa? Pitäiskö ryhtyä munkiksi oman avioliiton sisällä? On kaksi ajatusmaailmaa ihan täällä Suomessakin, ne eroavat kuin yö ja päivä. Ainoa linkki niiden välissä on sukupuolitaudit. Ne ovat se juttu mistä ei voi kiistellä. Meitä on paljon, jotka vaellamme YÖssä vaiettuina, häpeillen, salaillen, valehdellen. Poistaisin mun halut tänään, jos voisin.

Tuntuu, että jos avioliitossa on kaikki hyvin, niin myös seksipuoli olisi kunnossa. Enpä osaa muuta sanoa, kuin että itselläni katosi seksihalut tyystin, kun aloin käyttää ehkäsypilleireitä. Nyt olen lopettanut niiden käytön, kun tuli paljon muitakin sivuoireta. Jostain lehdestä olen lukenut, että on kehitetty joku pilleri naisten haluttomuuteen, eli pillereitä ehkäisyyn ja pillereitä ehkäisypillereiden sivuvaikutuksiin haluttomuuteen.

Kyllä miesten kyvykkyyttä aina ajatellaan,mutta kuvitellaan ettei naisen tarvi muuta kuin jalkansa levittää ja homma sujuu. Lisää naisille silmäniloa mainoksiin,sillä eihän me naiset kaikki mitään lespoja olla. Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Aikanaan syy oli ilmeisesti sopimattomissa e-pillereissä, sitten toisen lapsen jälkeen vaimolleni tehtiin sterilisaatio ja siitäkös hänelle ratkesi riemu, ei ollut enää haluttomuutta muuta kuin siitä syystä että en olisi huomannut että on tullut maattua muittenkin kanssa.

Että tämmönen tapaus tällä kertaa, syy kuin syy, mutta nyt on ero meneillään. Kolmas syy vois olla jokin psykkinen, että olis vissiin viisainta ottaa härkää sarvista ja selvittää mistä kenkä puristaa ja tehdä sitten ratkaisunsa. Kuules sinun pitää ripittää tuo vaimosi ja kertoa sellainen fakta et jos kokoajan pihtailee, niin sitten on itse syypää siihen kokonaan jos toinen hakee seksiä muualta aikanaan.

Jos hän sinua todella rakastaa hän myös antaa nauttia sinun hänen kanssaan seksistä, mietihän sitä Että just sen takia niihin voi aina luottaa! Ja miehiäkin on sairaanhoitajana ja nekin on jakorasioita sun mielestä Sinun tapaiset miehet tässä on jakamassa itseään muille naisille, oli sitt varattu tai ei Siellä taas yksi moraalinvartija. Pelottaako,että naiset ovat se halukkaampi ja kykenevämpi sukupuoli: Voi pettäjän kanssa elää, mutta olet saanut jo esimakua siitä, mitä se sitten on.

Olin itse liitossa vielä 7 vuotta ilmitulleen pettämisen jälkeen. Täydellinen luottamus ei enää koskaan palaa. Ja nyt kun erosta on kulunut jo 3 vuotta, muistan lisää tilanteita, joissa mahdollisesti petettiin. Muistan myös aina erään miehen ohjeen: Sitten kun se on sanottu ääneen, se tulee todelliseksi eikä sitä voi enää kieltää. Niin kauan kun toinen vain epäilee, kaikki on "hyvin".

Vanhana, kaikenlaista nähneenä eukkona, en olisi kovin vakuuttunut miehesi selityksistä suhteen viattomuudesta. Olen myös kuullut mitä mielikuvituksellisempia tapoja määritellä pettäminen, omaksi eduksi, pettäjän siis. Irvokkain niistä oli se, että rakastella saa miten muuten vain mutta ei laittaa peetä peehen. Sitten vasta se on pettämistä. Eli kun vaimo kysyy, oletko pettänyt minua, voi hyvin omintunnoin!?

Vaikka olisi viettänyt kokonaisen yön rakastellen toisen kanssa. Mutta ei laittanut peetä peehen. Parisuhdeekspertti Martti Esko on sanonut, että kahden käden sormiin mahtuvat ne pariskunnat, joiden parisuhteesta on tullut oikeasti hyvä pettämisen jälkeen.

Ja hänellä on ollut asiakkaita aika paljon. Toisaalta arvostan Sinua, että yrität kaiken mahdollisen parisuhteenne eteen. Mekin yritimme vielä 7 vuotta saada liittomme niin hyväksi, että siinä haluaisi elää loppuelämänsä. Mutta eipä ole tarvinnut jälkeenpäin jossitella.

Ratkaisu oli hyvä molemmille. Elämme kumpikin hyvää elämää nyt. Don't You Love Her Madly Olen aina kunnioittanut avioliittoa ja parisuhdetta aivan helvetisti. Joskus nuorena miehenä avopuolisoni petti minua ja heti erottiin hänen toivomuksestaan. Sain tietää petoksesta vasta eromme jälkeen.

Pitkässä avioliitossa ollessani rakastuin nuoreen naiseen ja petin hänen kanssaan vaimoani yhden kesän. En jäänyt kiinni, mutta tunnustin tekoni koska en voinut elää valheessa.

Terapioiden jälkeen saimme avioliittomme kasaan - ainakin ulkoisesti. Huumaava petoskesä poltteli kuitenkin mieltäni ja aloin kikkailemaan taas koko maapallon naisten kanssa. Avioliittomme päättyi eroon, koska luottamusta ei päässyt syntymään enää välillemme. Eikä sitä olisi koskaan enää takaisin tullutkaan vaikka mitä olisi tehnyt.

Kerran "onnistuneesti" pettäneenä muuttuu tekosissaan varmemmaksi, oppii siis pettämään, elämään asian kanssa, kusettamaan koko ajan enemmäm ja enemmän kaikkia ihmisiä. Ja nukkumaan yönsä hyvin. Jos joskus aloitan uuden parisuhteen, aion tehdä kaikkeni että asiat sanotaan ensin ääneen ennen kuin tehdään. Ja ainako on noin.. Ei ole nykypvänä enää.. Nainen pettää yhtälailla, ja sanoo miehelleen mitä tehtäs kun minä olen ihastunut meidän työpaikalla olevaan nuoreen mieheen ja meillä on mahtavaa kemiaa jne Eli nainen lähtee liitosta, nuoremman kanssa, ja elää nykypvänäkin mahtavassa liitossa ja tahti paranee vaan..

Olen nähnyt monta täntapaista tässä ajassa Tämän voi jokainen vähänkin ulkonäköä omaava nainen käydä ravintolassa testaamassa. Kaikki lähtee mukaan jos on hyvännäköistä naista tarjolla! Tässähän ei biologisesta näkökulmasta katsottuna ole edes mitään ihmeellistä.

Useiden nuidenkin lajien urokset pyrkivät levittämään siemenensä mahdollisimman laajalle. Sitten on tämä suuri joukko naisia jotka yrittävät elää jossain illuusiossa että miehen pystyisi jotenkin sitomaan vain itseensä. Jotkut miehet ylläpitävät tätä illuusiota mutta syy siihen on vain ja ainoastaan maksimaalisen saannin varmistaminen. Jos riittävä saanti loppuu menee nainen vaihtoon. Tässä kin asiassa pätee sama luonnonlaki kuin esim.

Menkää vaan Sokkotreffeille yhdeksi tunniksi jutustelemaan miesten kanssa, niin johan alkaa valjeta. Miehet väittää, että sama peli on naisten puolella. Siellä on enemmän kuin yksi tai kaksi miestä etsimässä salarakkaita.

Vaikka "meillä on kaikki niin hyvin, työt, talot ja autot ja lapset". Mitä ihmeellisempiä selityksiä kuulee sille, että hakevat silti rakastajatarta tai ehkä sitä uutta ihanaa rakkautta, jonka löydyttyä voisi hyvin lähteä huonosta liitosta, ilman pelkoa yksinjäämisestä.

Olen todella pahoillani siitä, että ihmiset eivät tee mitään rakentavaa liittojensa eteen. Haikaillaan vaan uusia ihastuksia, että voisi unohtaa arjen pa.. Se on niin väärin. Toista ihmistä kohtaan, miestä tai naista. Tähän liittyen olen myös hämmästyneenä kuunnellut sitä, että miehet tuntuvat olevan valmiimpia lähtemään ulkopuolisen avun hakuun kuin naiset. Olen siitä samaa mieltä, että kuka tahansa voi olla pettäjä ja yllättävän monet pettää.

Toisaalta tunnen henkilökohtaisesti myös miehiä, jotka ovat uskollisia edelleen, vaikka selibaattia olisi jatkunut neljäkin vuotta. Se ei ole syy pettämiseen, mutta eroon ehkä hyvinkin. Pettäminen on enemmän henkinen kun fyysinen juttu. Sä varmasti joudut kärsii enemmän siitä et sulle ei suhteessa anneta läheisyyttä sekä lämpöä,ja etttä se hellyys menee jollekkin muulle naiselle.

Paneminen on panemista ja siinä ei välttämättä oo tunteita pelissä. Kuulostaa kovalta mut me ollaa eläinkuntaa ja harrastetaa sexii,vaistot vie. Jos ei missään vaiheessa kuvittelekaan maalaavansa kumppanistaan erehtymätöntä täysin epäitsekästä pyhimystä niin tuskin tulee pettymään. Itse tein sen virheen, että annoin tunteuden viedä ja "luotin".

Paremmin olisi kestänyt jos ei toiselta odottaisi liikoja. Loppujen lopuksi ei toiseen voi täysin koskaan luottaa, ainoastaan itsestään ja tekemisistään voi ehkä olla varma.

Annoin anteeksi monien riitojen jälkeen. Ainoa vain että se ei jäänyt yhteen kertaan Siis ei hän ole seksiä kenenkään kanssa harrastanut, mutta kaikkea siihen suuntaavaa Mietinkin mikä ihmeen takia aina annan anteeksi ja yritän unohtaa. Asiat vain menneet siihen etten todellakaan voi luottaa yhtään mihinkään mitä mies mulle sanoo Eikö teillä naisilla miehillä ole minkään sortin itsekunnioitusta.

Teitä saa kohdella kuin tiskirättiä Tai kohtelette toista niin ja te vain hoette mantroja, että "lasten takia" ja "pitää yrittää ymmärtää" ja "toteutetaan vain viettiä" ja plaa plaa plaa. Ihmisen erityisominaisuus on se, että kykenee ajattelemaan, ajattelemaan myös toisia.

Kasvakaa aikuiseksi ja ottakaa vastuu omasta elämästänne, kummatkin!!! Missään ei jaella marttyyrin kruunuja, uskokaa pois. Ja eroista selviää ja elämä kantaa. Mutta parempaa elämää ei tule, jos sitä ei itselleen salli. Naiset liittää panemisiin tunteet ja muut. Miehelle se on vaan panemista ja siksi siihen lähdetään aika helposti noin vaan, varsinkin hyvännäköisen naisen kohdalla, muutenkin jos tilanne on vaan otollinen.

En voi sanoa muuta kuin että sinun on nyt ajateltava vain omaa etuasi. Ihmisen elämässä onni on minusta tärkein asia ja jos et ole onnellinen ja jokin painaa sinua, on sinun mielestäni jatkettava onnesi etsimistä. Se on todella rankkaa, mutta taidat olla sinnikäs ihminen.

Tavallaan on luovuttamista jäädä suhteeseen, joka painaa mieltä. En usko että pettäjään voi todella luottaa enää koskaan. Ja pettämisessä on mielestäni useinkin kyse arvostuksen puutteesta. Haluatko elää loppuelämäsi ihmisen kanssa, joka ei kunnioita sinua kuten pitäisi? Jatka onnesi etsimistä, rakas ihminen.

Älä pelkää kyyneleitä sillä jonain päivänä ne loppuvat. Ajattele vanhuuttasi ja mitä silloin sanoisit itsellesi. Sinä vain katkeroidut jos hylkäät onnesi ollaksesi ihmisen kanssa, joka ei arvosta sinua.

Mun piti kahdesti hieraista silmiä kun tulin palstalle katsomaan onko vastauksia tullut. Miten ihmeessä tämä onkin kerännyt näin paljon vastauksia?! Kaikkia en lukenut mutta samoja ajatuksia noissa näyttää kaikissa olevan. En mä takerru kiinni mieheeni. Hän saa mennä baariin kavereidensa kanssa, mennä kaupungille kavereidensa kanssa, harrastaa kavereidensa kanssa. Saa mennä viettämään iltaa ja kutsua kavereita tänne viettämään iltaa - kunhan muistaa minutkin.

Osa teistä on sitä mieltä ettei tuota vielä voi pettämiseksi sanoa, mutta minulle se on sitä. Kun mies menee ja suukottaa ja pitää kädestä toista naista, se riittää pettämiseksi. Se riittää että siinä on tunnetta jota ei saisi olla, vaikka eivät sänkyyn pomppaisikaan. Miksi pettämiseen vaaditaan sänkyyn pomppaaminen? Tuo tunne kalvaa kyllä sisintä ja on kalvanut jo kauan. Mutta se on kuitenkin helpottanut ja reippaasti ja nyt kolmen vuoden jälkeen siitä on alannut pääsemään jopa eroon.

Ehkä luottamus palaa taas. Näin paljon ollaan edistytty, en tahtoisi enää tässä vaiheessa luovuttaa. Mutta toista kertaa en siedä. Ilmeisesti niitä ei ole hirvittävästi jotka ovat jatkaneet pettäjän kanssa eikä pettämistä ole enää tapahtunut. Tai sitten kukaan heistä ei vain liiku täällä Olen sekä petetty että pettäjä. Pettänyt olen kerran, avosuhteen aikana. Avioliitossa ollessani en koskaan. Pettäminen on vastoi omaa moraalia ja arvoja, joten en voi kuin ihmetellä omaa käytöstäni omasta moraalikäsityksestä poiketen.

En pidä itseäni epäluotettavana vaikka olenkin pettänyt. Olennaista omalla kohdallani on ollut, että olen käsitellyt asioita, jotka ovat johtaneet tällaiseen käyttäytymiseen.

Hain siis asiantuntija apua ja kohtasin itseni, omine puutteineni ja murheiheni. Nyt tiedän ja olen löytänyt vastauksia mieltäni askarruttaneisiin asioihin. Osaan toimia jatkossa toisin ja tulkita omia tunteita - tilanteita ja katsoa asioita objektiivisemmin. Olenaista on, että erinäisten asioiden käsittely olisi tullut tehdä jo vuosia vuosia sitten, jolloin olisin säästänyt itseäni ja siinä samalla myös kanssaihmisiä. Ottamatta enempää kantaa aloittajan - nimim. Mielestäni te molemmat tarvitsisitte apua asioiden käsittelyyn, kumpikin tahoillaan ja ehkä yhdessä.

Toista ihmistä, hänen käyttäytymistään ei voi muuttaa - vastaukset löytyvät usein meistä itsestämme. Asia on jäänyt pitkälle käsittelemättä. Miehen kanssa olen sen käsitellyt, ja tuon kolmannen osapuolen kanssa osittain, mutta silti vielä on käsittelemättä. Olin niin nuori ja typerä että mollotin vain päivät pitkät tuskaani eikä olo siitä helpottanut. En hakenut mitään ulkopuolista apua, ja itse asiassa jo vuoden on tuntunut siltä että ehkä pitäisi käydä jossain ulkopuolisella puhumassa aiheesta.

Se tuntuu hankalalta nykyään kun sen tahtoisi entistä enemmän vain unohtaa, mutta entäs jos se putkahtaakin taas jostain mielensyövereistä hetken päästä?

Erikseen kuulostaa sellaiselta ratkaisulta että toimisi paremmin. Mutta miten saisin toisenkin siihen mukaan, koska hän tuskin kokee tarvetta siihen? Itse olen ollut petetty osapuoli.

Exmies piti peliään 1,5 vuotta selkäni takana, naisen kanssa joka esitti ystävää. Heillä oli ahkeraa tekstailua, eli heti kun menin illalla nukkumaan, niin naputtelu alkoi. Kun käväisin vaikka juomassa vettä, niin heti pantiin puhelin pois. Siinä vaiheessa alkoi hälytyskellot soimaan. Ja syyllistyin myöskin viestien lukemiseen, olihan hän melkein kaikki poistanut, mutta jotain oli jäänyt, josta selvisi heisän suhteensa laatu. Silloin annoin miehelle kenkää ja myöhemmin selvisi, että heillä oli ollut suhde jo 1,5v selkäni takana.

Olisihan minun pitänyt se tajuta, kun just sänkyhommissa hän oli muuttunut paljon aktiivisemmkasi ja alkoi ostelemaan minulle koruja. No, nyt hän pettää tätä nykyistäkin naistaan, ainakin minun kanssani. Olen ihan kostaakseni suostunut seksiin hänen kanssaan. Tämän uusi nainen lemppasi hänet jo kerran sen takia, kun tuli hänelle asiasta kerrottua. Mutta nainen otti hänet takaisin ja ilm uskoo, että mies on uskollinen hänelle ja paskat, luonani hän käy edelleen.

Ja muitakin miehiä tiedä, jotka harrastavat vieraita naisia. Eli itse en luota mieheen, joka on kerran pettänyt. Niin ja heti naimisiin mennessämme hänellä oli joku "hoito" ollut jossain ja sen annoin anteeksi ja luotin, mutta tämä luottamus osoittautui totaalisesti vääräksi. Enää en ole yhtä sinisilmäinen. No ei voi elää! En jaksanut lukea loppuja viestejä, mutta oma mielipiteeni: Enkä ole kokenut että niin olisi myöskään toisinpäin! Toinen asia, tietenkään en hyväksy pettämistä.

MUTTA, joskus kyllä ärsyttää sellaiset kommentit jotka tuntuu tulevan "elämää kokemattomien" ihmisten suusta. Kaikki on todella mustavalkoista Jokainen tekee tasan sen minkä itse kokee parhaaksi, vaikka kliseiseltä tuntuisikin. Sänkyyn asti meno, vai jo pelkkä flirtti? Itseäni ei tosiaan haittaa vaikka mieheni flirttailisi muiden kanssa. En ole mustasukkaista tyyppiä. Suhdetta toiseen en kuitenkaan hyväksyisi. Elämää tämä kaikki vain on, jokainen tuntee vetoa toisiin kuin puolisoonsa joskus.

Joku jättää asian siihen, joku ei Toivottavasti tulin ymmärretyksi omalla kannallani. Sitten varmaan osaatkin kertoa paljon yksityiskohtia, eikö? Ihan mitä tahansa en minäkään usko. Luulet että mä menen tähän lankaan netissä tuntemattoman selittäessä ettei tiedä yksityiskohtia mut näyttäs siltä ;. Oiskohan tämä nykyajan tietotekniikka osa syynä,että suhteita helpommin saatavilla!? Mielestäni sinun pitäisi ehkäpä keskustella miehesi kanssa asiasta.

Siitä miltä sinusta tuntuu ja sillai Elin pettäjän kanssa muutaman vuoden, ennen kuin silmäni aukesvat. Hän kielsi useampaan otteeseen kaiken. Vasta sitten kun minulla oli todisteet ja miehellä selkä seinää vasten, hän vasta myönsi.

Huomasin, että tuommoiseen ei voisi ikinä luottaa ja jätin hänet. Aikaa myöten pääsin yli ja löysin uuden, ihanan ja luotettavan ihmisen.

Exäni silmätkin avautuivat ja hän huomasi ,mitä oli menettänyt. Minulta ei kuitenkaan enään riittänyt sympatiaa hänelle. Minulla on paljon naispuolisia ystäviä, eikä edes tulisi mieleen vehdata heidän kanssaan. Ja mitä sukupuoli ystävyyssuhteissa merkitsee. Sitäpaitsi bi-seksuaaleja tuntuu maailma olevan pullollaan. Yleensä ihmiset epäilevät toista siitä, mitä olisivat itse valmiita tekemään.

Pitää naisen kun naisen halukkaana, piristävänä kokemuksena silloin tällöin, useimmminki miten milloinki Ja taas suhteessa kukoistaa erilainen erotiikka Vuosien pihtaamisten ja selittelyjen jälkeen itse sorruin pettäjän tielle. Ero siitä tuli vaikka vaimo ilmoittikin koittavansa ns. Itse elän miehen kanssa joka aikoinaan petti minua.. Ja mies tekee reissu hommaa..

On tälläkin hetkellä ulkomailla töissä.. Ja juttuja puhutaan selän takana että on muita naisia siellä hänellä ollut mutta mies kieltää kaiken.. Vai täytyisikö alkaa käyttäytymään samoin ja antaa takaisin samalla mitalla..???? Sinua en asiassa osaa muuten auttaa kuin että kuuntele itseäsi..

Kyllä se ennemmin tai myöhemmin tulee ilmi pettääkö mies sinua.. Ja niin varmaan tapahtuu minunkin kohdalla.. Mies kyllä epäilee minua pettämisestä ja syyttääkin siitä.. Vaikka kertaakaan en ole sellasta liikettä tehnyt joka antaisi aihetta pettämis syytöksiin tai edes epäilyihin.. Ja pelin henkeen kuuluu, että sinua syyllistämällä hän pitää sinut nöyränä. Tiedän sen omasta kokemuksestani ja muutaman muunkin. Mutta älä rupea kostamaan, siitä ei itsellesi hyvää seuraa. Sinullekin sanon, että kunnioita itseäsi!

Viime kädessä kukaan muu ei sitä tee. Äläkä luule, että olen katkera vanha eukko, vaan erittäin onnellinen nykyisessä elämäntilanteessani. Ja toivon muillekin rohkeutta tehdä elämässään ratkaisuja. Ja uudessa suhteessa voi käyttää saamiaan oppeja hyväkseen. Ja elää läpinäkyvää elämää!!! Kyllä se on myös sinun vastuulla rakentaa luottamusta, jos kerran olet suhdetta jatkanut. Ei siitä hyvää seuraa jos miehen tai sinun pitää elää epäluottamuksen alaisena. En jaksa uskoa pelkän odottelun ja hyvin menemisen vannomisen mitään suhdetta parantavan, joten puhu sille miehelle.

Onko suhde muka hyvä, jos toinen kuitenkin epäilee sitä, että onko toiseen sittenkään luottamista tulevaisuudessa? Se ei tee hyvää itselle,eikä pettäjälle,koska pettäjä kumminkin ajattelee seuraavallakin kerralla pääsevänsä kuin koira veräjästä. Eli anteeksianto mahdollistaa seuraavan pettämisen.

Olen ollut saman miehen kanssa naimisissa 26 vuotta. Alku oli hankalaa, mieheni oli kovinkin kiinnostunut muista tytöistä seurusteluaikana ja itkin monet itkut. En tiedä miksi jatkoin suhdetta, mutta sen jälkeen kun menimme kihloihin, mieheni on suhtautunut asioihin aivan eri lailla. Kuljemme kyllä erikseenkin kavereiden kanssa. Mutta kyllä sen huomaa jos suhde on kunnossa ja jos ei ole, niin sen eteen kannattaa tehdä töitä. Itseään voi muuttaa, ei toista.

Ilman luottamusta ei liitosta tule mitään, mutta jos kolme vuotta on mennyt hyvin Kun meillä on tosiaan hienosti mennyt nämä kolme vuotta ja parantumista ja keitystä on tapahtunut paljon.

Toivottavasti pääsen näistä ajatuksistani eroon ja mies todella pysyy kaidalla polulla Voi päästä eroon,ainakaan sängyssä ,jossa mies on toisen kanssa rakastellut. Jotenkin tuli tosi myötätuntoinen olo.

Ellei keli kelpaa niin VIUH! Mä laitoin kaveriin ens töikseni välit poikki. Kerran oon sen jälkeen baarissa törmänny, oli vessassa odottamassa kun olin menossa sinne. Tuijotin ovelta about 4 sekuntia, käänsin selän ja kävelin pois. Oli vissiin loukkaantunu verisesti kun en ollu edes moikkaamaan vaivautunu hah.

Voi, mutta päivä kerrallaan. Kyllä se niin on - joka antaa pirulle pikkusormen se vie koko käden. Jos kerrasta viisastuu - ehkä toivoa on.

Kerran huorannut mies tai nainen tekee sen aina vaan uudelleen. Ite oon kokenu saman Et kyllä ne pettää aina uudestaan.. Kuuntelepa Anna Hanskin kappale Ketun morsian. Pettäjä pettää aina, mutta syrjähypyt eivät välttämättä merkitse hänelle muuta kuin sulkaa hattuun, hän voi silti oikeasti rakastaa sinua. Mieti, onko parempi elää ehkä tylsän mutta uskollisen tyypin rinnalla, vai ketun, joka pettää mutta palaa kuitenkin aina luoksesi. Onko se sen arvoista, ja voitko elää sen kanssa.

Se ratkaisee, mitä teidän kahden välillä on, ei se, mitä hän tekee muualla. Joku ryyppää, joku sekoaa uskontoon tai muihin ismeihin, joku ei pysty pysymään erossa vieraasta Tätini mies petti tätiäni, pienellä paikkakunnalla kaikki tiesivät. Tädin sairastuttua mies kävi sairaalassa joka päivä aamuin illoin syöttämässä vihannekseksi muuttuneen vaimonsa.

Älkää sanoko, ettei hän rakastanut vaimoaan, vaikka petti tätä koko ikänsä. Leskeksi jäätyään tädin mies lopetti suhteen elinikäiseen huoraansakin. Ehkä hän katui tai sitten se ei enää tuntunut miltään Edellisessä liitossani nuorena petin itse asiassa aina kun oli tilaisuus. En kai vaan ollut valmis parisuhteeseen oikeasti.

Muut naiset ja villi poikamies elämä loppujen lopuksi kiinnostivat enemmän. Toi minkä sanoin että korostan seksuaalisutta oli provosointia sellasille miehille joille se naisen seksuaalisuus on liikaa ja sit tulee näitä mielipiteitä että mitä naisen pitää olla.

Mulla ei ole tarvetta sanella sitä mitä miehen pitää olla ja näin ollen kukaan mies ei sanele mulle mitä mun pitää olla. Jokatapauksessa kaikilla ihmisillä ei ole umpinaisia käsityksiä siitä kuinka kokenut tai kokematon naisen tai miehen pitää olla ja mun on helpompi elää elämässä jossa joku pakottava oletusarvo sanele mulle mitään vaan mä voin ajatella omilla aivoilla eikä mun tartte hyväksyä seksististä tekstiä keneltäkään mieheltä niinkuin ei kenenkään miehen tartte hyväksyä seksististä tekstiä keneltäkään naiselta.

Jokainen voi itte päättää mitä hyväksyy ja mitä ei ja miten elämänsä elää. Sä myös sellaisen tilanteen missä olet todella ihastunut johonkin mieheen, mutta tää mies ei halua sua sun menneisyytes takia, alatko myös vihaamaan heti sitä miestä ja pidät sitä sovinistina vai osaatko kunnioittaa hänen vaatimuksiaan naisille?

Eli onko vain sun tapas elää se oikea vai pystykö myös hyväksymään miehet jotka eivät hyväksy sun tapaas elää ja nähdä maailma, vai ovatko he jotenkin väärin eläviä ihmisiä? Olen päättänyt että en aio suunnitella minkäänlaista vakavaa suhdetta miehen kanssa ennenkuin olen jossainmäärin tutustunut mieheen ja hänen ajatusmaailmaansa.

En usko että tulen olemaan tulevaisuudessa todella ihastunut johonkin mieheen jonka katsantokanta elämään ja maailmaan on suppea ja yksinkertainen, toki on mahdollista että saatan ihastua sovinistisen miehen ulkonäköön mutta en aio antaa tunteiden mennä pidemmälle ennenkuin tiedän jotain mitä tämän miehen päässä liikkuu.

Ja minulla syvät tunteet muutenkin liittyy juuri ihmisen luonteeseen ja en usko että edes voisin olla ihastunut mieheen joka ei osaa ajatella. Mulla ei ole aikomustakaan aikoa "kunnioittaa näkemyksiä" jotka alistavat naista vaan aion löytää tasapainoisen miehen jolla ei tähän ole tarvetta. Ja mitä sä tiedät mun tavasta elää? Mun tapa elää on tavallisen sinkkunaisen tapa elää, meitä mahtuu 13 tusinaan ja suhtaudun tulevaisuuteen odottavan innokkaasti sekä luottavaisesti.

Vastauksena sun kysymykseen edelleenkin sanon mitä olen sanonut jo aiemmin että mulla ei ole tarvetta sanella toisille todellisessa elämässä että joku mies tai nainen on väärin elävä ihminen. Tästä syystä en siis halua myöskään omaan elämääni ihmistä joka sanelee mulle jotain sääntöjä. Ja ne jotka haluaa toisille sääntöjä sanella saa sitä tehdä ja laittaa nainen sinne mihin nainen kuuluu , voi kokeilla kuinka pitkälle se sitten vaikka parisuhteessakin kantaa.

Teidän kaltaiset seksistiset miehet eivät tajua sitä että on meille naisillekkin harmia kokeneista mieslutkista jotka eivät näe omaa napaansa pidemmälle ja jotka ovat turtuneita ja kykenemättömiä. Teidän mielestä vain miehillä on oikeus kutsua naista lutkaksi ja vastaavaa oikeutta ei naisella ole.

Ja teidän mielestä teillä on myös oikeus tehdä naisesta ja hänen olemuksestaan ja kaikessa hänessä päätelmä perustuen vaan yhteen asiaan: Tiedän tasavarmaksi että en halua miestä joka ajattelee yksinkertaisesti. Jokainen voi ajatella miten lystää mutta en tosiaan omaksi miehekseni haluaisi miestä jolla ei ole kykyä nähdä asioita laajempana kokonaisuutena vaan yksinkertaisena.

Voi ajatella fiksusti tai tyhmästi, simppelisti tai monimutkaisesti. Se on sitä oikeutta omaan mielipiteeseen. Sinulla on esimerkiksi oikeus olla sitä mieltä että H.

Moilainen on yksi mulkku sovinisti kusipää. En välttämättä pitäisi siitä mutta elämä on. Jos nimittelyn vapaus on tärkeää, niin sekin on teillä naisilla olemassa. Jos haluatte kutsua joitakin pelimiehiä lutkiksi, niin sitten te varmaan niin teette ei sitä kukaan estä. Jos taas haluatte että pelimiehiä on oikeasti vähemmän, niin sitten kannattaisi olla kiinnostumatta sellaisista. Totta, jokainen voi olla mitä mieltä hyvänsä ja jokainen voi ajatella vähän tai paljon.

Mutta täällä on nämä pari tyyppiä jotka julistaa meille sanomaa naisen koskemattomuudesta. Miksi vitus sä puhut monikossa täällä vastaamalla mulle? Mä en ole koskaan haukkunut naista lutkaksi enkä hauku, ja ihan samalla tavalla nainen saa haukkua miestä lutkaksi jos haluaa, itse en siihen alennu, mutta sä saat tehdä mitä sua huvittaa. Ja kyllä, mulla on oikeus laittaa tasan tarkkaan millaiset kriteerit mä haluan naiselle, eikä siihen ole kenelläkään, varsinkaan sulla, mitään oikeutta alkaa valittamaan.

Jos sä et täytä mun vaatimia kriteereitä niin voi voi, etsi joku toinen mies sillä kaikkia ei voi miellyttää. Enkä edelleenkään ymmärrä miksi sulle ottaa niin koville muiden miesten asettamat vaatimukset, ootko sä yksi näitä naisia joita aina vituttaa jos yksinkin mies vaatii jotain sellaista naiselta mitä sä et pysty täyttämään.

Eli pyrit elämään jossain prinsessamaailmassa missä jokaisen miehen pitäisi palvoa sua vain sen takia, että olet nainen ilman, että miehillä on mitään oikeutta vaatia naiselta yhtään mitään. Se on hyvä, että olet tiedostanut millaista miestä et halua, miksi sua silti vituttaa näin paljon ne "muunlaiset" ja heidän vaatimukset kerta et niihin edes haluaisi tutustua? Ei mua ota koville yhtään mikään. Olen vaan antautunut tälle aiheelle ja haluan paasata tästä aiheesta.

Aihe oli siis se että tää viestiketjun aloittaja halusi sanoa että kaikki naiset jotka on paneskellu muita ennen sitä on lutkia josta musta oli vaan niin hauskaa alkaa paasaamaan. Tiedätkö, olen niitä ihmisiä jotka pitävät omasta äänestään ja jotka saavat kicksejä siitä että joillakin ottaa koville ajatella asioita jotka ovat äärettömän yksinkertaisia.

Sä oot ton aloittajan kanssa ihan selkeesti samoilla linjoilla sen asian suhteen että sä kuvittelet että mua tai muita naisia joiden itsetuntoa ei miehet sanele nappaa aivan rajattoman äärettömästi sun kriteerit ja mä saan just niistä sun kriteereistä hepulin.

Kyse ei ole siitä että mä olisin saanut sun kriteereistä hepulin vaan mä saan aina ihmisten ajatusmaailman rajoittuneisuudesta tai ton tyyppisestä sanelupolitiikasta hepulin koska mä olen sellainen ihminen että aina ärsyynyn ihmisten ajatusmaailman rajoittuneisuudesta riippumatta siitä mitä aihetta rajoittuneisuus koskee. Olen yrittänyt vähentää näitä hepuleiden määrää mutta välillä hepuli vaan tulee ja ottaa minusta vallan.

Ja kyllä, mulla on oikeus laittaa tasan tarkkaan millaiset kriteerit mä haluan sille millasesta rajoittuneisuudesta mä saan hepulin ja mikä mun mielestä on tyhmää. Ja jos mun mielestä on tyhmää rajottaa omaa ihmiskäsitystään luutuneilla siveysksäsityksillä se on minun mielestä tyhmää maailman tappiin asti. Et tajua mitä seksismi todellisuudessa kertoo ihmisestä. Että sua kiinnostaa ja sulla ottaa koville joidenkin miesten vaatimukset. Sua jollain asteella vituttaa se ettei kaikki miehet katso hyvällä sun toimintaas ja pidä sitä "ihan ok" asiana.

Sori jos rikon sun kuplas, mutta ihmisillä on erillaisia näkemyksiä elämästä ja itse en ainakaan katselisi naista joka toimii kuin moskovalainen katuhuora ja jakaa persettään jokaiselle miehelle joka sitä pyytää. Joku toinen mies saa ottaa sen naisen, itse otan naisen jolta löytyy moraalisia rajoja.

Joo, sulla on oikeus, mulla on oikeus, jokaisella on oikeus vaatia omalta kumppaniltaan mitä itseään huvittaa, siksi en ymmärräkkään tätä sun vauhkoamista täällä siitä ettei miehet saisi asettaa omia kriteereitä naiselle.

Jos mä hyväksyn sun vaatimukset, eli mies ei saa olla rajoittunut, ihan hyväksyttävä kriteeri ei siinä mitään, niin miksi sä et hyväksy mun kriteereitä ettei nainen ole jakorasia? Miksi vain sun kriteerit pitäisi hyväksyä ja mun ei? Mistäs sä olet päätellyt sen että olen jakorasia tai että jakelen persettäni miten sattuu? Ja mistä päättelet että mä jotenkin pelkäisin rajoittuneiden miesten maailmankuvan aiheuttamia kriteerejä? Kun sanoin aiemmin "Minä olen se nainen joka lirkuttelee miehelle saadakseen munaa.

Se että ne tunnistan on sen ansiosta että mulla on kokemusta jota te ette mulle sallisi koska se on vaan sanelevien miesten oikeus Ja tämä siis vain ja ainostaan näiden mieslutkien kanssa joista ei muuhun ole. Teidän mielestä vain miehillä on tähän oikeus mutta niin ei ole. Naisilla on samat oikeudet. Jos mua huvittaa sinkkuna olla toisen sinkun kanssa sen teen ja pelisäännöt ovat selvät.

Varattuihin en koske ikinä. Se että nainen tutustuu omaan seksuaalisuuteensa tai että naisella on kokemuksen kautta näkemystä siitä millaisen miehen haluaa tarkoittaa vain ja ainostaan teidän mielestä sitä että nainen on moraaliton ja jakorasia. Teidän mielestä vain miehellä on oikeus etsiä itseään ja jos nainen niin tekee nainen on likainen.

Sitten on ne naiset jotka eivät arvosta itseään ja joihin sovistipelimiesten ihqut jutut puree ja sovinistipelimies saa uuden sulan hattuunsa ja nainen on entistä käytetympi ja mies entistä kokeneempi. Juuri nämä naiset jotka eivät arvosta itseään ovat näitten sovinistipelimiesten armoilla.

Ongelmaksi perseen jakaminen todella muodostuu silloin kun nainen ei arvosta itseään ja hakee miehiltä hyväksyntää ja se kaikki on sattumanvaraista. Minä arvostan itseäni paljon ja en tosiaankaan jakele persettäni miten sattuu vaan erittäin harkitusti ja vain silloin kun itse päätän niin ja olen iloinen kokemuksistani.

Mitä jos nainen arvostaa itseään ja tietää tasantarkkaan mitä haluaa? Ja se että tietää on jopa seurausta siitä että on kokemusta. Se tarkoittaa sinun mielestäsi yksioikoisesti sitä että nainen on moraalisesti löyhä? Haluaisin kuulla tarkemmin että miten tarkalleenottaen olen moraalisesti löyhä? En käytä ketään hyväkseni, nuoruuden kokemukset ovat opettaneet minulle paljon paljon siitä mikä minä olen.

Tajuatko mitä seksismi tarkoittaa? Tai tajuatko sitä mitä seksismi kertoo ihmisestä? Tää kohta on aina syvästi ihmetyttänyt mua enkä varmaan sitä ikinä ymmärrä koska se taitaa olla naisten logiikkaa. Antamalla niille seksiä vai mites. Mä olen monesti aikaisemminkin kuullut naisten sanovan "minä sitä miestä siinä vedätin kun sänkyyn mentii", mä en vain ymmärrä millä tavalla se nainen sitä miestä on kusettanut antamalla sille miehelle sitä mitä se mies haki. Jos mä annan sulle 5e setelin niin voinko mä sanoa kusettaneeni sulta rahat pois?

Tää nyt siis sillä poikkeuksella, että toi on joka viikottaista toimintaa. En tosiaankaan tiedä miten toimit eikä sinällään oikeastaan kiinnostakkaan, mutta on olemassa tiettyjä rajoja mitkä on ihan ok ja mitkä on ei ei. Se että nainen tutustuu omaan seksiaalisuuteen on tietenin ok asia, se että nainen panee kaikkea mikä liikkuu baareissa ei ole ok. On olemassa seksuaalisuuteen tutustumista, esim joku vakituinen kumppani, ja on itsensä alentamista olemalla kaikkien pelimiesten hotellihelpotus.

Jos sulla on koko ajan uusi kumppani se kertoo suoraan sun luonteesta sen ettet sä ole kykenevä mihinkään vakaampaan vaan sä olet joku tuuliviiri jonka on pakko saada uutta ja ihmeellistä kun mikään vanha ei kelpaa. En mä ikinä alkaisin suhdetta rakentamaan naisen kanssa joka on luonteeltaan täysi tuuliviiri, ikinä ei tiedä koska sitä aamukahvia juodessa nainen sanoo "joo ei mua enää kiinnosta meen naapurin pertin luo".

Sä tietenkin sanot "sinkkuna oleminen on täysin eri asia", ehkä on, mutta mä en ota sitä riskiä vaan pelaan varmemman päälle ja otan suoraan naisen joka ei ole tuuliviiri jonka on pantava koko ajan uutta miestä vaan joka on kykenevä johonkin kestävempään. Kyllä mä tiedän mitä seksismi on ja ihmettelen, jos sinäkin sen kerta tiedät, että miksi mua siitä syytät. Puhun seksismistä koska susta on vaan tosiasia joka on hyväksyttävä sellanen että "Siinä missä nainen näkee kokemattoman miehen luuserina, mies näkee todella kokeneen naisen jakorasiana.

Se on seksismiä halusit sitä tai et. Mä en ota tollasia oletuksia suoraan vastaan pureskelematta vaan päätän itse mitä hyväksyn annettuna ja mitä en. Se kusettavan miehen kusettaminen oli vaan oikeestaan kärjistys jossa mun pointti on se että miehet luulee usein että että naiset todella on niitä objeteja ja esineitä joista panomies saa sulan hattuunsa vaikka todellisuudessa ei kukaan kusettanut ketään mutta pelimies vaan luuli saaneensa sen sulan. Se että on ollut useita kumppaneita ei automaattisesti tarkota sitä että sitten se on syy-seuras juttu siihen että nainen tai mies on tuuriviiri joka ei tiedä mitä haluaa.

Mä just tossa yritin nimeenomaan selittää että tiedän erittäin tarkasti mitä haluan ja paljolti se on sen ansiota että mulla on kokemusta. Kyllä mä jo sen verran elämää olen nähnyt että tiedän että mikä on pelimiesten hotelli helpotus ja mikä ei. Jotkut ihmiset ei lähtökohtaisesti tiedä mitä ne haluaa eivätkä ole tyytyväisiä mihinkään ja aina tarttee olla uutta ja uutta, oli se sitten mies tai mikä muukin juttu hyvänsä elämässä.

Tässä on kyse laajemmasta asiasta kun yksittäisestä asiasta mitä ihminen tekee. Se että on jossain vaiheessa elämää harrastanut suhteita tai niitä harrastaa ei tarkoita suoraan sitä että se siis kertoo ihmisestä että sille ei riitä mikään ja että se on tuuliviiri. Se voi myös ihan oikeesti tarkottaa sitä että nimenomaan siksi se ihminen nyt tietää eikä sen takia ole tuuliviiri.

Se voi kertoa myös siitä että ei ole tullut vastaan vielä sitä mitä etsii mutta todellakin sitä etsii ja että tarkoituksena on löytää vakava suhde. Se voi myös tarkoittaa sitä että ei kelpuuta ketä tahansa. Ja ei sen myöskään tarvitse tarkoittaa sitä ettää kukaan ei kelpaa. Mä en halua ajatella mistään asiasta elämässä niin että yksi juttu tarkoittaa toista ja että syy-seuraus suhteet ovat yksinkertaisen yksinkertaisia vaan kaikessa elämässä moni asia vaikuttaa moneen asiaan eikä niin että yksi asia aina johtaa toiseen.

Mutta se kokemus, onko niin että naisella sitä ei saa olla ja miehellä sitä saa olla? Sun logiikalla pitäisi siis jokainen alkujaankin huonolta tuntuvat katsoa ja nähdä mihin se homma menee, tolla tavalla tulee vain rikkomaan itsensä kun kerta toisensa jälkeen katsot kun se viallinen ihminen joka ei ole kykenevä sitoutumaan pelleilee sulla. Miksi mä alkaisin katsomaan olisiko joku jakorasia juuri mun kohdalla muuttanut elämäntapaansa vai ei kun voin pelata varmemman päälle?

A on tietenkin se, että tää ihminen ei ole tyytyväinen mihinkään vaan pitää koko ajan saada uusia virikkeitä jolloin mitään pysyvää suhdetta ei voida rakentaa. B on se ettei tää ihminen itsekään tiedä mitä haluaa ja siksi pitää koko ajan kokeilla uusia ihmisiä huomaten ettei tämäkään ollut hyvä. Enkä mä tälläistäkään ihmistä halua tapailla, mistä sitä tietää jos se ei munkaan kohdalla tiedä mitä haluaa ja taas mennään.

Kyllä ihmisen pitäisi oletuksena tietää vähän minkälaisista ihmisistä pitää ja minkälaisten kanssa on hyvä olla ilman, että jokaista pitää vähän kokeilla, ihan ku pikkulapsi karkkihyllyn edessä maistellen vähän jokaista makua eikä osaa päättä mitä ottais. Mua vain ei kiinnosta miesten tekemiset kun en mä niiden kanssa halua seurustella.

Eli pohjimmiltaan kun mies käyttää sanaa lutka, on tällä miehellä pohjimmiltaan vain pelko siitä että ei riitä naiselle. En puhu nyt susta vaan yleisellä tasolla. Toiset ihmiset ottaa enemmän riskejä kuin toiset. Mä oon niitä ihmisiä jotka ottavat todennäköisesti enemmän riskejä kuin toiset.

Mutta toisaalta musta tuntuu että mä olen elänyt paljon ja kaikki on mua opettanut. Luin erään artikkelin jossa kerrottiin että naisella korkea testosteronimäärä lisää riskienottamisen halukkuutta.

Mä varmaankin olen sellainen nainen. Mä en vois ikinä valita helppoa elämää koska olen liian levoton siihen. Mutta todellista rakkautta etsin ja sen kun löydän tulee perhe ja se rakkaus olemaan kaikkein tärkeintä eikä mikään mene sen edelle koskaan. Ja totta on että vähän pitää tietää mitä haluaa, mä tiedän tarkalleen mitä mä haluan ja nykysin mulla ei oikeestaan siitä syystä ole enää tarvetta etsiä itseäni mutta en tule katumaan sitä että etsin, en ikinä.

Ja vielä kun puhuin kusettajien kusettamisesta niin pääasiassa seikkaulut kohdistuu kusettajiin mutta mä olen liian hyväsydäminen käyttämään ketään tarkotuksella hyväkseni ja mun sydäntä raastaisi jonkun ihmisen rikkirepiminen. Mutta totta on että on paljon niitä "lutkia" jotka repii rikki ja on täysin ymmärrettävää niitten karttaminen.

Se mitä halusin sanoa oli kuitenkin se että yhdestä asiasta ei voi vetää tyhjentäviä lopputuloksia kenestäkään ihmisestä. Ihmiset on niin monimutkaisia. Mitä mieltä oot muuten Beefcake tästä: Sun vaihtoehdot A ja B on yksinkertaisia ja oikeestaan suoranaista asioiden yksinkertaistamista.

Tarkkaa lukua ei tietenkään tarvitse, mutta alle kymmenen, kymmeniä vai satoja. Että mä en rinnasta ihmistä ja metallikoria. Mun vaihtoehdot on ne kaksi yleisintä mallia millainen ihminen on, jos sulla on c,d,e vaihtoehtoja niin kerro ihmeessä, itse uskon noihin kahteen malliin eikä mulla ole mitään syytä lähteä niitä malleja muuttamaan.

Ja kuten sanoin aina on poikkeuksia, mutta en mä rupee poikkeuksien varaan pelaamaan, sen takia en lottoakkaan. Onko miehillä jotain erityisvelvollisuuksia kertoa panojensa lukumäärää? Veikkaan että mun panojen määrä on aika keskivertotasoa.

Mua vaan vituttaa kun niin moni mies kokee eritysoikeudekseen ees kysyä tollasia asioita vaikka sillon kun tutustuu. Kuinka monesti olette kuulleet naisen kysyvän mieheltä että "niin kuinkas monta kertaa olet pannut muita naisia ennen minua"???

Kertokaa mulle mikä tekee miehelle sen eritysoikeuden tähän siveystarkastukseen jollasta naiset eivät harrasta useinkaa miehille? Mä niin haluan kuulla.

Kyllä sä kuule rinnastat naiset samalla tyylillä, et vaan tajua sitä. Nainen on joko käytetty tai käyttämätön se on joko tai etkä halua poiketa sun yhdestä kaavamaisesta ajatusmallista.

Naiset vaan on niin yksinkertaisia sun mielestä, samallalailla yksinkertaisia kuin autot. Nykypäivänä on hyvin yleistä että joutuu monta kertaa kokeilemaan onneaan ja etsimään sitä oikeaa ihmistä, tai monet ihmiset etsivät kokemuksia mutta sun mielestä se vaan kertoo siitä että on huono ihminen.

Joillain miehillä on tarve rinnastaa tällaisia asioita yksinkertaisiin rinnastuksiin kuten vaikka lapseen jonka on pakko kokeilla kaikkia karkkilajeja kun ei osaa päättää ihan kuin se nainen ja lapsi karkkilaatikoiden äärellä olisi edes rinnastettavissa. Siinä ei ole mitään ihmeellistä että etsii kaltaistaan ihmistä eikä kelpuuta heti ensimmäistä, että etsii sielunkumppaniaan ja toista ei tunne vain juttelemalla tai näkemällä, se että tutustuu toiseen on heti että ahaa, se kokeilee kaikkea kun on sellainen nainen.

Se on yksinkertaista ajattelua, etkö ymmärrä sitä? Miksi on vaan vaihtoehdot A ja B? Entä jos vaihtoehto C on se että on aidosti etsinyt sopivaa kumppania, ne vaihtoehdot eivät vaan ole olleet sitä mitä etsii.

Mitä pahaa siinä on että sillätavoin oppii tuntemaan myös itseään? Tai vaihtoehto D kokeillut vaihtoehdot eivät ole olleet hyviä vaihtoehtoja, on paljastunut vasta jälkikäteen ikäviä asioita joita ei heti kättelyssä toisesta saa selville. Pitäisi vaan jäädä siihen ja olla ihmisen kanssa joka kohtelee huonosti tai pitää ei saa etsiä itseään eikä saa etsiä sopivaa kumppania muuta kuin vain pari kolme kertaa ja heti pitäs sitten osua oikeaan vaihtoehtoon ja jos niin ei ole käynyt niin on käytetty huono ihminen ja vaihtoehdot A ja B on TOTUUS.

Mut niin se vaan menee, jos ei osta arpaa ei voi voittaakkaan. Mäkään en lottoa mutta en aio sulkea vaihtoehtoja pois ja olen tarpeeksi rohkea uskaltaakseni etsiä onnea enkä pelkää tappiota koska tiedän olevani tarpeeksi vahva kestämään tappiot.

Ja se ei tarkoita sitä että äsuoraan syöksyn vaaraan, sekin sen ansiosta että kokemuksen kautta on oppinut ihmistuntemusta ja miestuntemusta jota ette sallisi. En vaan aio rajoittaa ajatusmaailmaani kaavamaisella ajattelulla ja sulkea vaihtoehtoja pois. Että sä tiedät paremmin mitä mä ajattelen naisista kuin mitä itse. En halua seurustella tälläisen naisen kanssa, kerta se nainen ei edes tiedä miksi alkaisi seurustelemaan kanssani tai olenko edes hyvä kumppani.

Yleensä se on siinä miten sitä kumppania valitsee. Edelleen tää ihminen ei tiedä mitä haluaa kun pitää aina valita väärin. Minkä takia mun pitäisi hyväksyä ihminen joka ei tunne itseään eikä tiedä mitä haluaa vaan tälläisen ihmisen pitää kokeilla kaikki läpi kunnes ehkä tietää mitä haluaa? Ei mun tarvii panna jokaista maailman naista tietääkseni mitä haluan.

Odotan samaa myös naiselta. Mä en edes tajua miksi vastaan sulle kun ei tässä juttelussa ole mitään ideaa, sulla on sun kantas ja mulla mun joten ei tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä enää. Kierretään vaan ympyrää koko ajan. Eletty elämän kertoo ihmisestä paljon, voisi sanoa jopa että eniten. Ajattelepa sitä asiaa sen miehen kannalta. Jos sattuu olemaan herra numero 50 niin kannattaahan siinä aluksi olla vähän varuillaan ja kattella että missä mennään.

Muuten voi lohjeta aika suuria paloja sydämestä. Tuntevilla miehillä on tapana rakastua aika sataprosenttisesti. Oletko sitä mieltä että kaikesta muusta voi puhua mutta naisen seksuaalinen menneisyys on tabu. PItäs vaan niinku heti tietää, tai jos ei tiedä samalla sekunnilla niin ei tiedä mitään? Kaikki ihmiset haluavat tuoda itsestään esiin alussa vain hyvät puolet.

Mulla on valittavasti kohdalle osunut aivan uskomattomia tapauksia, esim. Ja mä kaikki muut naiset joita sosiopaatit tai muuten kieroutuneet ihmiset on pettänyt on vaan tyhmiä? Odotan samaa myös naiselta" Ei munkaan tartte panna kaikkia tietääkseni se mitä olen pannut, en kadu. En odota toiselta automaattisesti jotain mitä olen itse vaan teen päätelmät ihmisestä monimutkaisemman analyysin perusteella. Kaikki on vaan niin selvää, kaikki on mustaa tai valkoista.

Sä et edelleenkään voi tehdä lopullisia päätelmiä kenestäkään naisesta hänen kokemattomuuden tai kokeneisuuden perusteella.

Se on vaan on niin ja jos et sitä tajua niin ajattelet yksinkertaisesti koska maailma ei ole mustavalkoinen, ihmiset eivät ole mustavalkoisia eikä ihmiset yksinkertaisia. Ihmiset, tilanteet ja naiset sekä miehet ovat monimutkaisia. Ei ole tabu ei. Toisella traumaattisempaa kuin toisella. Miksi useimmiten juuri miehet ovat niitä jotka vaikka raiskaavat tai ovat pedofiileja tai muuten puhuvat huora naisista, miksei naiset tee sitä? Otan tämän karun aiheen esille vaan selittääkseni minkätyyppisesta alistamisesta puhun vaikkei raiskaajalla ja pojalla joka puhuu lutkista paljon yhteistä olisikaan -jotain yhteistä kuitenkin on.

Heti taas ajatellaan että jaahas, toi ei siis ole sinut itsensä kanssa kun ottaa tästä pulttia. Asia ei ole niin. Otan vaan pulttia niistä miehistä jotka kokee oikeudekseen sanella näitä asioita naisile ja päättää niin röyhkeällä ja karskilla tavalla onko nainen hyvä vai huono nainen välittämättä sen enempää tutustua naiseen tai tietää naisesta mitään, ainostaan yhden asian valossa, niinkuin se yksi asia sanelisi kaiken mitä nainen on ja -edellenkään- naisilla tuota karskia tapaa puhua miehistä ei ole.

Kyllä sitä kuule kaikki pelkää kun suhteen aloittaa ja monilla naisilla on syytäkin pelätä esimerkiksi vaikka miehiä jotka ottavat yksipuoliseksi oikeudekseen päättää onko nainen hyvä vai huono nainen perustuen omiin analyyseihin joilla ei aina ole tekemistä realitodellisuuden kanssa. Tän jälkeen en jaksa enää vastata kun tää on täysin turhaa jankkaamista. Kyllä sen aika helposti huomaa onko ihminen samallatavalla ajatteleva ja maailman näkevä kuin mitä itsekin on.

Mä ainakin tunnen itseni sen verran hyvin ettei mun tarvii kokeilla erillaisia naisia tajutakseni lopulta kuinka se nainen ei ollutkaan hyvä. Mun ei tarvii tutustua sedulan pissiksiin, ei mihinkään viheraktivisteihin, ei uraohjuksiin, ei uskovaisiin, ei poliittisesti aktiivisiin ihmisiin näin esimerkkeinä. Tiedän jo heti etten ikinä voiso olla näiden ihmisten kanssa. Sä panet ketä panet ja se siitä, ei mua kiinnosta, jos sä luot päätelmäs miehistä sun tavalla niin sitten luot ei se mua kiinnosta.

Mä luon päätelmäni naisista mun tavalla eikä siihen vaikuta yhtään kenenkään ihmisen mielipide joten sun ei pitäisi myöskään sua liikuttaa millään asteella mitä sä nyt vaan näyttää tekevän. Hyväksy se ettei kaikki ihmiset ajattele kuten sä ajattelet vai onko se liian vaativaa sun aivokapasiteetille. Päädytään suhteeseen missä se nainen sitten päättää ettei tää riitä ja lähtee taas levittelemään haarojaan kylille tilanteessa missä itse olisin jo kerennyt ihastua ja pahimmassa tapauksessa rakastua niin olisihan se aivan saatanan tyhmää aloittaa seurustelu kun selvät merkit on näkyvillä.

Tätä logiikkaa en ole ikinä ymmärtänyt varsinkin teidän naisten kohdalla jotka itkee siitä, että mies mätkii turpaan tai on häntäheikki, kyllä ne merkit on selviä jos mies on agressiivinen ja lirkuttelee baareissa naisille, ne merkit on näkyvillä jos ottaa ne vaaleanpunaiset lasit vain pois päästä ja avaa silmät. Mutta nyt riittää, kiitos keskusteluista, tää meidän juttelu ei vain hyödytä mua enää millään asteella joten en näe syytä vastata enää tähän.

Sen vaan on ihan tasan pakko olla joku käytöskaava jota toistetaan, että valitaan ne "pöksynkostuttaja", olisi pitänyt valita toisin´- oma syy. Hyväksy se ettei kaikki ihmiset ajattele kuten sä ajattelet vai onko se liian vaativaa sun aivokapasiteetille" Ensin et hyväksy toisen ihmisen ajattelutapaa ja myöhemmin hyväksyt muiden ajattelutavan?

Vähän niinkun vastaisit omaan kommenttiisi itsellesi: Ootko nyt ihan varma mistä puhut? Hyväksytkö muitten nökökulmia vai et? Ja sun selityksesi siis tyhmyydestä on se että jos valitsee huonon naisen saa katua.

Joten siis näet sun laserkatseella kaikki huonot naiset ja kierrät ne kaukaa kun olet niin hyvä ihmistuntija joka tietää kaiken toisesta ihmisestä parissa keskustelussa. Elämä on yksinkertaista, ihmiset itse tekevät siitä monimutkaista ja vaikeaa. Ton tiesin jo valmiiks.

Mä teen elämästä helpompaa sen lisäksi sillä että pyrin ajattelemaan ja pyrin välttämään yksinkertaistamisia. Niin koville että ei jaksa enää. Pitääkö tuosta lopun maanisesta hihittelystä huolestua. Naisillahan tätä pelkoa ei ole, joten miehen seksikumppaneiden määrällä ei ole merkitystä. Minä menin naimisiin elämäni miehen kanssa 20 v ja hän on kuin ritari minua kohtaan ollut jo vuosikymmeniä.

Ei sen ikäinen normaalisti kehittynyt nainen ole enää lapsi, vaan on aivan hyvin kypsä äidiksi. Minua ei olisi pystynyt kukaan nussimaan, olen itse pystynyt itseni arvottamaan ja kyllä normaalilla naisella on takaraivossa se asia, kuka on tuleva aviopuoliso eli sellainen jätkä, joka vonkaa, ei ole aviopuoliso, vaan suoraan sanoen rikollinen ja heittiö.

Jos antaa pleijerille, on huora tai lutka, kumpi vaan, valitkaa sana ihan itse. Nykyajan naiset ovat melkein kaikki lutkia ja huoria ja suustaan paskaajauhavia ämmiä. Siis mitä ihmeellistä tossakin nyt taas on? Niinhän ne miehetkin tekee. Siis jotkut miehet ja jotkut naiset. Ei todellakaan kaikki, tai voihan sen niinkin valita nähdä, mutta tosiasia on se, että aina on muitakin. Niin, miehetkin vaihtavat ja valitsevat, joskus väärinkin, joskus oikein usein ja väärin, ja paneskelevat nuorina vähän miten sattuu.

Se on ihan normaalia elämää, että jotkut etsii enemmän ja jotkut vähemmän. Suurin osa ei kuitenkaan ketään mitenkään tietoisesti dissaa, elää vaan sillä, mitä on saanut ja miten taitaa. Suurin osa ihmisistä tekee parhaansa, vaikkei se paras aina pitkälle riittäisikään. Tunnen aika paljon ihmisiä, ja ehkä teineinä oikeasti katsellaan pahispoikia tietoisesti, ja suurin osa niistäkin on melkoisia nynneröitä näin aikuisen silmissä, mutta kyllä sitten isompana moni yrittää ihan vaan valita sen, kenestä tykkää.

Aina se ei ole hyvä vaihtoehto eikä onnistunut juttu. Ei sillä ole katsos väliä, kelpaako sille yhdelle naapurin pojalle, joka on juuttunut omaan katkeruuteensa, löytyy nimittäin ihan kunnollisia miehiä muutenkin, jotka näkee elämän elämänä, ja tietävät sitä myös itse eläneensä.

Jotka myös haluavat sitoutua vasta hieman vanhempina kun 2kymppisinä, ja jotka ovat ihan kunnollisia ja kaikkea muuta kun pahiksia. Löytyy miehiä, joitten omat valinnat naisten suhteen ovat menneet mönkään ja se oikeampi vaihtoehto löytyy vasta sitten myöhemmin. Kritisoida saa ihan vapaasti, ja katkeroituminen on jokaisen ihan oma valinta, maailma näyttäytyy juuri sellaisena kun sen haluaa nähdä.

Ei sun tarvitsekaan kelpuuttaa ketään "väärin pariutunutta", mutta älä sitten itke kun oletkin yksin. Harvalla ihmisellä on virheetön tili. Muista myös se, että suurimman dissauksen ihminen tekee itse, varo siis sitä! Ja sitä mä vielä ihmettelen että miten tämä keskivertojalmaria kyvykkäämpi tuomiopäivän pasuuna ihan oikeesti kuvittelee edustavansa koko mies sukupuolta omilla näkemyksillään. Ei ole pelkästään naisista yksipuolinen kuva, yksipuolinen kuva on myös miehistä.

Tämä on erittäin hyvä teksti, suosittelen sinulle, naapurinpoika, että luet tämän tekstin useaan kertaan. Joskus nimittäin tekstin sisäistämiseen tarvitaan useita lukukertoja että asia menee jakeluun. Siis tässä on taas yksi näitä, jotka osoittelevat ja syyllistävät muita naisia kun eivät kykene itseään pelistä katsomaan ja kohtaamaan.

Omien virheiden myöntäminen on aina tuskallisempaa. Kuitenkin, kun alkaa osoittelemaan toista, kolme sormea osoittaa itseen: P Netin keskustelupalstoilla on niin helppo linnoittautua, pitää ja puolustaa omaa "ainoaa oikeaa" maailmankuvaa, pyörittää omia kauniita kehäpäätelmiä. Kokeile elävää elämää joskus, voisit sinäkin oppia jotakin ;. Yhdestäkään katkerasta vuodatuksesta, missä valitetaan naisten ominaisuuksista, en ole tunnistanut itseäni.

Phah, pitäisi varmaan mennä johonkin sukupuolitesteihin, kun olen kuitenkin nainen. Tai sitten elän ilmeisesti eri planeetalla kuin tämän palstan vallanneet mölöttäjät. D Naurattais jos ei itkettäis. Olen niin samaa mieltä tästä: Ehkäpä sillekkin on syy miksi näitä seinäruusumiehiä vituttaa se että jotkut pitää hauskaa ja ovat näin ollen "huonoja naisia" ja pelimiehiä ja pelkästään vain pelimiehiä, tai huonoja naisia.

Tai sitten ihmiset uraohjuksia tai uskovaisia. Kaikki vaikuttaa niin yksinkertaselta näissä teksteissä. Kyllä on elämästä jäänyt paljon muutakin käteen kun sellanen maailma mikä näillä "kunnon miehillä" on näissä kirjoituksissa ja onneksi on.

Mitäpä jos Beefcace lähtisit maailmaa katsomaan, saattaisia ihmisen olemus avautua sullekkin ja näkisit ihmiset vähän laajemmassa vinkkelissä. Ei Beefcake voi mihinkään mennä, se meni naimisiin ensimmäisen naisen kanssa jota se koskaan laitto..

Tai sit se on vielä neitsyt jos ei oikeeta ole vielä löytynyt. Tai sit se on vaan just niin paska ja tuuliviiri jäkä kuin itse väittääkin, toivottavasti ei osu kenenkään kunniallisen naisen kohdalle.. Koska tässä vaiheessa kaikille tuli selväksi että sinä olet varmasti niin hyvä ihmistuntija ettei koskaan ole turhia aikaavieviä vääriä naisia kohdallesi osunut.

Sinä et varmasti ole koskaan toiminut kenenkään orgasminnälkäisen häntähannan patjana Vai menikö se niin että vain miehet voivat harrastaa seksiä siksi että seksi on hauskaa? Naiset vain suostuvat siihen siksi että niin saa miehen.. Ylläolevan viestin on kirjoittanut joku muu kuin minä koska on paljon muitakin naisia joita kiinnostaa älylliset perusteet sille miksi jotkut miehet ottavat eritysoikeudekseen päättää kuka nainen on huono nainen ja kuka on hyvä nainen perustuen vain yksittäiseen asiaan, välittämättä mistään muista asianhaaroista ja tutustumatta naiseen ja että "ylhäältä annettu fakta joka pitää vaan hyväksyä" on se että "Siinä missä nainen näkee kokemattoman miehen luuserina, mies näkee todella kokeneen naisen jakorasiana.

Tajuatteko muuten miksi Audi miehestä on noussut kohu? Varmaan ihmettelette että miksi ihmeessä siitä tollanen kohu on noussut ja "taitaa olla feministit asialla". Kuvitelkaa ittenne johonki lehtiartikkeliin puhumaan siitä "kuinka etsitte vain siveitä naisia joita ei ole moni mies käyttänyt". Vaikkette sanoisi sitä julkisesti olisitteko kuitenkin mielestänne oikeassa päättäessännne yksiselitteisesti onko nainen hyvä vai huono nainen perustuen vain siihen onko hän kokenut vai ei ennen sinua?

Kyl mun täytyy sanoa että ei oo vaan sukupuoliroolit auennut teille. Miehellä jolla on hyvä miehinen itsetunto voi nauttia naisen oikeudesta olla nainen eikä koe aiempia kokemuksia tai naiseutta uhkana.

On jotenkin aivan kaaliin mahtumaton ajatus se että kokemukset voivat olla myös naiseutta edesauttanut asia eikä sitä vähentänyt asia. Kyllä tässä loppupeleissä on kyse vaan miehen seksuaalisesta itsetunnosta tai siitä että sitä ei ole. Tais mennä taas liian monimutkaisesti vai mitä Beefcake ja viestiketjun aloittaja?

Aloittajan kysymys on ikivihreä. Harva enää jaksa lukea läpi vanhaa keskustelua. Haluaisko joku tiivistää naisten tärkeimmät vastateesit?

Naisten ainoa vasta-argumentti on "mutkuu miehetkii tekee sitä!!!!! Tottakai niitä pariutumistapoja pitää kritisoida, muuten tänne suomeen syntyy vain ääliöitä. Valta ei sinänsä edes kiinnosta. Bemareissa istuvia peltihoroja, ei kiinnosta pissistouhut. Alle kakskymppiset muijat suoltaa lapsia väkivaltaisille vaimonhakkaajamiehilleen, joilla on bemari tai joku muu vastaava kulkuneuvo. Rikkaitten ihmisten rikkaat ideologiat romuttuu kohta.

Harley Davidson on taatusti parempi vaihtoehto kuin auto bemari, siinä kyydissä katos kuivuu naisen kostea kolokin. Sijoita itseesi, vapaus on kullan arvoista! Älä ole riippuvainen naisista, heitä tulee ja menee.

Joku voi olla ihan oikeasti jopa hyväkin, mutta harva maksaa vaivaa se jatkuva polte naisella, onko se joku epävarmuus itsestään, pitää olla niin kuin oletetaan että muut ovat..? Miesten vaihdossa vai miksi he eivät osaa pitää tai löytää sen verran hyvää miestä kerralla. On helpompaa elää siinä utuisessa ideaali-kumppani haaveessa ja dissata ei-soveliaita miehiä siltä pohjalta. Taito ratkaisee, ei harjoitus tunnit ; toki nakista ei tehdä lenkkiä vaikka mikä ME-ytm olisi.

Pankaa enemmän myös niitä tavallisia miehiä. Voitte jopa löytää kivoja yllätyksiä sieltä seasta. No en minä ainakaan ole ikinä ollut miehen kanssa joka olisi ns.

Naisella siis ei saa olla seksuaalisia haluja ollenkaan? Nainen ei voi haluta seksiä? Mutta asiaan, ilmeisestikin ap uskoo että on hyvinkin yleistä että naiset seurustelevat -vuotiaina pelkästään narkomaanien ja rikollisten ja vastaavien kanssa ja haluavat kiltin naapurinpojan sitten myöhemmin.

Tämä ei pidä paikkansa. Monenko miehen käyttämä olet? Eivät miehet käytä minua. Minä harrastan ihan vapaaehtoisesti seksiä niiden kanssa keiden harrastan. D Tismalleen sopiva määrä, tietenkin. Tai ehkä jos olet Miss Suomi tasoa. Tottakai meillä kaikilla nyt on halunsa, ei se silti tarkoita että naisen pitäisi lutkailla. Tarpeensahan voi tyydyttää kotonakin itse. Semmoista naistahan on aina pidetty ja pidetään kyllä edelleenkin halpana lutkana, joka kelpaa vain ja ainoastaan kassien tyhjentämiseen, jolla muuten ole mitään ihmisarvoa.

Minä en ainakaan ikinä huolisi sellaista naista jolla ollut takana lukuisia irtosuhteita! Eikä kyllä takuulla moni muukaan! Jos siis todellakin olet sellainen. Eivätkö naiset lämpiä sinulle vai mitä? Ja mistä sinä nyt olet saanut päähäsi tietäväsi seksuaalikäyttäytymisestäni mitään? D Loppukaneettina voin vaan todeta, että aika moni mies huolii naisen jolla on ollut takana irtosuhteita.

Siis sellainen mies, joka kelpaa minulle. Mutta minulle ei mikään silmälasipäinen nörtti kelpaakaan Mutta en pysty kunnioittamaan käytettyä huoraa. Seksiseurana kyllä onnistuu, heheh. Provoile vaan rauhassa, ei siitä kukaan yöuniaan menetä. Alkaa se nörttikin muutaman vuoden kuluttua kelpaamaan: Goottien keskuudessa on vielä yleisempää olla hoikka.

En kylläkään ole edes mikään silmälasipäinen nörtti. Olen kylläkin monesti ollut ihan komeaksikin kehuttu ja monestikkin olisi ollut tilaisuuksiakin yhdenillan juttuihin, mutta olen vain aina skipannutkin ne. D mutta ei se nyt silti sulje pois sitä mielipidettä minulta etteikö sellainen nainen olisi halpa lutka: D" Viestistäsi sain niin sellaisen kuvan että todennäköisesti harrastat irtosuhteita, kun et tunnu näkevän niissä mitään pahaakaan.

Täällä nyt näyttää vellovan tämä ääripääilmiö. Nainen, joka sanoo sanan "seksi" on välittömästi likainen huora joten miksipä en voi sitten itsekin muodostaa enemmän tai vähemmän realistista kuvaa vastapuolesta? Yhden illan jutuista en ole muuten puhunut mitään, vaan todennut vaan että jotkut suhteet perustuvat seksiin ja voi nainenkin haluta pelkkää seksiä.

Toisaalta miksi ihmeessä minä tuomitsisin jonkun päätöksen harrastaa tai olla harrastamatta yhden illan juttuja? Millä tapaa asia kuuluu minulle? Niin kauan kun seksi ei vahingoita ketään, se on vain ja ainoastaan sitä harrastavien ihmisten välinen asia. Peukutin kommenttejasi ylöspäin, kiitettävästi jaksat ainoana järkevänä kommentoida täällä. Ei näitä sovinistisia misogyynejä ja peräkammarinurpoja kannata yrittää parantaa, ei ne siitä muutu.

Antaa mädätä yksinäisyyteen vaan, niin se on aina mennyt ja tulee menemään. Nautitaan me muut elämästä ja seksistä! No jos vaikka ei kerro kantamastaa taudista kumppanille, joka levittää sitä tietämättään eteenpäin. Tai tekee seksuaalista väkivaltaa toiselle ja tästä sitten kärsii uhrin lähipiiri.

Ok, tarkoitat, että jos seksin yhteydessä tehdään jotain vahingoittavaa seksiin liittymätöntä. Kolmas esimerkki voisi olla, että yhdenyönseura varastaa lompakkosi tai oksentaa sohvallesi. Mutta lienet sitä mieltä, että kun kaksi tai useampi aikuista ihmistä sekstaa keskenään omasta tahdostaan ja tauteja tartuttamatta, niin asia ei silloin muille kuulu.

Riippuu siitä kuinka kovaa ääntä pitää Sitten, jos kumppani vaikka vie telkkarin aamulla pois lähtiessään, asia kuuluu muillekin.

Mutta kahden aikuisen välinen seksi ei muille kuulu, ei etenkään sen moralisointi. Se on heidän asiansa. Edelleenkin kun se katsos on jompi kumpi, minkä valitset.

Kyllä se nyt totta helvetissä kuuluu, jos kyseessä olisikin tuleva muijani. Niinkuin tiedät vanhan sanonnan: Ei huorasta mitään vaimoa tehdä! Ja kun että harrastat mielestäni irtoseksiä, tein päätelmäni siitä kuinka kritisoit ettei naisella haluja saisi olla. Tuollein ne lutkat aina yleensä puolustautuu. Olin vaan niin huvittunut kuinka täällä joku mies on heti monien mielestä joku naista saamaton just vaikkapa silmälasipäinen nörtti, joka kritisoi naisten toimintaa tai lutkittelee: D Vaikka sillä nyt aina ole edes mitään tekemistä.

Ymmärtänet, että asiaa ei muuta se, onko joku seksin seksin osapuolista parisuhteessa jonkin kolmannen tai useamman kanssa. Lienemme tästä yhtä mieltä. Mihinkäs sitä parisuhdetta sitten tarvitsee? Ollaan ystäviä kaikki, koko maailma, pannaan ristiin rastiin, ollaan uskottomia sopivasti ja lisäännytään mukavasti. Parit seksitaudit siinä sivussa, aivan sama.

Oikeastaan parisuhde on huono, samoin pari suhdetta. D Tottakai parisuhteessa ollessa toisen asiat - eikä pelkästään seksielämä - koskettavat myös kumppania. Toista voi vahingoittaa myös vahingoittamalla tunteita. Eli seksi voi siis vahingoittaa kumppania jos sellainen on. Jos joku harrastaa yhden illan juttuja ja lopettaa ne, niin millä tapaa se sinua koskettaa? Maailmassa on paljon parisuhteessa olevia miehiä ja naisia jotka ovat harrastaneet irtosuhteita.

Se on kylmä tosiasia. Se mitä vaadit omalta tyttöystävältäsi on oma asiasi. Mutta valtaosa maailman naisista ei ole tulevia tyttöystäviäsi, ei edes potentiaalisia tulevia tyttöystäviäsi. Se, mitä he puuhaavat ei kuulu sinulle. Et sinä voi rajoittaa toisten toimintaa sillä periaatteella että entä jos siitä tuleekin tyttöystäväni. Hanki selkäranka, päätä millaisen muijan haluat ja etsi sellainen. Älä suinkaan luule että internetissä huutelemalla voit vaikuttaa millään tapaa toisten käyttäytymiseen.

D Eli siis naisella ei saa mielestäsi olla seksuaalisia haluja? Tämä on tullut selväksi. Suutuit siitä kun käytin samanlaista "keskustelutekniikkaa" kun sinäkin. Ei minua oikeasti kiinnosta oletko silmälasipäinen nörtti vai et. Ei sinun tarvitse hypätä puolustuskannalle. En minäkään kerro sinulle mitään seksuaalielämästäni, koska se on täysin yhdentekevä asia tämän keskustelun kannalta.

Minua vain huvittaa uskomaton halusi toimia jonain moraalipoliisina täysin vieraiden ihmisten käyttäytymiselle. Olethan sinä jo sitäkin mieltä ainakin rivien välistä että kaikki ajattelevat kuten sinä.

Jos on eri mieltä siitä ajattelevatko kaikki miehet kuten sinä niin sitten on vähintään huora. Yritä nyt sitten tässä keskustella Olet juuri todennut, että kahden aikuisen välinen, molempien tahdon mukainen seksi ei muille kuulu. Et sisällyttänyt mahdollisuutta sille, että se sittenkin kuitenkin kaikesta huolimatta kuuluisi tällaisen aikuisen a äidille, b sedälle, c tyttärelle, d työkaverille, e "parisuhdekumppanille", f liikekumppanille, g bestikselle tms.

Ensinnäkin se edellyttää, että vahingoitettu saa tietää asiasta joka ei tälle kuulu. Toiseksi tunteet voivat vahingoittua kellä tahansa, varsinkin tutulla, mutta myös ventovieraalla. En päättele, että edellytät kumppaniltasi uskollisuutta - kirjoitinhan "olisi". Oikeastaan päättelen, että nimenomaan et edellytä kumppaniltasi uskollisuutta - muuten olisit epäjohdonmukainen. Voit peruuttaa jomman kumman kantasi tai olla sitä mieltä, että on aivan ok olla epäjohdonmukainen.

Koko keskustelu lähti tästä lauseesta: Jos seksi vahingoittaa jotain ulkopuolista, se ei enää ole kahdenvälinen asia. Se VOI vahingoittaa tavalla tai toisella jotain toistakin.

Jos se vahingoittaa vaikka liikekumppania, se on tietenkin liikekumppanin asia. Älä siis itse ole epäjohdonmukainen. Muuten ihminen ei voi tehdä mitään, ei edes olla olemassa. Jos on vaikka hoikka, voi pelkällä paikalle ilmaantumisella pilata pulskan päivän. Mennään siis mahdottoman alueelle. Voin vetää aivan mielihyvin rajauksen, että minusta ihmisen pitää välittää ensisijaiseti läheistensä tunteista sekä tietenkin itsestään. Ventovieraiden päänsäryt ovat heidän päänsärkyjään.

Se on sitten oma asiansa, että se mistä ei tiedä ei vahingoita. Nyt lähtökohtaisesti lähdin siitä, että puoliso on tietoinen uskottomuudesta. Kai ymmärrät, että jos jätät avoimeksi sen, mitä vahingoittaminen tarkoittaa, niin väittämäsi jää tyhjän päälle.

Se on jopa tautologia tyyliin "se ei vahingoita mikä ei vahingoita" tai "se ei kuulu muille, mikä ei muita liikuta" tms. Tästä on juurikin kysymys, kun ehdotat, että kahden aikuisen välinen seksi voisi vahingoittaa näiden aikuisten muita kumppaneita. Oikeastihan sun pitäisi kertoa, millä perusteella ne tunteet voisivat vahingoittua, kun juuri olet kertonut, kuinka kahdenvälinen seksi ei kolmansille kuulu, ja seksi on iloinen asia.

Rajoittuminen lähimmäisten tunteiden huomioimiseen ontuu ratkaisevalla tavalla: Ja koska lienet sitä miltä, että se, mitä ei tiedä, ei voi vahingoittaa, niin salarakasmeiningin täytyy olla sun mielestä aivan ok - ei tämä ole niinkään erillinen tai oma asiansa. Kunhan nyt vain halusin selventää muuten. Kun niitä katsos on monia monia monia monia muitakin jotka neitsyeitä taikka vähemmän kokeneita ovat vailla tai sanottaisiko pikemminkin ettei ole harrastellut pahemmin irtosuhteita.

Lutka on yleensä lutka, eikä se välttämättä siitä muutu. Kyllähän minä nyt tuon olen tietänyt ja sepä onkin yksi syy miksi useasti parisuhteissa tapahtuu nykyään pettämistä! Tiedän aika monia tällaisiakin tapauksia että myöhemmin sitten aletaankin pettämään ja eletään niinkuin jotain villiä sinkkuelämää. Siis pitääkö minun oikeasti luetella jokainen asia mitä "vahingoittaminen" voi tarkoittaa?

Sanakirjamääritelmää tarkemmaksi ei varmaan ole syytä mennä. Aatun ja kaverien mielestä on kivaa kaahata autolla. Jos Aatu kaahaa kavereineen rallikäyttöön varatulla hiekkakuopalla, kyseessä on iloinen asia mistä ei ole kenellekään haittaa. Jos Aatu kaahaa Kehä kolmosella, Aatusta ja kavereista asia on edelleen iloinen mutta ei autoilijoista, jotka peloissaan väistävät Aatua.

Eli onko tällä henkilöllä jonka tunteet vahingoittuvat oikeus tietää asiasta? Käyttäytymistähän se ei välttämättä muuta enkä siitä ole kirjoittanut. En siis väitä, että on olemassa jokin oikea tapa toimia. Päinvastoin, taisin jo vihjata siihen suuntaan että aina kaikkia ei voi miellyttää. Ei edes kaikkia läheisiä. Kirjoitin oikeastaan alunperin vain teoreettisen oletuksen siitä, milloin seksin harrastaminen voisi kolmannelle osapuolelle kuulua. Tai itse asiassa en ole edes kirjoittanut siitä. Olen kirjoittanut siitä milloin seksi EI kuulu muille.

Enkä ole missään väittänyt etteikö kahdenvälinen seksi voisi kuulua kolmansille osapuolille. Lähtökohtaisesti seksi ei kuulu muille, ne tilanteet missä se muille kuuluu ovat poikkeustapauksia. Enkä ole missään väittänyt seksiä iloiseksi asiaksi. Miksi se on sinulta pois jos joku tyydyttää ne toisen kanssa? Jos joku haluaa vähemmän kokeneen kumppanin jolla ei ole ollut irtosuhteita, hän voi etsiä itselleen sellaisen kumppanin.

Mutta ei se tarkoita sitä että jokaikisen ihmisen maailmassa pitäisi käyttäytyä tällaisten ihmisten toiveiden mukaan. Minä pidän tatuoiduista miehistä kuten moni muukin, mutta en silti vaadi että jokaisen pitäisi käydä hakkaamassa ihoonsa parit kuvat.

Ei se noin toimi. Ainakaan googlettamalla "uskottomuuden syyt" en löytänyt tuollaista selitystä mistään. Sinun näkökulmastasi sinun kuuluisi olla kiinnostunut korkeintaan mahdollisen tyttöystäväsi menneisyydestä ja kuten jo sanoin, siitä vaan, saat olla siitä kiinnostunut. Mutta ymmärräthän että on eri asia olla kiinnostunut oman kumppaninsa ominaisuuksista kun kaikkien naisten seksielämästä.

Kaikkien naisten seksielämän valvominen ei ole sinun tehtäväsi ihan kuten kaikkien miesten seksielämän valvominen ei ole minun tehtäväni. Miten hän käyttäytyy, miltä hän näyttää ja niin päin pois. Osa kriteereistä on ehdottomampia, osa ei. En silti oleta, että koko miessukupuoli alkaa toimia kuten tällainen teoreettinen ihannemies.

En vaadi edes seurustelukumppaneiltani sitä että he täyttävät tismalleen ns. Silloin ei yleensä ole tapana harrastaa yhden yön suhteita! Koska sellaiselle voi olla paljon jännempää vieraissa juokseminen kuin oman kullan kanssa naiminen tai kun tarvii taas hakea sitä jännityksen ja huuman tunnetta uudestaan tai sitten kun ei yksinkertaisesti vaan riitä se oma jätkä. Miksi minä sitten tiedän niin paljon tuon päähenkilön kaltaisia miehiä ja naisia samaten moni muukin tällä ja muillakin palstoilla on juuri kertonut tietävänsä juuri tämän kaltaisista ihmisistä.

Minust ihminen yleensä aina haluaa olla mieluummin jompi kumpi joko mieluummin sitoutua ja harrastaa vain erityisesti jonkun tietyn henkilön kanssa jota rakastaa tai sitten vain panna tunteettomasti kaikkea mikä liikkuu. Kun en itse ainakaan millään seurustelutyyppinä kykenisi sekstailemaan jonkun tuntemattoman kanssa jota kohtaan ei olisi tunteita ja silläkään päinvastoin mua kohtaan.

Olisi se kaikenlisäksi muutenkin niin järjettömän tylsää minulle. Toki tiedän ihmisiä kyllä jotka siihen sanoo pystyvänsä ja siltä ihan myös vaikuttanutkin voimakkaasti ja jos sinäkin ja sinun kaverisikin ovat näitä ihmisiä, voin pitää sitäkin ihan mahdollisena, mutta ei nyt pidä silti yleistää että se kumminkin kaikkien kohdalla olisi näin.

No sama juttu kun että voiko kannabiksen ekasta kokeilusta jäädä koukkuun? Harva jää, mutta on niitäkin ollut jotka on jopa ekastakin kokeilusta saattanut jo jäädä. Voiko ampiaisen pistolle olla allerginen eli toisinsanoen voiko siihen kuolla?

Toiset voi, toiset taas ei, niinkuin minähän en ole allerginen. Miksei sitä voisi sitten vain itse hoitaa? Mikä siinä olisi vikana? Kun eikös se nyt ole ihan silkkaa ajanhaaskausta ihan vain tyhjentää omat kassit johkin muijaan tai nauttia sienen muotoisesta kovasta kepistä oman vaginan sisällä? Eikös nyt aidontuntuinen dildo taikka tekopimppa aja jo ihan samaa asiaa? Eihän se nyt yhtään ole todellakaan sen kummoisempaa. Eri asia sitten jos ei koskaan halua tai pelkää sitoutua. Vastauksesi osoitti jo huomattavaa potentiaalia.

Taidat olla illan virkku ja edelleen uskot ajatusrakennelmaasi. On helppo ymmärtää, että ihmisen ajattelukyvyllä on rajansa. Siksi usein rajoitutaan tärkastelemaan lähipiiriä, siksi ollaan lyhytnäköisiä.

Tyyliin "Mitä se meille kuuluu, jos Islannilla ja Kreikalla on ongelmia rahojensa kanssa? Mutta periaatteessa se on väärä ajattelutapa, joka saattaa aiheuttaa ristiriitaisia päätelmiä ja epäjohdonmukaista toimintaa. On tärkeä huomata, että se haitan määrittelee se kolmas osapuoli aivan niin kuin tämä itse haluaa. Näin ollen asia kuuluu jokaiselle, joka kokee asian tavalla tai toisella itseään haittaavan. On siis mitä todennäköisimmin erhe kirjoittaa tällä palstalla, että asia ei jolle kulle kuulu.

Tämän olen yrittänyt sulle sanoa. Eikö Kehä-kolmosella kaahailu kuulu niillekin, jotka vasta ovat aikeissa siellä ajella ja jopa niille, jotka koko elämänsä pysyttelevät Kehä-ykkösen sisäpuolella? Onko mielestäsi jonkun pelot kaahailun kieltämisen perustelu? Eikä peloille ainakin pitäisi olla peruste tai "oikeutus"?

Mutta jätit huomiotta sen, että kukin kokee vahingoittumisensa niin kuin kokee. Joku voi vahingoittua siitä, jos joku rikkoo hänen oikeaksi kokemiaan yleisiä moraalisääntöjä. Edellisen keskustelun perusteella sulla ei ole tähän mitään vasta-argumenttia.

Onko sillä muka jotain oleellista eroa, jos kumppanilla on ollut irtosuhde edellisenä päivänä vaiko kaksi vuotta aiemmin ennen "parisuhdetta"? Samasta asiasta on kyse: Kaikki ihmiset eivät pidä irtoseksiä turhana ja heillä on oikeus olla sitä mieltä. On totta, että ihmiset ajautuvat lyhyisiin ja pidempiinkin suhteisiin niinsanotusti vääristä syistä, mutta ala-arvoisella nimittelyllä et silti saa ihmisiä muuttamaan käyttäytymistään ja annat vaan itsestäsi typerän kuvan.

Kuten on sellaisiakin, joilla on ollut vähän kumppaneita ja pettävät ja sellaisia joilla on ollut paljon seksikumppaneita ja jotka eivät petä. Eräs oma ystäväni petti juuri siksi, koska hänellä ei ollut kokemusta. Eivät nämä sulje toisiaan pois.

. Ihan samalla lailla lapsi traumatisoituu jos vanhemmat ryyppää tai on väkivaltasia. Omien virheiden myöntäminen on aina tuskallisempaa. Kannattaa tosiaan harkita kunnolla eikä vaan tyhmänä jatkaa matkaa eteenpäin. On pakko yrittää olla "onnellinen"!!! Hän ei ollut ajatellut, etten selviäisi pettämisestä.

Treffit varatuille homoseksuaaliseen tyttären kalua

Meni kuule metsään jos luulet että mä olen se jota vikitellään, ei, minä olen se joka vikittelee ja päättää mitä haluan tehdä, mitä haluan ottaa, jos otan. Mun ei tartte todistella mitään mutta mua ärsyttää sun teksteissä se että sä hoet sun omaa asiaa mutta et vissiin edes lue muitten tekstejä. Sopisit hyvin johonkin heräteliikkeeseeseen jossa saarnataan jossain kirkkostuolissa isoille massoille ja todistellaan jotain. Mun ainut pointti on se että sä et voi tehdä päätelmiä yksipuolisien perustelujen puitteissa.

Sä et voi tehdä tyhjentävää päätelmää kaikista naisista vain sen perusteella että naisella on kokemuksia ja itsekkin sanoit että neitsyt ajattelu on perseestä vaikka itse aloitit tämän viesti keskustelun sun omalla neitsyt ajattelulla.

Olet toitottanut täällä useaan kertaan että naisilla joilla on kokemusta miesten suhteen on"paskareppu" ja he ovat henkisesti tyhjiä jne ja kykenemättömiä ottamaan vastaan mitään aitoa tai todellista.

Minä olen yrittänyt sanoa että sellaisia naisia ja miehiä löytyy joilla entiset kokemukset ovat vaikuttaneet vastaanottavuuteen ja ehkä joillain ihmisillä myös asenteisiin toista ihmistä kohtaan. MUTTA ihmisten asenteet ja tapa toimia on paljon monimutkaisemman asian summa kuin yksittäisen asian tekemisestä tuleva mahdollinen muutos. On aivan liian yksinkertaista ajatella että kun on kokenut niin se tarkoittaa täsmälleen samaa asiaa kuin että on paskareppu.

Itse sanoit että se on olennaista miten tekee ja miten elämäänsä elää. Siinä olet edes hieman asian äärellä. Ja puhutaanpa nyt hetki nöyryysteemasta. Nöyryys on toisen ihmisen kunnioittamista ja myös toisen sukupuolen arvostamista. Mielestäni sinun asenteestasi mm. Naiset ovat sinulle joko käytettyjä tai käyttämättömiä sinun esineitä jotka voit sijoittaa sitten joku kaunis päivä kun löydät tarpeeksi puhtaan viheettömän yksilön johonkin kodin nurkkaan ja jota voit tutkia ja tarkastella onko siinä kolhuja, tai käytön jälkiä Sulle edes ajatus siitä että nainen olisi se aktiivinen osapuoli siis ajattele, etsii munaa on vastenmielinen.

Nainen tekijänä, ei tekemisen kohteena on mahdoton yhtälö. Ja tässä päästään siihen onko henkinen munasi riittävä sinulle itsellesi. Et vastannut siihen onko miehillä oikeus olla tekijöitä?

Onko miehillä oikeus hankkia kokemuksia? Mikäli olet tasa-arvoinen ja et siis sovinisti ei miehilläkään tätä oikeutta pitäisi olla ja näin ollen siis naiset eikä miehet saisi etsiä seuraa muuta sinun valitsemallasi siveellisellä tavalla.

Ja vielä tuo, "että etenkin mun tarinaani - luettuasi sua pikkutyttöä on alkanut pelottaa että "iik. Että naisten omanarvon tunne lähtee siitä kelpaako kaltaisellesi miehelle joka kokee että on oikeus sanella vaikka mitä sovinistisuudessaan.

Mä kerron sulle uutisen: Mun itsetunto ja aika monen muunkin naisen itsetunto ei ole rakentunut sen varaan kelpaako vai en jollekkin sovinisti umpipäälle. Se rakentuu aika moneen muuhun asiaan. Mä en edes halua olla sellaisten ihmisten kanssa joiden maailmankuva on toista ihmistä alistava ja umpinainen joten mun elämään ei vaikuta vähääkään se "kelpaanko" sun maailmasi vai en. Ja voin kyllä kertoa että mulla on seuraa tarjolla aina paljon. Mun on tarvinnut vain valita seurani.

Ja jatkossakin tulen valitsemaan seurani niin että seurastani ei löydy sovinistia jolta puuttuu nöyryys ja toisen kunnioittaminen. Mun veikkaus on että seuraavaksi ajattelet -ahaa, tuo on siis sellainen lutka jota kaikki miehet on käyttänyt, siksi siis tyhjä ja ei löydä siksi seuraa ja voi, niin ylpeäkin.

Siis peruslutka ja siksi kun on lutka niin ei ole vieläkään miestä. Mä kerron sulle vielä yhden uutisen. Maailmassa on paljon naisia ja miehiä jotka eivät ole löytäneet kumppania. Se ei tarkoita sitä kaikki joilla on kokemusta ja näkemystä ovat tyhjiä ja kykenemättömiä vastaanottamaaan tai antamaan mitään todellista tai herkkää.

Tää teksti taitaa taas harhauttaa sut vastaamaan tähän yhteen asiaan, vaikka sä et oo aiemmissas teksteissäs vastannut moneenkaan juttuun mitä olen kysynyt ja tai kyseenalaistanut, oot vaan paasannut sitä sun omaa juttua joka on tullut selväksi jo sun ekasta tekstistä. Kyllä mä arvasin oikein kun alkuun sanoin et tästä tulee hienoa. On aina naisia jotka kohtelee miehiä huonosti ja on aina miehiä jotka kohtelee naisia huonosti.

Viimeisimmässä viestissä puhuit naisista jotka kohtelee miehiä huonosti ja mä puhuin miehistä jotka kohtelee naisia huonosti. Me siis kumpikin puhutaan samasta asiasta mutta samalla tää keskustelu on eksynyt sun alkuperäisestä teemasta joka on siis se että sun mielestä miehet voi sanella naiselle kuinka käyttäytyä eli "käytetyt " ei sulle -naapurinpojalle- kelpaa.

Sanon vielä sadannen kerran että ON TOTTA että aiemmat kokemukset voivat vaikuttaa vastaanottavuuteen jne mutta ei aina, ei kaikilla ja se riippuu just siitä mitä sanoit, miten elämäänsä elää ja vaikka mitkä arvot on. Pyörän voi keksiä vain kerran, mutta tuntuu että naisilla ei ole vaikeuksia julistaa että taas se on löytynyt. Ihmisellä on oikeus kaikkeen. Aivan kaikkeen - koska kaikki on mahdollista kun vaan valitsee tehdä niin.

Puhun ennenkaikkea syy-seurausketjujen muodostumisesta. Valitse näin - niin teet itsestäsi jotain - joka estää toisen valinnan. Hanki mittava rikosrekisteri niin et voi valita enää päätyä poliisiksi. Valitse turruttaa itsesi - niin et voi enää saavuttaa tarvittavaa aitoa tunnekapasiteettia. Siitä minä olen puhunut. Miehillä ja naisilla on tasan tarkkaan yhtäläiset oikeudet tehdä periaatteessa mitä tahansa. Tai sana oikeus voidaan poistaa koska kyse on mahdollisuudesta. Oikeus olla vaikka harhainen ja luulla yhtä toiseksi.

Se nyt vaan ei ole kovin hedelmällistä. Se on mahdollista, sitä tehdään ja se nyt vaan on niin. Sitä mä vaan ihmettelen että miksi kaikkien palstojen. Ainoo selitys mikä mulla on sille on se että asia ja sanani koskee sinua. Se nyt vaan pistää ihmetteleen. Onko sulla selitystä ilmiölle? Moilanen, suosittelen että luet tuon tekstin otsikolla "Ei sillä ole väliä kritisoiko joku vai ei. Onko miehillä oikeus julistaa toista kertaa elämässään että olen löytänyt rakkauden taas?

Onko miehillä tässä asiassa jotain erityisoikeuksia verrattuna naiseen? Ei se ole muuta kuin elämää että oikea ihminen ei tule heti kättelyssä vastaan. Ja se kuinka itsekkäitä omaan napaan tuijottajia niin moni ihminen on tarkoittaa sitä usein voi mennä aikaa ennenkuin löytää hyvän kumppanin. Mä kerron sulle syyn miksi valitsin sun tekstin. Mä olen niin kurkkuani myöten täynnä miehiä jotka oikeesti kokee että niillä on nuo oikeudet kohdella ja ajatella noin naisista.

Älä yritä kumota sitä mitä olet juuri sanonut naisista. Että ne on niitä objekteja joille pelimiehet voi puhua paskaa ja jotka sä voit sijoittaa johonkin huoneen nurkaan tarkasteltavaksi että onko käytön jälkiä tai kolhuja. Niinkuin ihmiset todella olisi jotaian esineitä, jotenkin puuttuu sellanen inhimillisyyden käsite kokonaan, että elämää tää vaan on vaan KAIKKI naiset joilla on kokemusta on paskareppuja ja ahaa-- nyt yksi paskareppu puhuu mulle ja yrittää todistella jotain.

Noi sun asenteet ihmisiä ja naisia kohtaan aiheuttaa mussa agressioita koska valitettavasti olen joskus nuorena joutunut kohtaamaan vastaavia asenteita omaavan sovinistin joka koki että on oikeus sanella mitä puet, mitä teet, miten teet sen oikein jne jne, olin silloin todella nuori mutta se vaikutti silloin itsetuntoon.

Ongelmani on se että nykyään on paljon naisia, hyvin paljon, joilla ei ole suojamekanismia kaltaistasi sovinistisuutta vastaan vaan oikeesti antavat kaltaistesi miesten vaikuttaa itsetuntoon.

Ja se mua harmittaa mitä sun kaltaset miehet omalla huorittelullaan ja sovinistisuudellaan saa aikaan sitten naisessa. Puuttuu kokonaan naisen herkkyyden ymmärtäminen ja se puuttuu siksi koska naisia pelkää ja oma henkinen muna on niin pieni että sen takia naisia pitää alistaa ja hallita jottei näkisi omaa pienuutta.

Ja sitten joskus ottavat jonkun tavallisen miehen. Ihmetyttää vaan miksi kaikkien naisten pitää alunperin kokeilla ne pahikset. Ei mies ajattele löytävänsä mitään elämänsä naista. Mies toivoo löytävänsä naisen jonka kanssa elämä on yksinkertaista ja homma toimii. Näistä asioista mies ei julistele mitään. Niin, kyllä tuo naisten käyttäytyminen on enemmänkin miesshoppailua. Naisilla tuntuu olevan erityisoikeus suhtautua mieheen kuin paituliin. Kun saumat alkavat kulua, niin vaihtoon vaan.

Nainen on kuin epäileväinen ravintola-asiakas. Vaikka menussa on kaikki kerrottu, silti pitää maistaa kaikki ruoat erikseen ennenkuin voi tehdä valinnan. Mistä ihmeestä sä oot päätellyt että vain naiset tekee niin??!! Minusta yksinkertaistamisen kärkipäässä on juuri sukupuoleen kohdistuva yksinkertaistaminen, että kun on nainen on niin tekee niin. Kyllä miehet harrastavat naisshoppailua siinä missä naiset harrastavat miesshoppailua.

En näe mitään eroa sukupuolissa tämän asian suhteen. No, nyt ymmärrän miksi reagoit, se on ihan luontevaa tuolla taustalla. En tee sitä mitä teen siksi että olisin oikeasti sovinisti ja kokisin tarpeelliseksi jotenkin ohjata naisia.

Itseasiassa asia on juuri päinvastoin, tarvitsen tätä karikatyyriä ymmärtääkseni maailmaa jossa en edusta sitä mitä monet ovat ja toisaalta ihan huomionkipeydestäkin.

Sitä on jaossa kovin kitsaalti. Toivon että olet saanut tästä jotain, itseasiassa olen jo hetken ihaillut sitä kuinka pitkäjänteisesti ja voimakkaasti reagoit. Taidat olla aika liiankin haastava nainen oikeassa elämässä monien miesten mielestä? Usein konfliktissa miehisyyden kanssa jne? Ei ole tarvetta sille, huomasin jo virheeni. Lutkaksi en sinua sanoisi, taistelijaksi ennemminkin. Jokainen voi itse päättää kuinka avoimesti ottaa toisen ihmisen vastaan elämässään ja antaako tilaa toiselle todella olla sellainen kuin on ja kunnioittaako toista ja jokainen voi itse päättää miten toista kohtelee ja kuinka toiseen ihmiseen asennoituu.

On totta että biologisesti ja sitä kautta myös seksuaalisesti mies oikeastikin on se ohjaava osapuoli tavallaan. Mutta tässä asiassa sana tavallaan onkin se kaikkein olennaisin asia. Nainen on "heikompi astia" ja siksi miehen pitää pystyä "ohjamaan" naista rakkaudella ja hellyydellä, ei sovistisella kontrollilla. Tässä päästään sitten miehuuden käsitteeseen. Mikä on miehutta tai mikä on naiseutta?

Ehkä sinä olet teksteissäsi yrittänyt selittää naiseudesta jotain. Minä olen selittänyt teksteissäni miehuudesta jotain.

Miehuus liittyy itsetuntoon ja toisen huomioimiseen. Ihan samallatavalla kuin naiseus liittyy itsetuntoon ja toisen huomioimiseen. Sekä miehellä tai naisella voi olla huono itsetunto sen vuoksi käyttäytyy tietyllä tavalla ja ei huomioi toista osapuolta ja ollaan ongelmissa.

Mutta liittyy miehuuteen tai naiseuteen paljon muutakin, kuten ajatusmaailma. Ja olet oikeassa, olen haastava. Etsin hyvin voimakasluonteista miestä joka näyttää kaapin paikan mutta ei ole sovisti vaan mies.

Minulle miehen voimakkuus on henkistä voimakkuutta, nöyryyttää, arvoja, itsetuntoa, henkistä kypsyyttä ja empatiakykyä. Luonteeni on ollut voimakas lapsesta asti enkä muutu, tiedän sen tässä iässä. Tiedän sen että minulle ei kovin pehmeäluonteinen mies sovi. En kuitenkaan ole mikään pirttihirmu vaan hyvinkin pehmeä ulospäin ja useimmissa tilanteissa. Uskon että aika moni meidän ikäinen sinkku vaatii melkein mahdottomia tulevalta kumppaniltaan. Koitin vastata mutta merkkiä tuli täyteen ja sitten teksti hukkuikin sählätessä.

Haluatko jatkaa sähköpostin puolella, siellä ei ole merkkirajoituksia? Kirjoita vaan tässä kun en viitsi tähän keskustelupalstalle julkaista sähköpostiosoitettani: Miksi jotkut kriteerit on muka hyväksyttäviä ja jotkut ei, jokainen ihmisen elämässä tekemä valinta kertoo ihmisen sisimmästä ja sen luonteesta jotain eikä kaikki asiat miellytä jokaista.

Ihmettelen vain miksi mies ei saisi vaatia naiselta siveyttä, onko se muka jotain sovinismia sun mielestä jos asettaa kriteereitä kumppanilleen? Jokainen voi asettaa elämälleen, suhteelleen ja ajatustavalleen ihan mitä esteitä vaan haluaa asettaa. Mun pointti on edelleen ainoastaan vaan se että mikäli haluaa ajatella pitää pyrkiä näitä ajattelun esteitä purkamaan ja pyrkiä yksinkertaisten syy-seuraus suhteiden sijaan näkemään että asiat ovat todella monen tekijän summa eikä niin että vain yksi asia johtaa toiseen aina ja ikuisesti.

Edelleen sanon että on munapirkkoja ja itsekkäitä ihmisiä vaikka kuinka paljon, sitä en ole missään vaiheessa kieltänyt. Mutta se että haluaa nähdä ihmiset tai asiat vain yhden asian valossa, se on ainoastaan rajoittunutta ajattelua. Kuinka asetat näitä kriteerejä kumppanillesi? Teetkö siveystarkastuksen tai vähän niinkuin tutkisit jotain lihapakettia, onko sinulle kelvollinen?

Olisiko sinusta Beefcake ihan tavanomaista käytöstä naiselta että hän odottaisi mieheltä täydellistä kokemattomuutta naisten suhteen? Eli siis mies ei olisi saanut olla seksuaalisessa kanssakäymisissä kovinkaan paljoa muitten naisten kanssa ennen kuin on tavannut tämän naisen vaan miehen olisi siis pitänyt olla siveä?

No, onko sinusta sovinismia olettaa että miehillä on näissä asioissa eritysoikeuksia joita naisilla ei ole? Minä ainakin haluan korostaa omaa seksuaalisuuttani jotta dissaan ne miehet jotka eivät naisen seksuaalisuutta kestä oman henkisen pienimunaisuutensa vuoksi. Mun on aivan pakko lainata toisen ihmisen kirjoittamaan tekstiä tähän keskusteluun koska tää on vaan niin vilpittömästi upea teksti: Tottueen torvensoittajat oovat kiivasta väkkee ne näkköö vain toisella silimäl puolison tekoset vaan eipä kohto niin nalakatuksia joka viepi voiman pois ja syäpi ommoo rakkuen määrää.

Silimän otatte pois jos kaksikin ihimiseltä joka käypi harhaan ja omat päässänne kirkastuvat ko tähet jolla pistelette tottuksia toisen niskaan ja paatte toisen ryömiin ko raato peräs. Heittäkee se ensimmäinen kiv perrään ja toinenkin niin jo on syöämmessä hyvä tahto jotta se ruppee pikkuhilijaa märkänöön ihtelläski.

Kiitos tästä alkuperäinen kirjoittaja: Naisethan juuri vaativat vastakkaista, eli naiset vaativat miehen olevan kokenut, naisillehan ei kelpaa kokematon mies ikinä. Siinä miehessä on jotain vikaa ja se on joku luuseri kun ei ole kenellekkään kelvannut. Samaa sovinismia toi on, naiset laittaa miehelle kriteerin, että miehen täytyy olla kokenut, mies laittaa naiselle kriteerin, että nainen on siveellinen. Siinä missä nainen näkee kokemattoman miehen luuserina, mies näkee todella kokeneen naisen jakorasiana.

Molemmilla on oikeus mielipiteisiinsä ja kriteereihinsä ja ne pitää vain pystyä hyväksymään, aina ei voi miellyttää kaikkia. Molemmat sukupuolet asettaa kriteereitä eikä kumpaakaan voida sanoa oikeaksi, vain kahdeksi eri näkökulmaksi ja ne pitää vain hyväksyä. Mua ei sun paneskelut kiinnosta, joten mulle sun ei ainakaan tarvii korostaa sun paneskeluitas kun ne ei mun elämääni millään tavalla muuta, jos livenä alkaisit sitä tekemään niin ehkä vain nauraisin sulle, mutta täällä en siitä välitä.

Sulla vain tuntuu olevan toi ajatusmaailma, että sä saat tehdä mitä sua huvittaa ja jos joku mies ei sitä hyväksy niin se mies on joku munaton luuseri joka "ei kestä" sun "seksuaalisuuttas" mikä on lähinnä naurettavaa. Tää todella eksyi aiheesta joka alkoi "naapurinpojan" kritisoimisesta siitä että miten hän voi huolia ketään naista joka "nussituttanut" ittensä vaikka kenellä ja sitten pitäs tälle "naapurinpojalle" kelvata. Se teksti vaan oli sellasta että sitä ei voinu kommentoimatta niellä.

Mun ei tartte todistella mun seksuaalisuuttani eikä panemisia niin en myöskään oikeessa elämässä tee koska mun ei tartte. Toi minkä sanoin että korostan seksuaalisutta oli provosointia sellasille miehille joille se naisen seksuaalisuus on liikaa ja sit tulee näitä mielipiteitä että mitä naisen pitää olla. Mulla ei ole tarvetta sanella sitä mitä miehen pitää olla ja näin ollen kukaan mies ei sanele mulle mitä mun pitää olla.

Jokatapauksessa kaikilla ihmisillä ei ole umpinaisia käsityksiä siitä kuinka kokenut tai kokematon naisen tai miehen pitää olla ja mun on helpompi elää elämässä jossa joku pakottava oletusarvo sanele mulle mitään vaan mä voin ajatella omilla aivoilla eikä mun tartte hyväksyä seksististä tekstiä keneltäkään mieheltä niinkuin ei kenenkään miehen tartte hyväksyä seksististä tekstiä keneltäkään naiselta.

Jokainen voi itte päättää mitä hyväksyy ja mitä ei ja miten elämänsä elää. Sä myös sellaisen tilanteen missä olet todella ihastunut johonkin mieheen, mutta tää mies ei halua sua sun menneisyytes takia, alatko myös vihaamaan heti sitä miestä ja pidät sitä sovinistina vai osaatko kunnioittaa hänen vaatimuksiaan naisille? Eli onko vain sun tapas elää se oikea vai pystykö myös hyväksymään miehet jotka eivät hyväksy sun tapaas elää ja nähdä maailma, vai ovatko he jotenkin väärin eläviä ihmisiä?

Olen päättänyt että en aio suunnitella minkäänlaista vakavaa suhdetta miehen kanssa ennenkuin olen jossainmäärin tutustunut mieheen ja hänen ajatusmaailmaansa. En usko että tulen olemaan tulevaisuudessa todella ihastunut johonkin mieheen jonka katsantokanta elämään ja maailmaan on suppea ja yksinkertainen, toki on mahdollista että saatan ihastua sovinistisen miehen ulkonäköön mutta en aio antaa tunteiden mennä pidemmälle ennenkuin tiedän jotain mitä tämän miehen päässä liikkuu.

Ja minulla syvät tunteet muutenkin liittyy juuri ihmisen luonteeseen ja en usko että edes voisin olla ihastunut mieheen joka ei osaa ajatella. Mulla ei ole aikomustakaan aikoa "kunnioittaa näkemyksiä" jotka alistavat naista vaan aion löytää tasapainoisen miehen jolla ei tähän ole tarvetta.

Ja mitä sä tiedät mun tavasta elää? Mun tapa elää on tavallisen sinkkunaisen tapa elää, meitä mahtuu 13 tusinaan ja suhtaudun tulevaisuuteen odottavan innokkaasti sekä luottavaisesti. Vastauksena sun kysymykseen edelleenkin sanon mitä olen sanonut jo aiemmin että mulla ei ole tarvetta sanella toisille todellisessa elämässä että joku mies tai nainen on väärin elävä ihminen. Tästä syystä en siis halua myöskään omaan elämääni ihmistä joka sanelee mulle jotain sääntöjä.

Ja ne jotka haluaa toisille sääntöjä sanella saa sitä tehdä ja laittaa nainen sinne mihin nainen kuuluu , voi kokeilla kuinka pitkälle se sitten vaikka parisuhteessakin kantaa. Teidän kaltaiset seksistiset miehet eivät tajua sitä että on meille naisillekkin harmia kokeneista mieslutkista jotka eivät näe omaa napaansa pidemmälle ja jotka ovat turtuneita ja kykenemättömiä.

Teidän mielestä vain miehillä on oikeus kutsua naista lutkaksi ja vastaavaa oikeutta ei naisella ole. Ja teidän mielestä teillä on myös oikeus tehdä naisesta ja hänen olemuksestaan ja kaikessa hänessä päätelmä perustuen vaan yhteen asiaan: Tiedän tasavarmaksi että en halua miestä joka ajattelee yksinkertaisesti.

Jokainen voi ajatella miten lystää mutta en tosiaan omaksi miehekseni haluaisi miestä jolla ei ole kykyä nähdä asioita laajempana kokonaisuutena vaan yksinkertaisena.

Voi ajatella fiksusti tai tyhmästi, simppelisti tai monimutkaisesti. Se on sitä oikeutta omaan mielipiteeseen. Sinulla on esimerkiksi oikeus olla sitä mieltä että H. Moilainen on yksi mulkku sovinisti kusipää. En välttämättä pitäisi siitä mutta elämä on. Jos nimittelyn vapaus on tärkeää, niin sekin on teillä naisilla olemassa.

Jos haluatte kutsua joitakin pelimiehiä lutkiksi, niin sitten te varmaan niin teette ei sitä kukaan estä. Jos taas haluatte että pelimiehiä on oikeasti vähemmän, niin sitten kannattaisi olla kiinnostumatta sellaisista.

Totta, jokainen voi olla mitä mieltä hyvänsä ja jokainen voi ajatella vähän tai paljon. Mutta täällä on nämä pari tyyppiä jotka julistaa meille sanomaa naisen koskemattomuudesta. Miksi vitus sä puhut monikossa täällä vastaamalla mulle? Mä en ole koskaan haukkunut naista lutkaksi enkä hauku, ja ihan samalla tavalla nainen saa haukkua miestä lutkaksi jos haluaa, itse en siihen alennu, mutta sä saat tehdä mitä sua huvittaa.

Ja kyllä, mulla on oikeus laittaa tasan tarkkaan millaiset kriteerit mä haluan naiselle, eikä siihen ole kenelläkään, varsinkaan sulla, mitään oikeutta alkaa valittamaan. Jos sä et täytä mun vaatimia kriteereitä niin voi voi, etsi joku toinen mies sillä kaikkia ei voi miellyttää. Enkä edelleenkään ymmärrä miksi sulle ottaa niin koville muiden miesten asettamat vaatimukset, ootko sä yksi näitä naisia joita aina vituttaa jos yksinkin mies vaatii jotain sellaista naiselta mitä sä et pysty täyttämään.

Eli pyrit elämään jossain prinsessamaailmassa missä jokaisen miehen pitäisi palvoa sua vain sen takia, että olet nainen ilman, että miehillä on mitään oikeutta vaatia naiselta yhtään mitään. Se on hyvä, että olet tiedostanut millaista miestä et halua, miksi sua silti vituttaa näin paljon ne "muunlaiset" ja heidän vaatimukset kerta et niihin edes haluaisi tutustua?

Ei mua ota koville yhtään mikään. Olen vaan antautunut tälle aiheelle ja haluan paasata tästä aiheesta. Aihe oli siis se että tää viestiketjun aloittaja halusi sanoa että kaikki naiset jotka on paneskellu muita ennen sitä on lutkia josta musta oli vaan niin hauskaa alkaa paasaamaan.

Tiedätkö, olen niitä ihmisiä jotka pitävät omasta äänestään ja jotka saavat kicksejä siitä että joillakin ottaa koville ajatella asioita jotka ovat äärettömän yksinkertaisia. Sä oot ton aloittajan kanssa ihan selkeesti samoilla linjoilla sen asian suhteen että sä kuvittelet että mua tai muita naisia joiden itsetuntoa ei miehet sanele nappaa aivan rajattoman äärettömästi sun kriteerit ja mä saan just niistä sun kriteereistä hepulin. Kyse ei ole siitä että mä olisin saanut sun kriteereistä hepulin vaan mä saan aina ihmisten ajatusmaailman rajoittuneisuudesta tai ton tyyppisestä sanelupolitiikasta hepulin koska mä olen sellainen ihminen että aina ärsyynyn ihmisten ajatusmaailman rajoittuneisuudesta riippumatta siitä mitä aihetta rajoittuneisuus koskee.

Olen yrittänyt vähentää näitä hepuleiden määrää mutta välillä hepuli vaan tulee ja ottaa minusta vallan. Ja kyllä, mulla on oikeus laittaa tasan tarkkaan millaiset kriteerit mä haluan sille millasesta rajoittuneisuudesta mä saan hepulin ja mikä mun mielestä on tyhmää.

Ja jos mun mielestä on tyhmää rajottaa omaa ihmiskäsitystään luutuneilla siveysksäsityksillä se on minun mielestä tyhmää maailman tappiin asti. Et tajua mitä seksismi todellisuudessa kertoo ihmisestä.

Että sua kiinnostaa ja sulla ottaa koville joidenkin miesten vaatimukset. Sua jollain asteella vituttaa se ettei kaikki miehet katso hyvällä sun toimintaas ja pidä sitä "ihan ok" asiana. Sori jos rikon sun kuplas, mutta ihmisillä on erillaisia näkemyksiä elämästä ja itse en ainakaan katselisi naista joka toimii kuin moskovalainen katuhuora ja jakaa persettään jokaiselle miehelle joka sitä pyytää.

Joku toinen mies saa ottaa sen naisen, itse otan naisen jolta löytyy moraalisia rajoja. Joo, sulla on oikeus, mulla on oikeus, jokaisella on oikeus vaatia omalta kumppaniltaan mitä itseään huvittaa, siksi en ymmärräkkään tätä sun vauhkoamista täällä siitä ettei miehet saisi asettaa omia kriteereitä naiselle. Jos mä hyväksyn sun vaatimukset, eli mies ei saa olla rajoittunut, ihan hyväksyttävä kriteeri ei siinä mitään, niin miksi sä et hyväksy mun kriteereitä ettei nainen ole jakorasia?

Miksi vain sun kriteerit pitäisi hyväksyä ja mun ei? Mistäs sä olet päätellyt sen että olen jakorasia tai että jakelen persettäni miten sattuu? Ja mistä päättelet että mä jotenkin pelkäisin rajoittuneiden miesten maailmankuvan aiheuttamia kriteerejä? Kun sanoin aiemmin "Minä olen se nainen joka lirkuttelee miehelle saadakseen munaa.

Se että ne tunnistan on sen ansiosta että mulla on kokemusta jota te ette mulle sallisi koska se on vaan sanelevien miesten oikeus Ja tämä siis vain ja ainostaan näiden mieslutkien kanssa joista ei muuhun ole.

Teidän mielestä vain miehillä on tähän oikeus mutta niin ei ole. Naisilla on samat oikeudet. Jos mua huvittaa sinkkuna olla toisen sinkun kanssa sen teen ja pelisäännöt ovat selvät. Varattuihin en koske ikinä. Se että nainen tutustuu omaan seksuaalisuuteensa tai että naisella on kokemuksen kautta näkemystä siitä millaisen miehen haluaa tarkoittaa vain ja ainostaan teidän mielestä sitä että nainen on moraaliton ja jakorasia.

Teidän mielestä vain miehellä on oikeus etsiä itseään ja jos nainen niin tekee nainen on likainen. Sitten on ne naiset jotka eivät arvosta itseään ja joihin sovistipelimiesten ihqut jutut puree ja sovinistipelimies saa uuden sulan hattuunsa ja nainen on entistä käytetympi ja mies entistä kokeneempi. Juuri nämä naiset jotka eivät arvosta itseään ovat näitten sovinistipelimiesten armoilla.

Ongelmaksi perseen jakaminen todella muodostuu silloin kun nainen ei arvosta itseään ja hakee miehiltä hyväksyntää ja se kaikki on sattumanvaraista. Minä arvostan itseäni paljon ja en tosiaankaan jakele persettäni miten sattuu vaan erittäin harkitusti ja vain silloin kun itse päätän niin ja olen iloinen kokemuksistani.

Mitä jos nainen arvostaa itseään ja tietää tasantarkkaan mitä haluaa? Ja se että tietää on jopa seurausta siitä että on kokemusta. Se tarkoittaa sinun mielestäsi yksioikoisesti sitä että nainen on moraalisesti löyhä?

Haluaisin kuulla tarkemmin että miten tarkalleenottaen olen moraalisesti löyhä? En käytä ketään hyväkseni, nuoruuden kokemukset ovat opettaneet minulle paljon paljon siitä mikä minä olen. Tajuatko mitä seksismi tarkoittaa?

Tai tajuatko sitä mitä seksismi kertoo ihmisestä? Tää kohta on aina syvästi ihmetyttänyt mua enkä varmaan sitä ikinä ymmärrä koska se taitaa olla naisten logiikkaa. Antamalla niille seksiä vai mites. Mä olen monesti aikaisemminkin kuullut naisten sanovan "minä sitä miestä siinä vedätin kun sänkyyn mentii", mä en vain ymmärrä millä tavalla se nainen sitä miestä on kusettanut antamalla sille miehelle sitä mitä se mies haki.

Jos mä annan sulle 5e setelin niin voinko mä sanoa kusettaneeni sulta rahat pois? Tää nyt siis sillä poikkeuksella, että toi on joka viikottaista toimintaa. En tosiaankaan tiedä miten toimit eikä sinällään oikeastaan kiinnostakkaan, mutta on olemassa tiettyjä rajoja mitkä on ihan ok ja mitkä on ei ei.

Se että nainen tutustuu omaan seksiaalisuuteen on tietenin ok asia, se että nainen panee kaikkea mikä liikkuu baareissa ei ole ok. On olemassa seksuaalisuuteen tutustumista, esim joku vakituinen kumppani, ja on itsensä alentamista olemalla kaikkien pelimiesten hotellihelpotus.

Jos sulla on koko ajan uusi kumppani se kertoo suoraan sun luonteesta sen ettet sä ole kykenevä mihinkään vakaampaan vaan sä olet joku tuuliviiri jonka on pakko saada uutta ja ihmeellistä kun mikään vanha ei kelpaa.

En mä ikinä alkaisin suhdetta rakentamaan naisen kanssa joka on luonteeltaan täysi tuuliviiri, ikinä ei tiedä koska sitä aamukahvia juodessa nainen sanoo "joo ei mua enää kiinnosta meen naapurin pertin luo".

Sä tietenkin sanot "sinkkuna oleminen on täysin eri asia", ehkä on, mutta mä en ota sitä riskiä vaan pelaan varmemman päälle ja otan suoraan naisen joka ei ole tuuliviiri jonka on pantava koko ajan uutta miestä vaan joka on kykenevä johonkin kestävempään.

Kyllä mä tiedän mitä seksismi on ja ihmettelen, jos sinäkin sen kerta tiedät, että miksi mua siitä syytät. Puhun seksismistä koska susta on vaan tosiasia joka on hyväksyttävä sellanen että "Siinä missä nainen näkee kokemattoman miehen luuserina, mies näkee todella kokeneen naisen jakorasiana. Se on seksismiä halusit sitä tai et. Mä en ota tollasia oletuksia suoraan vastaan pureskelematta vaan päätän itse mitä hyväksyn annettuna ja mitä en.

Se kusettavan miehen kusettaminen oli vaan oikeestaan kärjistys jossa mun pointti on se että miehet luulee usein että että naiset todella on niitä objeteja ja esineitä joista panomies saa sulan hattuunsa vaikka todellisuudessa ei kukaan kusettanut ketään mutta pelimies vaan luuli saaneensa sen sulan.

Se että on ollut useita kumppaneita ei automaattisesti tarkota sitä että sitten se on syy-seuras juttu siihen että nainen tai mies on tuuriviiri joka ei tiedä mitä haluaa. Mä just tossa yritin nimeenomaan selittää että tiedän erittäin tarkasti mitä haluan ja paljolti se on sen ansiota että mulla on kokemusta. Kyllä mä jo sen verran elämää olen nähnyt että tiedän että mikä on pelimiesten hotelli helpotus ja mikä ei. Jotkut ihmiset ei lähtökohtaisesti tiedä mitä ne haluaa eivätkä ole tyytyväisiä mihinkään ja aina tarttee olla uutta ja uutta, oli se sitten mies tai mikä muukin juttu hyvänsä elämässä.

Tässä on kyse laajemmasta asiasta kun yksittäisestä asiasta mitä ihminen tekee. Se että on jossain vaiheessa elämää harrastanut suhteita tai niitä harrastaa ei tarkoita suoraan sitä että se siis kertoo ihmisestä että sille ei riitä mikään ja että se on tuuliviiri.

Se voi myös ihan oikeesti tarkottaa sitä että nimenomaan siksi se ihminen nyt tietää eikä sen takia ole tuuliviiri. Se voi kertoa myös siitä että ei ole tullut vastaan vielä sitä mitä etsii mutta todellakin sitä etsii ja että tarkoituksena on löytää vakava suhde. Se voi myös tarkoittaa sitä että ei kelpuuta ketä tahansa. Ja ei sen myöskään tarvitse tarkoittaa sitä ettää kukaan ei kelpaa. Mä en halua ajatella mistään asiasta elämässä niin että yksi juttu tarkoittaa toista ja että syy-seuraus suhteet ovat yksinkertaisen yksinkertaisia vaan kaikessa elämässä moni asia vaikuttaa moneen asiaan eikä niin että yksi asia aina johtaa toiseen.

Mutta se kokemus, onko niin että naisella sitä ei saa olla ja miehellä sitä saa olla? Sun logiikalla pitäisi siis jokainen alkujaankin huonolta tuntuvat katsoa ja nähdä mihin se homma menee, tolla tavalla tulee vain rikkomaan itsensä kun kerta toisensa jälkeen katsot kun se viallinen ihminen joka ei ole kykenevä sitoutumaan pelleilee sulla. Miksi mä alkaisin katsomaan olisiko joku jakorasia juuri mun kohdalla muuttanut elämäntapaansa vai ei kun voin pelata varmemman päälle?

A on tietenkin se, että tää ihminen ei ole tyytyväinen mihinkään vaan pitää koko ajan saada uusia virikkeitä jolloin mitään pysyvää suhdetta ei voida rakentaa. B on se ettei tää ihminen itsekään tiedä mitä haluaa ja siksi pitää koko ajan kokeilla uusia ihmisiä huomaten ettei tämäkään ollut hyvä.

Enkä mä tälläistäkään ihmistä halua tapailla, mistä sitä tietää jos se ei munkaan kohdalla tiedä mitä haluaa ja taas mennään. Kyllä ihmisen pitäisi oletuksena tietää vähän minkälaisista ihmisistä pitää ja minkälaisten kanssa on hyvä olla ilman, että jokaista pitää vähän kokeilla, ihan ku pikkulapsi karkkihyllyn edessä maistellen vähän jokaista makua eikä osaa päättä mitä ottais.

Mua vain ei kiinnosta miesten tekemiset kun en mä niiden kanssa halua seurustella. Eli pohjimmiltaan kun mies käyttää sanaa lutka, on tällä miehellä pohjimmiltaan vain pelko siitä että ei riitä naiselle. En puhu nyt susta vaan yleisellä tasolla.

Toiset ihmiset ottaa enemmän riskejä kuin toiset. Mä oon niitä ihmisiä jotka ottavat todennäköisesti enemmän riskejä kuin toiset. Mutta toisaalta musta tuntuu että mä olen elänyt paljon ja kaikki on mua opettanut. Luin erään artikkelin jossa kerrottiin että naisella korkea testosteronimäärä lisää riskienottamisen halukkuutta. Mä varmaankin olen sellainen nainen. Mä en vois ikinä valita helppoa elämää koska olen liian levoton siihen. Mutta todellista rakkautta etsin ja sen kun löydän tulee perhe ja se rakkaus olemaan kaikkein tärkeintä eikä mikään mene sen edelle koskaan.

Ja totta on että vähän pitää tietää mitä haluaa, mä tiedän tarkalleen mitä mä haluan ja nykysin mulla ei oikeestaan siitä syystä ole enää tarvetta etsiä itseäni mutta en tule katumaan sitä että etsin, en ikinä.

Ja vielä kun puhuin kusettajien kusettamisesta niin pääasiassa seikkaulut kohdistuu kusettajiin mutta mä olen liian hyväsydäminen käyttämään ketään tarkotuksella hyväkseni ja mun sydäntä raastaisi jonkun ihmisen rikkirepiminen.

Mutta totta on että on paljon niitä "lutkia" jotka repii rikki ja on täysin ymmärrettävää niitten karttaminen. Se mitä halusin sanoa oli kuitenkin se että yhdestä asiasta ei voi vetää tyhjentäviä lopputuloksia kenestäkään ihmisestä. Ihmiset on niin monimutkaisia.

Mitä mieltä oot muuten Beefcake tästä: Sun vaihtoehdot A ja B on yksinkertaisia ja oikeestaan suoranaista asioiden yksinkertaistamista. Tarkkaa lukua ei tietenkään tarvitse, mutta alle kymmenen, kymmeniä vai satoja. Että mä en rinnasta ihmistä ja metallikoria. Mun vaihtoehdot on ne kaksi yleisintä mallia millainen ihminen on, jos sulla on c,d,e vaihtoehtoja niin kerro ihmeessä, itse uskon noihin kahteen malliin eikä mulla ole mitään syytä lähteä niitä malleja muuttamaan.

Ja kuten sanoin aina on poikkeuksia, mutta en mä rupee poikkeuksien varaan pelaamaan, sen takia en lottoakkaan. Onko miehillä jotain erityisvelvollisuuksia kertoa panojensa lukumäärää? Veikkaan että mun panojen määrä on aika keskivertotasoa. Mua vaan vituttaa kun niin moni mies kokee eritysoikeudekseen ees kysyä tollasia asioita vaikka sillon kun tutustuu. Kuinka monesti olette kuulleet naisen kysyvän mieheltä että "niin kuinkas monta kertaa olet pannut muita naisia ennen minua"??? Kertokaa mulle mikä tekee miehelle sen eritysoikeuden tähän siveystarkastukseen jollasta naiset eivät harrasta useinkaa miehille?

Mä niin haluan kuulla. Kyllä sä kuule rinnastat naiset samalla tyylillä, et vaan tajua sitä. Nainen on joko käytetty tai käyttämätön se on joko tai etkä halua poiketa sun yhdestä kaavamaisesta ajatusmallista.

Naiset vaan on niin yksinkertaisia sun mielestä, samallalailla yksinkertaisia kuin autot. Nykypäivänä on hyvin yleistä että joutuu monta kertaa kokeilemaan onneaan ja etsimään sitä oikeaa ihmistä, tai monet ihmiset etsivät kokemuksia mutta sun mielestä se vaan kertoo siitä että on huono ihminen. Joillain miehillä on tarve rinnastaa tällaisia asioita yksinkertaisiin rinnastuksiin kuten vaikka lapseen jonka on pakko kokeilla kaikkia karkkilajeja kun ei osaa päättää ihan kuin se nainen ja lapsi karkkilaatikoiden äärellä olisi edes rinnastettavissa.

Siinä ei ole mitään ihmeellistä että etsii kaltaistaan ihmistä eikä kelpuuta heti ensimmäistä, että etsii sielunkumppaniaan ja toista ei tunne vain juttelemalla tai näkemällä, se että tutustuu toiseen on heti että ahaa, se kokeilee kaikkea kun on sellainen nainen.

Se on yksinkertaista ajattelua, etkö ymmärrä sitä? Miksi on vaan vaihtoehdot A ja B? Entä jos vaihtoehto C on se että on aidosti etsinyt sopivaa kumppania, ne vaihtoehdot eivät vaan ole olleet sitä mitä etsii. Mitä pahaa siinä on että sillätavoin oppii tuntemaan myös itseään?

Tai vaihtoehto D kokeillut vaihtoehdot eivät ole olleet hyviä vaihtoehtoja, on paljastunut vasta jälkikäteen ikäviä asioita joita ei heti kättelyssä toisesta saa selville. Pitäisi vaan jäädä siihen ja olla ihmisen kanssa joka kohtelee huonosti tai pitää ei saa etsiä itseään eikä saa etsiä sopivaa kumppania muuta kuin vain pari kolme kertaa ja heti pitäs sitten osua oikeaan vaihtoehtoon ja jos niin ei ole käynyt niin on käytetty huono ihminen ja vaihtoehdot A ja B on TOTUUS.

Mut niin se vaan menee, jos ei osta arpaa ei voi voittaakkaan. Mäkään en lottoa mutta en aio sulkea vaihtoehtoja pois ja olen tarpeeksi rohkea uskaltaakseni etsiä onnea enkä pelkää tappiota koska tiedän olevani tarpeeksi vahva kestämään tappiot. Ja se ei tarkoita sitä että äsuoraan syöksyn vaaraan, sekin sen ansiosta että kokemuksen kautta on oppinut ihmistuntemusta ja miestuntemusta jota ette sallisi.

En vaan aio rajoittaa ajatusmaailmaani kaavamaisella ajattelulla ja sulkea vaihtoehtoja pois. Että sä tiedät paremmin mitä mä ajattelen naisista kuin mitä itse. En halua seurustella tälläisen naisen kanssa, kerta se nainen ei edes tiedä miksi alkaisi seurustelemaan kanssani tai olenko edes hyvä kumppani.

Yleensä se on siinä miten sitä kumppania valitsee. Edelleen tää ihminen ei tiedä mitä haluaa kun pitää aina valita väärin. Minkä takia mun pitäisi hyväksyä ihminen joka ei tunne itseään eikä tiedä mitä haluaa vaan tälläisen ihmisen pitää kokeilla kaikki läpi kunnes ehkä tietää mitä haluaa? Ei mun tarvii panna jokaista maailman naista tietääkseni mitä haluan. Odotan samaa myös naiselta.

Mä en edes tajua miksi vastaan sulle kun ei tässä juttelussa ole mitään ideaa, sulla on sun kantas ja mulla mun joten ei tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä enää. Kierretään vaan ympyrää koko ajan. Eletty elämän kertoo ihmisestä paljon, voisi sanoa jopa että eniten. Ajattelepa sitä asiaa sen miehen kannalta. Jos sattuu olemaan herra numero 50 niin kannattaahan siinä aluksi olla vähän varuillaan ja kattella että missä mennään.

Muuten voi lohjeta aika suuria paloja sydämestä. Tuntevilla miehillä on tapana rakastua aika sataprosenttisesti. Oletko sitä mieltä että kaikesta muusta voi puhua mutta naisen seksuaalinen menneisyys on tabu.

PItäs vaan niinku heti tietää, tai jos ei tiedä samalla sekunnilla niin ei tiedä mitään? Kaikki ihmiset haluavat tuoda itsestään esiin alussa vain hyvät puolet. Mulla on valittavasti kohdalle osunut aivan uskomattomia tapauksia, esim. Ja mä kaikki muut naiset joita sosiopaatit tai muuten kieroutuneet ihmiset on pettänyt on vaan tyhmiä?

Odotan samaa myös naiselta" Ei munkaan tartte panna kaikkia tietääkseni se mitä olen pannut, en kadu. En odota toiselta automaattisesti jotain mitä olen itse vaan teen päätelmät ihmisestä monimutkaisemman analyysin perusteella. Kaikki on vaan niin selvää, kaikki on mustaa tai valkoista.

Sä et edelleenkään voi tehdä lopullisia päätelmiä kenestäkään naisesta hänen kokemattomuuden tai kokeneisuuden perusteella. Se on vaan on niin ja jos et sitä tajua niin ajattelet yksinkertaisesti koska maailma ei ole mustavalkoinen, ihmiset eivät ole mustavalkoisia eikä ihmiset yksinkertaisia. Ihmiset, tilanteet ja naiset sekä miehet ovat monimutkaisia.

Ei ole tabu ei. Toisella traumaattisempaa kuin toisella. Miksi useimmiten juuri miehet ovat niitä jotka vaikka raiskaavat tai ovat pedofiileja tai muuten puhuvat huora naisista, miksei naiset tee sitä? Otan tämän karun aiheen esille vaan selittääkseni minkätyyppisesta alistamisesta puhun vaikkei raiskaajalla ja pojalla joka puhuu lutkista paljon yhteistä olisikaan -jotain yhteistä kuitenkin on.

Heti taas ajatellaan että jaahas, toi ei siis ole sinut itsensä kanssa kun ottaa tästä pulttia. Asia ei ole niin. Otan vaan pulttia niistä miehistä jotka kokee oikeudekseen sanella näitä asioita naisile ja päättää niin röyhkeällä ja karskilla tavalla onko nainen hyvä vai huono nainen välittämättä sen enempää tutustua naiseen tai tietää naisesta mitään, ainostaan yhden asian valossa, niinkuin se yksi asia sanelisi kaiken mitä nainen on ja -edellenkään- naisilla tuota karskia tapaa puhua miehistä ei ole.

Kyllä sitä kuule kaikki pelkää kun suhteen aloittaa ja monilla naisilla on syytäkin pelätä esimerkiksi vaikka miehiä jotka ottavat yksipuoliseksi oikeudekseen päättää onko nainen hyvä vai huono nainen perustuen omiin analyyseihin joilla ei aina ole tekemistä realitodellisuuden kanssa. Tän jälkeen en jaksa enää vastata kun tää on täysin turhaa jankkaamista. Kyllä sen aika helposti huomaa onko ihminen samallatavalla ajatteleva ja maailman näkevä kuin mitä itsekin on.

Mä ainakin tunnen itseni sen verran hyvin ettei mun tarvii kokeilla erillaisia naisia tajutakseni lopulta kuinka se nainen ei ollutkaan hyvä. Mun ei tarvii tutustua sedulan pissiksiin, ei mihinkään viheraktivisteihin, ei uraohjuksiin, ei uskovaisiin, ei poliittisesti aktiivisiin ihmisiin näin esimerkkeinä.

Tiedän jo heti etten ikinä voiso olla näiden ihmisten kanssa. Sä panet ketä panet ja se siitä, ei mua kiinnosta, jos sä luot päätelmäs miehistä sun tavalla niin sitten luot ei se mua kiinnosta. Mä luon päätelmäni naisista mun tavalla eikä siihen vaikuta yhtään kenenkään ihmisen mielipide joten sun ei pitäisi myöskään sua liikuttaa millään asteella mitä sä nyt vaan näyttää tekevän. Hyväksy se ettei kaikki ihmiset ajattele kuten sä ajattelet vai onko se liian vaativaa sun aivokapasiteetille. Päädytään suhteeseen missä se nainen sitten päättää ettei tää riitä ja lähtee taas levittelemään haarojaan kylille tilanteessa missä itse olisin jo kerennyt ihastua ja pahimmassa tapauksessa rakastua niin olisihan se aivan saatanan tyhmää aloittaa seurustelu kun selvät merkit on näkyvillä.

Tätä logiikkaa en ole ikinä ymmärtänyt varsinkin teidän naisten kohdalla jotka itkee siitä, että mies mätkii turpaan tai on häntäheikki, kyllä ne merkit on selviä jos mies on agressiivinen ja lirkuttelee baareissa naisille, ne merkit on näkyvillä jos ottaa ne vaaleanpunaiset lasit vain pois päästä ja avaa silmät.

Mutta nyt riittää, kiitos keskusteluista, tää meidän juttelu ei vain hyödytä mua enää millään asteella joten en näe syytä vastata enää tähän. Sen vaan on ihan tasan pakko olla joku käytöskaava jota toistetaan, että valitaan ne "pöksynkostuttaja", olisi pitänyt valita toisin´- oma syy.

Hyväksy se ettei kaikki ihmiset ajattele kuten sä ajattelet vai onko se liian vaativaa sun aivokapasiteetille" Ensin et hyväksy toisen ihmisen ajattelutapaa ja myöhemmin hyväksyt muiden ajattelutavan?

Vähän niinkun vastaisit omaan kommenttiisi itsellesi: Ootko nyt ihan varma mistä puhut? Hyväksytkö muitten nökökulmia vai et? Ja sun selityksesi siis tyhmyydestä on se että jos valitsee huonon naisen saa katua. Joten siis näet sun laserkatseella kaikki huonot naiset ja kierrät ne kaukaa kun olet niin hyvä ihmistuntija joka tietää kaiken toisesta ihmisestä parissa keskustelussa.

Elämä on yksinkertaista, ihmiset itse tekevät siitä monimutkaista ja vaikeaa. Ton tiesin jo valmiiks. Mä teen elämästä helpompaa sen lisäksi sillä että pyrin ajattelemaan ja pyrin välttämään yksinkertaistamisia. Niin koville että ei jaksa enää. Pitääkö tuosta lopun maanisesta hihittelystä huolestua. Naisillahan tätä pelkoa ei ole, joten miehen seksikumppaneiden määrällä ei ole merkitystä.

Minä menin naimisiin elämäni miehen kanssa 20 v ja hän on kuin ritari minua kohtaan ollut jo vuosikymmeniä. Ei sen ikäinen normaalisti kehittynyt nainen ole enää lapsi, vaan on aivan hyvin kypsä äidiksi. Minua ei olisi pystynyt kukaan nussimaan, olen itse pystynyt itseni arvottamaan ja kyllä normaalilla naisella on takaraivossa se asia, kuka on tuleva aviopuoliso eli sellainen jätkä, joka vonkaa, ei ole aviopuoliso, vaan suoraan sanoen rikollinen ja heittiö.

Jos antaa pleijerille, on huora tai lutka, kumpi vaan, valitkaa sana ihan itse. Nykyajan naiset ovat melkein kaikki lutkia ja huoria ja suustaan paskaajauhavia ämmiä. Siis mitä ihmeellistä tossakin nyt taas on? Niinhän ne miehetkin tekee. Siis jotkut miehet ja jotkut naiset. Ei todellakaan kaikki, tai voihan sen niinkin valita nähdä, mutta tosiasia on se, että aina on muitakin.

Niin, miehetkin vaihtavat ja valitsevat, joskus väärinkin, joskus oikein usein ja väärin, ja paneskelevat nuorina vähän miten sattuu. Se on ihan normaalia elämää, että jotkut etsii enemmän ja jotkut vähemmän.

Suurin osa ei kuitenkaan ketään mitenkään tietoisesti dissaa, elää vaan sillä, mitä on saanut ja miten taitaa. Suurin osa ihmisistä tekee parhaansa, vaikkei se paras aina pitkälle riittäisikään. Tunnen aika paljon ihmisiä, ja ehkä teineinä oikeasti katsellaan pahispoikia tietoisesti, ja suurin osa niistäkin on melkoisia nynneröitä näin aikuisen silmissä, mutta kyllä sitten isompana moni yrittää ihan vaan valita sen, kenestä tykkää.

Aina se ei ole hyvä vaihtoehto eikä onnistunut juttu. Ei sillä ole katsos väliä, kelpaako sille yhdelle naapurin pojalle, joka on juuttunut omaan katkeruuteensa, löytyy nimittäin ihan kunnollisia miehiä muutenkin, jotka näkee elämän elämänä, ja tietävät sitä myös itse eläneensä.

Jotka myös haluavat sitoutua vasta hieman vanhempina kun 2kymppisinä, ja jotka ovat ihan kunnollisia ja kaikkea muuta kun pahiksia.

Löytyy miehiä, joitten omat valinnat naisten suhteen ovat menneet mönkään ja se oikeampi vaihtoehto löytyy vasta sitten myöhemmin. Kritisoida saa ihan vapaasti, ja katkeroituminen on jokaisen ihan oma valinta, maailma näyttäytyy juuri sellaisena kun sen haluaa nähdä. Ei sun tarvitsekaan kelpuuttaa ketään "väärin pariutunutta", mutta älä sitten itke kun oletkin yksin.

Harvalla ihmisellä on virheetön tili. Muista myös se, että suurimman dissauksen ihminen tekee itse, varo siis sitä! Ja sitä mä vielä ihmettelen että miten tämä keskivertojalmaria kyvykkäämpi tuomiopäivän pasuuna ihan oikeesti kuvittelee edustavansa koko mies sukupuolta omilla näkemyksillään. Ei ole pelkästään naisista yksipuolinen kuva, yksipuolinen kuva on myös miehistä.

Tämä on erittäin hyvä teksti, suosittelen sinulle, naapurinpoika, että luet tämän tekstin useaan kertaan. Joskus nimittäin tekstin sisäistämiseen tarvitaan useita lukukertoja että asia menee jakeluun.

Siis tässä on taas yksi näitä, jotka osoittelevat ja syyllistävät muita naisia kun eivät kykene itseään pelistä katsomaan ja kohtaamaan. Omien virheiden myöntäminen on aina tuskallisempaa. Kuitenkin, kun alkaa osoittelemaan toista, kolme sormea osoittaa itseen: P Netin keskustelupalstoilla on niin helppo linnoittautua, pitää ja puolustaa omaa "ainoaa oikeaa" maailmankuvaa, pyörittää omia kauniita kehäpäätelmiä.

Kokeile elävää elämää joskus, voisit sinäkin oppia jotakin ;. Yhdestäkään katkerasta vuodatuksesta, missä valitetaan naisten ominaisuuksista, en ole tunnistanut itseäni. Phah, pitäisi varmaan mennä johonkin sukupuolitesteihin, kun olen kuitenkin nainen.

Tai sitten elän ilmeisesti eri planeetalla kuin tämän palstan vallanneet mölöttäjät. D Naurattais jos ei itkettäis. Olen niin samaa mieltä tästä: Ehkäpä sillekkin on syy miksi näitä seinäruusumiehiä vituttaa se että jotkut pitää hauskaa ja ovat näin ollen "huonoja naisia" ja pelimiehiä ja pelkästään vain pelimiehiä, tai huonoja naisia.

Tai sitten ihmiset uraohjuksia tai uskovaisia. Kaikki vaikuttaa niin yksinkertaselta näissä teksteissä. Kyllä on elämästä jäänyt paljon muutakin käteen kun sellanen maailma mikä näillä "kunnon miehillä" on näissä kirjoituksissa ja onneksi on. Mitäpä jos Beefcace lähtisit maailmaa katsomaan, saattaisia ihmisen olemus avautua sullekkin ja näkisit ihmiset vähän laajemmassa vinkkelissä. Ei Beefcake voi mihinkään mennä, se meni naimisiin ensimmäisen naisen kanssa jota se koskaan laitto..

Tai sit se on vielä neitsyt jos ei oikeeta ole vielä löytynyt. Tai sit se on vaan just niin paska ja tuuliviiri jäkä kuin itse väittääkin, toivottavasti ei osu kenenkään kunniallisen naisen kohdalle.. Koska tässä vaiheessa kaikille tuli selväksi että sinä olet varmasti niin hyvä ihmistuntija ettei koskaan ole turhia aikaavieviä vääriä naisia kohdallesi osunut. Sinä et varmasti ole koskaan toiminut kenenkään orgasminnälkäisen häntähannan patjana Vai menikö se niin että vain miehet voivat harrastaa seksiä siksi että seksi on hauskaa?

Naiset vain suostuvat siihen siksi että niin saa miehen.. Ylläolevan viestin on kirjoittanut joku muu kuin minä koska on paljon muitakin naisia joita kiinnostaa älylliset perusteet sille miksi jotkut miehet ottavat eritysoikeudekseen päättää kuka nainen on huono nainen ja kuka on hyvä nainen perustuen vain yksittäiseen asiaan, välittämättä mistään muista asianhaaroista ja tutustumatta naiseen ja että "ylhäältä annettu fakta joka pitää vaan hyväksyä" on se että "Siinä missä nainen näkee kokemattoman miehen luuserina, mies näkee todella kokeneen naisen jakorasiana.

Tajuatteko muuten miksi Audi miehestä on noussut kohu? Varmaan ihmettelette että miksi ihmeessä siitä tollanen kohu on noussut ja "taitaa olla feministit asialla". Kuvitelkaa ittenne johonki lehtiartikkeliin puhumaan siitä "kuinka etsitte vain siveitä naisia joita ei ole moni mies käyttänyt". Vaikkette sanoisi sitä julkisesti olisitteko kuitenkin mielestänne oikeassa päättäessännne yksiselitteisesti onko nainen hyvä vai huono nainen perustuen vain siihen onko hän kokenut vai ei ennen sinua?

Kyl mun täytyy sanoa että ei oo vaan sukupuoliroolit auennut teille. Miehellä jolla on hyvä miehinen itsetunto voi nauttia naisen oikeudesta olla nainen eikä koe aiempia kokemuksia tai naiseutta uhkana. On jotenkin aivan kaaliin mahtumaton ajatus se että kokemukset voivat olla myös naiseutta edesauttanut asia eikä sitä vähentänyt asia. Kyllä tässä loppupeleissä on kyse vaan miehen seksuaalisesta itsetunnosta tai siitä että sitä ei ole. Tais mennä taas liian monimutkaisesti vai mitä Beefcake ja viestiketjun aloittaja?

Aloittajan kysymys on ikivihreä. Harva enää jaksa lukea läpi vanhaa keskustelua. Haluaisko joku tiivistää naisten tärkeimmät vastateesit? Naisten ainoa vasta-argumentti on "mutkuu miehetkii tekee sitä!!!!!

Tottakai niitä pariutumistapoja pitää kritisoida, muuten tänne suomeen syntyy vain ääliöitä. Valta ei sinänsä edes kiinnosta. Bemareissa istuvia peltihoroja, ei kiinnosta pissistouhut. Alle kakskymppiset muijat suoltaa lapsia väkivaltaisille vaimonhakkaajamiehilleen, joilla on bemari tai joku muu vastaava kulkuneuvo. Rikkaitten ihmisten rikkaat ideologiat romuttuu kohta. Harley Davidson on taatusti parempi vaihtoehto kuin auto bemari, siinä kyydissä katos kuivuu naisen kostea kolokin.

Sijoita itseesi, vapaus on kullan arvoista! Älä ole riippuvainen naisista, heitä tulee ja menee. Joku voi olla ihan oikeasti jopa hyväkin, mutta harva maksaa vaivaa se jatkuva polte naisella, onko se joku epävarmuus itsestään, pitää olla niin kuin oletetaan että muut ovat..?

Miesten vaihdossa vai miksi he eivät osaa pitää tai löytää sen verran hyvää miestä kerralla. On helpompaa elää siinä utuisessa ideaali-kumppani haaveessa ja dissata ei-soveliaita miehiä siltä pohjalta.

Taito ratkaisee, ei harjoitus tunnit ; toki nakista ei tehdä lenkkiä vaikka mikä ME-ytm olisi. Pankaa enemmän myös niitä tavallisia miehiä. Voitte jopa löytää kivoja yllätyksiä sieltä seasta. No en minä ainakaan ole ikinä ollut miehen kanssa joka olisi ns.

Naisella siis ei saa olla seksuaalisia haluja ollenkaan? Nainen ei voi haluta seksiä? Mutta asiaan, ilmeisestikin ap uskoo että on hyvinkin yleistä että naiset seurustelevat -vuotiaina pelkästään narkomaanien ja rikollisten ja vastaavien kanssa ja haluavat kiltin naapurinpojan sitten myöhemmin.

Tämä ei pidä paikkansa. Monenko miehen käyttämä olet? Eivät miehet käytä minua. Minä harrastan ihan vapaaehtoisesti seksiä niiden kanssa keiden harrastan. D Tismalleen sopiva määrä, tietenkin. Tai ehkä jos olet Miss Suomi tasoa. Tottakai meillä kaikilla nyt on halunsa, ei se silti tarkoita että naisen pitäisi lutkailla. Tarpeensahan voi tyydyttää kotonakin itse. Semmoista naistahan on aina pidetty ja pidetään kyllä edelleenkin halpana lutkana, joka kelpaa vain ja ainoastaan kassien tyhjentämiseen, jolla muuten ole mitään ihmisarvoa.

Minä en ainakaan ikinä huolisi sellaista naista jolla ollut takana lukuisia irtosuhteita! Eikä kyllä takuulla moni muukaan! Jos siis todellakin olet sellainen. Eivätkö naiset lämpiä sinulle vai mitä? Ja mistä sinä nyt olet saanut päähäsi tietäväsi seksuaalikäyttäytymisestäni mitään? D Loppukaneettina voin vaan todeta, että aika moni mies huolii naisen jolla on ollut takana irtosuhteita. Siis sellainen mies, joka kelpaa minulle. Mutta minulle ei mikään silmälasipäinen nörtti kelpaakaan Mutta en pysty kunnioittamaan käytettyä huoraa.

Seksiseurana kyllä onnistuu, heheh. Provoile vaan rauhassa, ei siitä kukaan yöuniaan menetä. Alkaa se nörttikin muutaman vuoden kuluttua kelpaamaan: Goottien keskuudessa on vielä yleisempää olla hoikka. En kylläkään ole edes mikään silmälasipäinen nörtti.

Olen kylläkin monesti ollut ihan komeaksikin kehuttu ja monestikkin olisi ollut tilaisuuksiakin yhdenillan juttuihin, mutta olen vain aina skipannutkin ne. D mutta ei se nyt silti sulje pois sitä mielipidettä minulta etteikö sellainen nainen olisi halpa lutka: D" Viestistäsi sain niin sellaisen kuvan että todennäköisesti harrastat irtosuhteita, kun et tunnu näkevän niissä mitään pahaakaan.

Täällä nyt näyttää vellovan tämä ääripääilmiö. Nainen, joka sanoo sanan "seksi" on välittömästi likainen huora joten miksipä en voi sitten itsekin muodostaa enemmän tai vähemmän realistista kuvaa vastapuolesta? Yhden illan jutuista en ole muuten puhunut mitään, vaan todennut vaan että jotkut suhteet perustuvat seksiin ja voi nainenkin haluta pelkkää seksiä. Toisaalta miksi ihmeessä minä tuomitsisin jonkun päätöksen harrastaa tai olla harrastamatta yhden illan juttuja?

Millä tapaa asia kuuluu minulle? Niin kauan kun seksi ei vahingoita ketään, se on vain ja ainoastaan sitä harrastavien ihmisten välinen asia. Peukutin kommenttejasi ylöspäin, kiitettävästi jaksat ainoana järkevänä kommentoida täällä.

Ei näitä sovinistisia misogyynejä ja peräkammarinurpoja kannata yrittää parantaa, ei ne siitä muutu. Antaa mädätä yksinäisyyteen vaan, niin se on aina mennyt ja tulee menemään.

Luottamuksen saaminen takaisin taitaa yleiseti ottaen olla tosi vaikeaa. Kyllä mä uskon että luottamuksen voi saada mutta siihen tarvitaan pettävän henkilön täyttä panostusta ja myös petetyn halua luottaa jälleen.

En itse usko että pettäjä aina pettäisi uudelleen jos vain hän on huomannut petetyn surun ja ahdistuksen oikeasti. Ja tietenkin myös jos hän oikeasti haluaa sitoutua suhteeseen ja rakastaa kumppaniaan. Toivon että löydät vielä luottamuksen! Meillä oikeasti petettiin, en edes tuota pettämisenä pidä. Ystäviä voi olla niin naisia kuin miehiä molemmilla. Sitten jos aletaan sextailla sitten mennään rajan yli avioliitossa. Meillä mentiin, mutta minä olen silti pystynyt antamaan miehelleni anteeksi ja elämä jatkuu kaikesta huolimatta yhdessä.

Olet tyhmä tässä tapauksessa, eli teit palveluksen miehelle, jotain rajaa.. Mitäs jos sinä olisit pettäny kerran miestään, luottaisiko se enää sinuun, antaisiko anteeksi tuskimpa.. Siinä just kysytään sitä ett sinä naisena 'annat vähän luvan ett mies pettää'se kertakin on paljon, mietippä sitä!! Mitä ei kukaan nainen sais koskaan elämänsä aikana tuntea tai on sitt ikisinkku..

Mut miehillä ei mitää rajaa täs asiassa, ja naiset uskoo kaiken mitä mies sanoo täs pettämisjutussa Katsos mitä enemmän naisia miehellä ollu sen 'paremmin jaksaa olla siinä vakavassa parisuhteessa yhä kauemmin, kun 'käväsee välillä suhteen aikana syrjähypyn tekemässä jos toisenkin pitkäl aikavälillä, näin se ajan trendi on!! Vaikka on niitäkin jotka uskollisia toisilleen, mut se käymässä yhä enemmän vähiin valitettavasti!!! Ja tätä on paljon ja onneks naisetkin osaa sen itsekkyyden oivaltaa nautintojen suhteen!!

Joo mutta jos keskustelu ja sopiminen ja luotto palaa, miksi ei niin saisi tehdä. Meillä tämä pelaa hyvin. Neuvoteltu on kaikkien kanssa ja mieheni haluaa rakastaa minua ja on pysynyt rinnallani hyvin, miksi en olisi antanut anteeksi. Jos sie et siihen pystyisi olet itse aika heikko. Minä pärjään näin ja se ei sitten sulle kuulu, Tänne ei kannata tämmösiä hyviä juttuja kirjoittaa kun näkyy kateellisia riittävän.

Tämä on teijän voivottelijoiden linja. Valittakaa kyllältenne, mie poistun! Katsotaan totuutta asioihin, ja ne pitää kestää, kun se asia on oikeasti niin.. Kerran petetty, vaik mitä keskusteluja, mies pystyy yleensä 'heikompaa'mani puloimaan ym ett hän on aina naisen yläpuolella eli saa voiton kun tulee katumapäälle nii pitäs autom. Ei se ihan näin mene.. Miehen itse käydä itsekseen ensin näitä asioita läpi peiliin katsoen samalla Tai naiset yhä enemmän pettää ei mikään ihme nykyaikana Vastakkasiet sukupuolet "kavereina" on aina riskitekijä.

Sinun tilanteessa se suurin riski ei ole se miehesi vaan ne toiset naiset. Ainakin jos joku niistä on sinkku tai ei muuten onnellinen suhteessaan. Tarpeeksi vaan toistuvia riskitilanteita ja vähän alkoholia sekaan, niin joku kerta napsahtaa. Itse pitäisin silmällä sitä jos joku tuntemistasi "naiskavereista" katsoo sinua kieroon, niin huolestuisin. Samoin kannattaa myös rehellisesti arvioida onko ne toiset naiset ulkoisesti parempia Se lisää aika paljon lipsahdusprosenttia jossain pikkujouluissa missä kaverinainen sitten päättää vähän tyrkyttää Kerran pettää aina pettää Olisi kivaa jos maailma ja ihmiset olisi noin yksinkertaisesti ennustettavasissa Mutta tiedätkö muuten että tuo aiempi pettäminen oli oikeasti noin "viatonta".

Itse en ainakaan varauksetta uskoisi jos en itse olis ollut näkemässä Tosin menneet on menneitä ja jos pettämisen kriteerit täyttyviät jo tuossa, niin eihän sillä enää ole merkitystä menikö lakanatkin vaihtoon.

Menneisyyttä tuijotettaessa on hyvä myös miettiä sitä millainen mies oli ennen suhdettanne - aiempia sekoiluja aiemmissa sutheissa? Tai muuten sinkkuelämää useampi nainen kierrossa jne? Loppuyhteenvetona sanoisin että hyvin naisten kanssa toimeen tuleva mies on aina hyvin riskialtis - etenkin jos naiset näkevät miehen hyväksi saaliiksi.

Mulla on hyvin "kiltti mies". Onhan tuolla suhteita ollut aikaisemmin mutta ei ikinä mitään päällekkäisyyksiä tai muuta vastaavaa, lyhyitä romansseja. Ainakin näin mulle on kerrottu. Minä olin miehen ensimmäinen petikaveri, ainakin näin mulle on kerrottu. Ja tuosta tiedänkö todella tapahtuiko muuta. Molemmat ihmiset on sellaisia etteivät sänkyyn hyppää tuosta vaan vaan vaativat aikaa.

Se yhdistettynä mitä olen kuullut niin pieneksi ja viattomaksi jäi. Mutta kyllähän se silti tunnahti. Ainakin mitä mulle on kerrottu.

Hauska kyllä, olen jopa arvioinut ovatko ulkoisesti parempia eikä mielestäni kuin pari ole yltänyt samalle tasolle x. Kuulostaa pirun itserakkaalta, mutta olen jopa sitä pohtinut. Perhe ja kaverit, tuttavat jne. Laskin nopeasti kuinka monta pitkää parisuhdetta tiedän ja aloin kelaamaan kuinka monessa on esiintynyt pettämistä. Yllätyin itsekkin, koska loppujenlopuksi näistä asioista kuulee harvoin Tein tämän laskelman yhtenä päivänä kun kuulin muuta kautta että eräs vanha ystäväni oli vaimoaan pettänyt.

Tämä kaveri oli omasta mielestäni sellainen joka "ei ikinä pettäisi". Ja lopputuloksena oli aikoimen yllätys En tietenkään ole itse ollut tekoja todistamassa, mutta en nähnyt mitään syytä että asiasta kuulleessani henkilöllä olisi mitään syytä valehdella tms.

Eli toistan vielä että sitä vaan ei ennen osannut nähdä kokonaisuutta. Se että joskus kuuli jotian jostain ja sitten paljon myöhemmin jotain jostain toisesta, niin yläpäässsä ei tapahtunut mitään 1 1 laskuja. Ehkä asiaan vaikuttaa myös se että ei normaalsiti tule noita juttuja ajateltua jos ne eivät suoraan itseä millään tavalla koske. Miehen ajatukset kuitenkin liikkuvat pääasiassa muualla kun parisuhdejutuissa: Olen otettu nimimerkin mies 3x syvänäköisyydestä, ja rehellisyydestä.

Mieheksi hänellä on erittäin kehittynyt ja realistinen ote parisuhteen ja pettämisen analysointiin! Oma parisuhteeni noudatteli pitkälti hänen kuvaamaansa kaavaa. Ex mieheni aiemmat parisuhteet olivat kaikki kariutuneet pettämiseen.

Minä olin suhdetta aloittaessani täysin tietoinen tästä, mutta en uskonut että hän minua pettäisi. Mies siis helposti toistaa kerran oppimaansa kaavaa. Silläkin uhalla, että tietää loukkaavansa toista rakasta ihmistä.

Rakastumisen tunne ja uuden suhteen jännitys ja uutuuden viehätys vievät voiton vanhasta. Ex mieheni teki töitä naisvaltaisessa ympäristössä ja tuli ilmeisen hyvin toimeen työkavereidensa kanssa.

Viehättävä tyyppi myös muiden naisihmisten mielestä. Jälkeenpäin ajatellen koko pitkän suhteemme varrelle mahtui monta kysymysmerkkiä, jotka silloisessa sinisilmäisyydessäni ohitin mieheeni sokeasti uskoen ja luottaen. Nykyisen elämänkokemukseni pohjautuen hälytyskellojen olisi ollut syytä soida jo paljon aikaisemmin. Miehen liha on heikkoa, jos sopiva tilaisuus osuu kohdalle. Yksiavioisuus on korvien välissä, elämän asenne, jota valitettavasti hyvin harva haluaa noudattaa.

Omasta puolestani voin sanoa, että itse elin aika vaaleenpunaset lasit päässä omassa suhteessani ja kiduin vielä kymmenen vuotta samassa suhteessa ja vielä erehdyin saman henkilön kanssa lapsetkin tekemään. Lapsia en tosin kadu, vaan isää. Voin puhtaalla omalla tunnolla sanoa, että koitin kaikkeni suhteen hyvinvoinnin eteen ja mies vaan hillui omissa menoissansa, teki katoamistemppuja, joi ja harrasteli vieraita suhteita.

Tältä suljin silmäni enkä oikeastaan tajunnut missä mennään, ennen kuin mies meni pettämisissänsä liian rohkeaksi ja jäi rysän päältä kiinni erittäin nuoren sukulaistyttöni kanssa, itsekkin olimme silloin semmosia v.

Ikinä en tästä toipunut vaikka yritin. Se jää kalvamaan ja epäilys kyti koko suhteen ajan takaraivossa kun miehelle tuli esim. Ja epäilykset eivät olleet turhia. Nuorimmaisen kun sain kotiin synnytyksen jälkeen viikon tehohoidon päälle, miehen nykyinen "salarakas" ilmoitti tylysti tekstiviestillä olleensa jo vuoden suhteessa mieheeni selkäni takana.

Ja rohkenen väittää ettei tämä ollut ainoa tapaus. On noita tullu sivusta seurattua pettäjiä siis useampia elämäni aikana, ja sanonta pettää kerran pettää toistekkin on aika vissi asia.

Petollisuus asuu ihmisen luonteessa. Itse pitää sitten valita haluaako elää sellaisen ihmisen kanssa vai ei. Jos kerran on lähtenyt sille tielle, niin ihminen tietää että pystyy pettämään.. Silloin se tekee sen myös uudestaan, koska nälkä kasvaa syödessä. Ehkä hän yrittää vaan sen entistä paremmin peittää ensi kerralla.

Sinun miehesi leikkii rehellistä: Kolmen suhteen jälkeen monenlaista tapahtuu. Ihmiset on vaan ihmisiä, joku pettää, joskus tulee petetyksi. Itse aikoinaan pidin pientä poskipusua baarissa pettämisenä omalta kohdaltani, minkä tunnustin silloiselle miehelleni.

Hän ei pitänyt sitä pettämisenä, mutta alkoi vahdata minua säännöllisesti. Tuli kotiin ennen aikojaan, nähdäkseen mitä minä teen. Kyseli menemisiäni sukulaisiltani ja ystäviltäni. Muistutti aina vähän väliä, että minua pitää vahtia, kun en muuten tiedä rajoja. Loukkaannuin niin, että menetin kaikki tunteet häntä kohtaan ja löysin uuden.

Tämäkin suhde kariutui miehen psyykkisen sairauden vuoksi. Hänellä ei oikeasti ollut rajoja, eikä siihen auttanut ymmärrys eikä vahtiminen. Kaikesta ylipääsemiseen meni pari vuotta, perheterapeutti auttoi siinä vaiheessa, kun oli jo lapsia.

Nykyinen mieheni on kaikin puolin tasapainoinen ja sinut itsensä kanssa omien kokemustensa jälkeen. Meillä on vastakkaisen sukupuolen ystäviä joiden kanssa soitellaan, ,tekstitellään käydään baarissa.

Ikinä ei tarvi pelätä rajojen rikkoutumista, koska tunneside on niin vahva. Toisesta vaistoaa kaiken, eikä itselläni ole tämän suhteen aikana tapahtunut edes viatonta ihastumista 1,5 v , mitä olen ihmetellyt. Minun täytyi näköjään löytää se sielunkumppani, jonka kanssa on oikeasti hyvä olla.

Nää on niin henkilökohtaisia juttuja. Ei voi,se on laakista kamat pellolle ja piste. Mä en tunne tämmösessä asiassa sanaa ku anteeks anto,mitä helvetin merkitystä sillä on enää tossa vaiheessa? Kyllä nuo tekstiviestit kalvaa syvältä. Entinen mieheni valehteli jatkuvasti ja hänen tyylinsä oli se että joo joo. Mihinkään ei voinut luottaa tai uskoa jos hän jotakin lupasi..

No, uudella miehellä on näitä naisystäviä joilta pukkaa viestejä tulemaan jopa puolen yön aikaan ja sitähän minä en sulata. Hän ei kertonut viestien sisältöä tms. Sitten laitoin valitsemaan, joko minä tai entinen ystävä joka muuten on kuulemma nuorena halunnut häneltä enemmän kuin ystävyyttä. Hän valitsi minut mutta taas sama jatkuu jälleen ja jäi kiinni kun katsoin yöllisen viestin. Keskusteltu on ja se menee aina riidaksi kun minä olen vain liian kuulemma mustis..

Ketään ei voi omistaa parisuhteessa.. Eli älä täällä valita, tee sen asian suhteen jotain itsellesi, toimit, käy tapahtumis missä miehiäkin liikkuu ja siitä sitt juttelemaan pvän tapahtumista ihan vieraan kanssa jne Ja varmasti nais- miesystäviä löytyy, kun laitat itsesi liikkeelle, etkä jämähdä 'kyttäämään' miehen menoja Niin itse tekisin sinun tapauksessa!!! Noin vuoden seurustelun jälkeen sain selville että kumppanini oli pettänyt minua, hän ei sitä kertonut.

Asiaa puhuttiin ja sovittiin hän myös lupasi että sitä ei enään koskaan tapahdu. Siitä kului hetki aikaa niin näitä tapauksia tuli vielä kolme lisää josta sain tietää vasta kun olimme eronneet ja yhteisen kaverimme välityksellä. Seurustelimme noin kuusi vuotta ja jälkimmäiset kolme pettämistä tapahtuivat pari kuukautta sen jälkeen kun olimme kihlautuneet. Jos luottamus kerran menee niin se helposti vaikuttaa koko parisuhteeseen eikä mielestäni siinä ole enään syytä jatkaa.

Ei siitä mitään tule jos toinen vaan epäilee jatkuvasti. Kerran kun on pettänyt niin sitä tuskin lopettaa koskaan missään parisuhteessa. Kait tässäkin tapauksessa poikkeus vahvistaa sääännön. Eli, enpä tiedä sanoa. Minä olen vähän enemmän elämää nähnyt kuin sinä.

Minusta pettämisen raja on veteen piirretty viiva. Se mikä on toiselle pettämistä, ei ole sitä toiselle. Minusta ystävyys ei ole pettämistä, eikä ehkä pieni satunnainen suukkokaan. Minusta sänkyyn meneminen on pettämistä. Sukupuolielämä on on herkin osa-alue kahden ihmisen välillä. Kun se rikoutuu, on sitä vaikea korjata. Oma mieheni petti minua nuorempana mennen tullen. Mutta sain tietää sen vasta kun olimme olleet naimisissa 16 vuotta. Kyllä se maailman romahdutti.

Ei se avioliittoamme rikkonut vielä silloin, ihme kyllä, mutta kaiken muun. Näin jälkeen päin ajatellen tunnelämän ja rakkauden kuoleminen oli pahempi asia kuin avioliiton kariutuminen. Sillä minun rakkauteni häneen kuoli vähitellen.

Ensin rakastin häntä kiihkeästi kaikesta huolimatta, sitten pikku hiljaa rakkaus sammui. Ja kun rakkaus sammui, hain avioeroa. Sitten alkoi mieheni kriisi elämässä. Hän ei ollut ajatellut, etten selviäisi pettämisestä. Nyt minulla on ihana mies, hyvä parisuhde ja olen onnellinen.

Entinen mieheni jatkaa lentelyä kukasta kukkaan. Takana on pari lyhyttä avioliittoa, pari kihlausta. En tiedä onko hän onnellinen. Olen samassa tilanteessa nyt Selvisi että mieheni pettää minua edelleen Ekakerran jäi kiinni 7 vuotta sitten, ja sama nainen!!!! Ensin hyytyi hymyt,sitten himot. Nyt minulla on vain isännöitsijä. Toistaiseksi se on kelvannut hänelle,toivoisin etää hän ymmärtäisi häipyä. En edes muista mitä on rakkaus, luottamus,hellyys jne Minä aloin seurustelemaan mieheni tänään entinen kanssa 23 vuotta sitten.

Meillä on kolme lasta. Aloimme seurustelemaan vuonna ja mieheni kerkesi pettämään 12 kertaa. Mutta mikä on pettämistä? On joka kerta sanonut ettei ole ollut sängyssä.

Mutta haki kuitenkin aina uusia naisia. Minä annoin asian olla ja nielin verikyyneleitä. Vuonna otin asian kunnolla esiin ja halusin eroa. Lupasi jättää nämä naishaut jos en jätä.

Vaihdoimme maisemia ja aloimme kaiken alusta paitsi oli jo kolme lasta. Nyt on vuosi ja mieheni piti lupauksen. Mutta minä en todellakaan jaksanut enään olla kuin asiaa ei koskaan olisi tapahunutkaan. Aina kaivoi mieltä ja onnemme oli haihtunut. Kannattaa tosiaan harkita kunnolla eikä vaan tyhmänä jatkaa matkaa eteenpäin. Nyt minulla on uusi miesystävä jonka kanssa tiedän mitä oikea onnellisuus ja rakkaus, luottamus on. Tuosta tekstiviesteilystä ja netissä surffaamisesta tiedän muutaman kaverini jotka harrastaa nettiseksiä ukkomiesten kanssa.

Kuulema on ihan yleistä. Se on elämänlaki,se selkään hyppimenen-ja kaik´loppuu aikanaan! Kasva jo aikuiseksi 8. Itse olen "jo" yli neljäkymmentä ja kokenut tässä elämässä yhtä sun toista. Pikkaisen ihmetyttää nuo tuollaiset voiko pettäjään enää koskaan luottaa? Jos itse vaikka valehtelet miehellesi - mitä meistä varmasti jokainen joskus tekee, kunhan vain myöntää sen itselleen, niin olisiko oikein jos miehesi kiinni jäätyäsi alkaisi miettiä, voiko sinuun enää koskaan luottaa ja laittaisi suhteen katkolle?

Eiköhän meistä jokainen ole erehtyväinen ja virheistään useimmat oppivat - eivät toki kaikki. Jos aiot pilata elämäsi ja suhteesi tuolla jatkuvalla miettimiselläsi ja unohtaa siinä sivussa elää, niin osanottoni. Jos unohtaminen ja uudelleen luottaminen ovat sinulle niin vaikeita niin lopeta suhde ja etsi uusi kumppani, tosin sitä virheetöntä urosta tai naarasta taitaa olla aika mahdoton löytää.

Mieti onko omassa suhtautumisessasi asiaan jotain ongelmaa, sillä myrkytät itsekin suhteenne jatkuvalla epäilyllä. Tuskinpa sinäkään haluaisit että esim. Jos et pysty luottamaan, eroa. Se on palvelus itsellesi ja puolisollesi. Terveisin anteeksiantanut ja itsekin erehtynyt - eikä maailma siihen kaadu. Se on sinulle vaikea asia, mutta siitä voi päästä yli. Pettämisen raja on aika häilyvä. Näkemykseni mukaan tuo mitä kerroit ei ole ollut pettämistä siinä merkityksessä kuin pettämisellä tarkoitetaan.

Et sinä voi ketään kahlehtia. Se ahdistaa sinua enemmän kuin muita. Sinun pitää vain osoittaa olevasi paras kumppani miehellesi.

Anna miehellesi vapaus valita ystävänsä ja voita joka päivä kilpailu miehestäsi niin että sillä ei ole tarvetta kokeilla muita suhteita vakavissaan.

Älä menetä sitä asemaa, vaan voita se joka päivä uudelleen. Mustasukkaisuudella se asema menetetään kaikkein helpoimmin. Mieti tarkkaan ja jos tunnet ettet voi luottaa,niin ajattele itsellesi uutta elämää. Tein itse virheen aikoinaan kun uskoin ,mutta sanon että pohja on pois. Meillä on vain yksi elämä ja sen pitää elää niin että voi vanhana olla tyytyväinen.

Pettäjällä on luonne vaurio,ja hän ei ajattele kuin omaa hyväänsä. Sinä olet vaan suhteessa joka ei lopuksi anna kuin kyyneleitä. Huomaa jos hän kehuu muita ja mollaa sinua. Älä mitenkään anna syyllistää,koska sehän on se juttu mitä hän tekee alistaakseen ja silloin hän tuntee että tekee itse oikein. Mieti mitä menetät hänessä ja mitä tulevaisuudessa saat tilalle. Piti kirjoittaa omakohtainen kokemus "voiko pettäjään luottaa! Meidän suhteemme oli normaali, paitsi yöksi jäämiset eivät olleet mahdollisia useasti.

Mutta pe ja la illat aina klo Arki-iltaisin mies kävi salilla treenaamassa, reissu kesti AINA n. Hän vietti normaalia aikaa kanssani, liikuttiin julkisesti yhdessä ja kaikki muut paitsi vaimo tiesi minusta. Hänellä itselläänkin on jo teini-ikään ehtineitä lapsia. Jopa jouluaaton hän vietti kanssamme.

En tiedä enkä haluakkaan tietää mitä hän kotona aina selitti. Ainut ajatus mitä itselläni tuli, että vaimoke kotona on tyhmä ja yksinkertainen. Haluu takertua mieheensä, vaikka ehkä aavistikin totuuden Meidän suhde oli jo lopuillaan, kun vaimoke sai tietää asioiden todellisen laidan. Hän soitteli minulle tuntemattomasta numerosta,joihin en vastannut.

Sitten kun soittelu ei loppunut, vastasin puhelimeen ja vaimo kysyi vain yhden lauseen, "tunnetko miheni? Vastasin vaan, että en tunne ja asia oli loppuun käsitelty. Meillä oli kauniit 3. En tiedä heidän suhteensa nykytilaan, tuskin onnellinen, mies ainakaan Kuule,sanonpa sinulle tytteli yhden asian joka on todella miettimisen arvoinen,vaikka kuinka tuntisit itsesi jotenkin erikoisen ihmeelliseksi ja miesten vaimot tyhmiksi.

On naisia joita käytetään huvitteluun ja naisia jotka halutaan vaimoiksi ja sinä olet niitä leluja, että silleesti, siis sinua käytetään ja sinä typerys suostut siihen. Sinunlaisesi nainen on kaikkien naisten pahin vihollinen,siis myös sinun jos joskus jollain ihmeen konstilla pääset jonkun vaimoksi.

Sinunlaiset naiset pitävät yllä mahdollisuuksia,että on aina joku peti lämpimänä ja jossa voi haukkua omaa vaimoa ja saada myötätuntoa toiselta NAISELTA, jonka kuitenkin pitäisi olla lojaali vaimonaisia kohtaan,ei näitä ukkoja kohtaan jotka kyllä osaa olla mieliksi toisille naisille,jotka sitte reppanat luulevat olevansa jotenkin erityisiä.

Niin yksinkertaista se oli.. Uskoit miestä joka pettää vaimoaan ja hänen typeriä tarinoita. Vaimon oli varmaan sitä sun tätä.. Ja sinä typerys uskoit kaiken D Hän piti teitä kumpaakin yhtä lailla leikkikalunansa.. Sinä olet yhtä tyhmä kuin vaimokin.. Noh,eihän kaikki voikkaan olla viisaita..

Suhteemme oli paljon muutakin kuin seksiä. Mielestäni minun, vapaana naisena ei tarvitse kieltää tunteitani, jos rakastun ja mies sanoo olevansa onneton vaimonsa kanssa.

Mies teki vaimoaan kohtaan väärin, jos ei olisi tehnyt sitä minun kanssani, niin jonkun toisen. Minä en itse halunnut vakavampaa suhdetta. Asia jonka halusin tuoda esiin, on se että kuinka joku voi uskoa selityksiä niinkin pitkään!!! Pitää jo katsoa itseään peiliin ja miettiä miten antaa itseään kohdeltavan. Minä en eläisi tuollaisessa suhteessa edes lapsien takia. Minulle ei ole pakkomielle varatut miehet, en sitä aluksi hyväksynyt lainkaan, mutta kun asia osui omalla kohdalleni, niin tuli miettimisen paikka, kieltääkkö omat tunteet vai kunnioittaa toisen avioliittoa.

Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon, silloin se tuntui oikeimmalta ratkaisulta. Se pukkimies on täs päällimmäisenä syylinen koko asiaan, ensin erota naisestaan Ja sitt mennä miten lystää sinun kanssa..

Ja tällä petetyllä naisella toinen miesrakastaja nii asiat menee sinne ja toteuttaa naisen nautinnot miten mitenki Siis mies pellolle, ottaa ero miehestä ihan oikeasti, ettet kidu tällasessa suhteessa, ja mies on sairaskin, ei ainakaan hyvää itsetuntoa ole ollenkaan Petetylle naiselle 'se miesrakastaja' joka ottaa huomioon kaikki naisen tarpeet halut jne, se jotain vaik ei oliskaan pitkäaikanenkaa..

Tärkeintä on saada petetyl. Kuinka te naiset viitsitte edes katsella, kun toinen hyppii sinne tänne.. En ymmärrä teitä, kun tällasta soopaa joutuu lukemaan.. Pistäkää ojennukseen Miehet kunnolla, ett ne joutus väkisin miettimään, mitä pahaa olen saannu aikaan, kierrän tällasia miehiä kaukaa..

Kyllä maailma on liikahtanu paikaltaa tässäki asiassa ja pahasti!! Kyllä tulee elämä olemaan vaikeeta. Jos se on nyt sitä, on se huomennakin. Mitä kiusaamaan itseään taikka sitten toisia? Mustankipeys ei ole tarvettä.

Toinen kyllä hakee sitä jotain ihan muualta joutuessaan tautia potevan "silmien alle". Ei pidä ihmetellä, jos niin käy. Tuossa nyt ei ollut mitään "vehtailua" eikä pettämistä. Vaihda kiirusti sukat kirkkammanvärisiin, ennenkuin maailma kaatuu päälle. Hei, tällä palstalla on paljon puhetta pettämisestä, mustasukkaisuudesta joka paljastuu noiden rivien välistä, mietin..

Minun mielestä noissa kirjoituksissa mitä tälläkin palstalla on kyse, on kyse normaalista elämästä erilaisten ihmisten välillä.. Ystäviä pitää jokaisella olla niin mies- kuin naispuolisiakin.. Loppu mikä loppu 8. Petturi saa mennä menojaan. Jos luotto ei pelaa jos kerran pettää jatkaa samaa rataa taas kuitenki jos annat anteeksi. Huomaa vain että tämähän helppoa pyytää anteeksi vain ja jatkaa sama rataa Ehei jos ei pysty olemaan yhdessä paras erota Avoimuus rehellisyys o n se kunnollisen suhteen perusta ja turha on sitte muuta yrittää enää Ei kannata tuhlata aikaa ja kärsiä petturin seurassa ,katse eteenpäin ja löytyy niitä jotka pysyy uskollisina.

Pettäjän rooli ja petetyn rooli on niin erillainen käsite. Se joka on petetty on loukattu ja voi kestää todella kauan ennenkuin siitä pääsee yli, voi vaikuttaa myös moniin suhteisiin jälkeenpäin ja luottamus toiseen on hiipunut, vaikka toinen vakuuttaisi toiselle ettei enään pettäisi. Se joka on pettänyt, se kulkee leimattuna koko loppuiän.

Valitettavasti sellaista ei voi unohtaa. Sitä voi antaa anteex, mutta aina on se kivi taakkana joka pysyy Molemminpuolin suhteissa merkitsee todella paljon se luottamus toiseen. Että saa suhteen toimimaan. Jos jomminkummin sen rikkoo niin suhde ei ole enää ehyt. Suhteen voi aina jatkaa vaikka on tullut petetyksi. Mutta onko se sen arvoista että piinaa omaa mieltään sillä että "mitäs on jos taas"??

Jokaisella ihmisellä on oma yksityisyytensä ja ketään ei voi omistaa.. Koska haavoja ei voi parantaa laastarilla. Voi meidän kanssa elää, minä ainakin rakastan vaimoani ja haluan elää hänen kanssa, se vain on niin että liha on heikko ei sille mitään voi, pahimmasta päästä en ole, kerran vuodessa ehkä tulee käytyä.

Paska tilanne, se pettäminen ei kuitenkaan minun tapauksessa ole sitä että välittäisin muista kuin juuri sillä hetkellä, niin ja kyllä minä tiedän että teen väärin Minun kohdalla sama juttu. Meillä ei tosin muutenkaan ole mennyt hirmu hyvin enää vuosiin. Lasten takia lähinnä olen yrittänyt jaksaa. Emme taida arvostaa toisiamme kumpikaan. Mieheni vehtailee joka juhlissa vieraiden naisten kanssa. Olemme olleet yhdessä yli 20 vuotta ja monta vehtailua on ollut.

Mies ei kuitenkaan ole muuttunut. Viikko sitten mittani tuli täyteen. Olen menossa yksin terapeutilta hakemaan apua ensi viikolla. Nainen hanki ihmeessä 'miesrakastaja' ja silleen vaivihkaa ja näet mitä miehen ilme menee kun sinullakkin ns 'vauhti päällä' jne Pistä menoksi ja anna palaa, energiaa saat kummasti, ja samalla seuraat miten mies siihe reagoi, jos ei hyvin sitte ero vaan..

Jos pettää toista, niin vasta pettäjän pitää antaa tilaa toisellekkin ett hänen naisensa käy vieraissa miehissä, saa seikkailua mitä miehensäkin on tehnyt aikasemmin, näin se vaan menee Ja nuoria miesrakastajia on pilvin pimein kun oikein oivallat tilanteen sinun kohdallasi, toimi, tee jotain hyväksi itsellesi, laittaudut, olet kuin Uusi ihminen, kun töpinäksi pistät, elämä ei ole koskaan hukattavaksi.

Elä täysillä, hae uusia mies haasteita ym.. Näin se vaan on. Ainoa keino pitää mies kurissa on että nainen on tasollisesti selvästi miehen yläpuolella. Silloin mies ei edes uskalla pettää koska menetys voisi olla liian suuri. Jos tasot toistepäin, niin parempi vaan tottua vieraisiin naisiin tai sitten suoraan erota.

Miehellä kun ei ole paljon menetettävää. Jos tasot alussa samalla tasolla, naisen synnytys ja yli 30 v niin hellurei naisen taso laskee selvästi, miehelle tulee taas vieraat naiset. Tylyä mutta näi se vaan on. Tai ottaa sellaisia reppana miehen joka ei nyt naisia edes saa vaikka kuinka yrittäisi.

Nehän ei taas naisia kiinnosta. Jos naiset ovat yksiavioisia,niin keiden kanssa ne miehet pettävät? Sinkkuja kun ei riitä kaikille.. Jos vieras kiinnostaa,niin parempi erota. Sitten voi hyppiä sängystä toiseen loukkaamatta muita,vai kiinnijäämisen riskikö tuo hommaan uutta hohdetta? Turhaa selitellä puolisolle mitään rakkaus-sontaa kun on käynyt vieraissa. Siis aivoton reppana mies. Sellaiset miehet mitä tiedän jotka ei petä ja ovat vaimojansa yläpuolella..

Ovat todella hyväkäytöksisiä vaikka vaimo on synnyttänyt enemmän kuin yhen lapsen ym.. Niillä miehillä on moraali kunnossa.. Kai siihenki vaikuttaa lapsuus ja omat vanhemmat ja kasvatus..

Sinunlaisia ja tavallasi ajattelevia miehiä ei voi muutakuin sääliä.. Todella surullista voi sinua..

Pettäminen jotenkin sukupuoleen sidottu? Ja naista ei kylläkään luotu synnyttäjäksi, vaan nainen itse haluaa miehensä kanssa että lapsi tehdään yhteisestä päätöksestä.. Hyvä itsetuntoinen mies ottaa luonnostaan vastuun perheestään, yhdessä naisensa kanssa.. Ja niitä pitääkin olla.. Ja rakentava keskustelu tästä antaa hyvän pohjan missä mennään ja miten jne. Toisiaan luottava pari, on mitä ihaninta, minkäl.

Vuorovaikutus toimii suhteessa, ei siin katsota kuka on vallalla tai määräilevä, yhdessä vaalien toinen toistaan, on energiaakin antavaa.. Mutta sais enemmän enemmän olla tällasia suhteita, kuin mitä ny näyttää, eroamisia on liianki kanssa, ja allekouluikäsiä lapsia on siinä mukana Eli liian helpolla erotaan yleisestikkin!!!

Tuntuu kun ei osata olla pitkässä suhteessa, ja vaalia sitä lastenkin näkökulmasta katsottuna!! Kun minä sain tietää että avomieheni oli pettänyt, oli ero minulle ainoa oikea ratkaisu.

En pystyisi enää luottamaan. Kaikki miehet pettää, siitä ei pääse mihinkään. Olen sinkkuna ollut nyt 1,5 vuotta ja ei tartte miettiä vedetäänkö matto jalkojen alta. Ajatukseni on että jos olisin jatkanut suhdetta, olisi oma ihmisarvoni olisi omissa silmissäni laskenut nollaan. Jokainenhan tekee niinkuin tekee, mutta jos et pysty näinkään monen vuoden jalkeen luottamaan niin miksi rääkkäät itseäsi?

Tee elämästäsi elämisen arvoista. Se ei ole sitä jos koko ajan joudut pelkäämään. Joo minä en kyll voi enää luottaa keneen kään akkaan. Sekä naisten-että miesten välillä Lukekaa tarkkaan rivien välistä Sitä ei kutsuta vastoinkäymiseksi vaan pään hakkaamiseksi seinään.

Tottakai sellaisen henkilön kanssa voi elää. Mutta ei siitä tarvitse toisen tietää. Muistakaa, että jokaiselle kuuluu yksityisyys. Jokaiselle kuuluu tekstiviestinsä ja kirjeensä, vain itselleen. Asiasta ei tarvitse keskustella eikä udella, asian pitäisi olla itsestäänselvyys.

Itse jäin kiinni "pettämisestä" kun nyt jo exäni luki kalenteriani jossa 9 päivää tapaamisemme jälkeen hehkutin sitä edeltävän mieheni kanssa vietettyä iltaa. Hän ei edelleenkään käsitä, että siinä kohtaa petin tätä exää, enkä nykyistä.

Hän oli se jonka kanssa petettiin, vaikka minulla ei suhdetta siinä vaiheessa kenenkään kanssa ollutkaan. Huoritelkaa vaan, ilman meitä te olette niin olemattomia. Kesäkuussa lähdin tapailusuhteessa miesystäväni kanssa Leville seksilomalle. Matka meni ihanasti seksin parissa pikkuautolla edestakaisin ja perilläkin molemmat saimme tarpeeksi. Aiemmin olin sanonut ,että voisin mökillä kokkailla,joten nyt ostimme runsaat tekoainekset matkan varrelta. Formuloitakin tulisi, niitä vaan pitäisi hänen sitten mennä keskustan bubiin katsomaan.

Lastensa äitiä jominun kanssani pettävä mies oli suunnitellut pettävänsä myös minua. Eli kävikin panemassa Levi-hotellin tarjoilijaa formuloiden katsomisreissulla jaheti perään taas minua. Tyhmä kun en kuitenkaan ole,on mies nyt menneen talvenlumia minulle.

Takaisin kyllä vinkuu saatuaan autossa maailman parasta suuseksiä,onneksi jää sitä kaipaamaan loppuelämäkseen. Maistoit itse omaa lääkettäsi. Seksilomalle Leville toisen naisen miehen kanssa, jossa odotti toisen naisen toinen nainen Sitä ihanaa suuseksiä osaavat antaa myös muutkin naiset kuin sinä autossa. Joko aukesivat silmäsi tytteli Kyllä pettää saa oli sitte nainen tai mies joka pettää, kun ei vaan jää kiinni, ja toinen ei tiedä yms..

Jos jää kiinni sitte ero!!! Tollaset luuserit, pelurit, siperiaan opetuk seen loppuelämäkseen jne Nainen, toimi, heti potku persuksille kun ennenkun ykskään 'pettäjä hallitsee sinua tms, on lepertelemässä paskaa, ne osaa sen taidon hyvin Onneksi nainen aavistaa tarkempi vaistoamaan ei muuta kun oikeata naisenergiaa, heikko itsetunt. Tässä vähän toisenlainen tarina. Poikaystäväni tuli eilen keikkatöistä kotiin. Kun hän halasi minua, hän vapisi. Hän vastasi että oli edellisenä yönä käynyt pettämässä lue harrastamassa seksiä minua humalassa jonkun tuntemattoman naisen kanssa.

Elämäni romahti tuon yhden lauseen aikana aivan pieniksi sirpaleiksi. Mielikuvat poikaystävästäni harrastamasta seksiä toisen naisen kanssa eivät jätä rauhaan. Olo on epätodellinen ja aivan hirveä. Koita sinä jaksaa oman taakkasi kanssa. Luottamisesta en enää osaa edes ajatella mitään. Sen näkee ajan kanssa, jos jaksaa antaa aikaa. Kosto seksi on paras lääke! Miksei voi jatkaa elämäänsä ja onnistua siinä hyvin. Se on paras kosto jos kerran yli päätään pitää kostaa.

Ei kai miehet sellaista ymmärräkkään Minäkin sain muutama viikko sitten kuulla mieheltäni että hän on työmatkoillaan käyttänyt maksullisia naisia ja iskenyt baarista kännissä naisia. Syvälle sattuu ja toivon ettei kenenkää tarvitse käydä tällaista helvettiä läpi mitä olen viime viikot elänyt. Turhia ovat selitykset että se ei merkinnyt mitään.

Hetken huuman takia hän on ollut valmis rikkomaan perheensä. Tai selittihän hän että ajatteli ettei ikinä paljastu. En ole kysynyt onko kaikki ollut sen arvoista. Olen sitä mieltä että ansaitsen elämääni tulevaisuudessa uskollisen miehen johon voin luottaa. Sellainen mies on arvoiseni ja toivon että joskus sellaisen löydän.

Mutta siinä pitää molempien ajatella samoin ja molemmilla täytyy olla tosiasiallisesti tasa-arvoiset oikeudet ja mahdollisuudet toimia. Nämä miehet usein miksei naisetkin, jotka tekee työmatkoja ulkomaille, aina se on ett käyvät vieraissa, se on helpompaa vieraassa maassa, kukaan ei tunne, ja täysi vapaus kun aika sallii, pidetään hauskaa, unohdetaan koti ym taakseen..

Nainen ottaa siten rakastajan ihan oikeutettua 'sinne yhteiseen makkariin' kun mies tekee työmatkaansa ulkomaille Ja onneksi näin onkin Kumpikin saa lievitystä nautintoihinsa Kosto, se suloinen kosto, ja pysyköön ulkomailla kun sinne on mennytkin!!

Kun ero tuli niin mies kävi luonani vielä jonkin aikaa mutta löysi sitten uuden naisen. No, hän jatkoi edelleen juttuaan minun kanssani vaikka seurustelikin jo uuden naisen kanssa.

Aikaa kului ja nyt tälle miehelle on syntymässä vauva tämän naisen kanssa ja meillä on tosiaan puolitoista vuotta ollut seksisuhde. Itse olen tehnyt kaikkeni, jotta tämä nainen saisi tietää meidän touhuistamme, mutta nainen ei taida vieläkään uskoa.

Tunnen, että olen itse ihan hirveä ihminen kun päästän miehen luokseni, mutta rehellisesti sanoen olen vieläkin niin kiinni tässä miehessä ja rakastan häntä etten osaa päästää irti.

Eikä näköjään hänkään, vaikka lapsikin on tulossa. Miehen sanojen mukaan hän ei koskaan pettänyt minua fyysisesti silloin kun me seurustelimme ja uskonkin siihen. Kyllä on äijällä otsaa pitää kahta naista joista toisen saattanu paksuksikin!!! Sanon vaan että olet tyhmä jos olet vapaaehtoisesti toinen nainen Jätkähän käyttää sua kybällä hyväkseen.. Jäbä jättää sut kyllä vielä,kun löytää kolmannenki naisen MIksi ihmeessä ette menneet yhteen oikeasti, jos kerran molemmat olitte vapaita?

Yksi m ikrosiru 8. Pieni minä vaan 8. Mulla on vähän vastaavanlainen tilanne kuin sulla. Mieheni jäi keväällä "kiinni" siitä että on soitellut ja tekstaillut erään naisen kanssa. Yleensä minulla ei ole mitään sitä vastaan että miehelläni on naispuoleisia ystäviä, hän tulee hyvin naisten kanssa juttuun, enkä ole mitään mustasukkaista tyyppiä, kestän kyllä nämä ystävyyssuhteet hyvin. Tällä kyseisellä naisella vain on kaveripiirissämme hyvin kyseenalainen maine mm.

Suhde paljastui minulle niin että katselin mieheni puhelintietoja ja tämän naisen numero löytyi sieltä erittäin monta kertaa. Normaalisti en todellakaan tutki mieheni puhelintietoja, ja vihaan sitä että jouduin niin tekemään, minunkin mielestäni ihmisellä on oikeus yksityisyyteen vaikka onkin parisuhteessa, mutta tilanne vain oli sellainen että tiesin että jotakin on tekeillä mutta en tiennyt että mitä.

Ensin mieheni valehteli tästä soittelusta mutta kun kerroin mistä tiesin sen, hän myönsi sen ja sanoi että tämä nainen on lähetellyt hänelle viestejä ja että hän on ainoastaan vastaillut niihin ja jos ei ole jaksanut näpyttää viestiä niin on soittanut.

Okei, voihan asia olla niin. Silti se ei selitä sitä miksi mies ensin salasi tämän "kaverisuhteen" ja sitten vielä valehteli siitä. Mies on siis kaikenaikaa vakuuttanut sitä että mitään muuta ei ole ollut, ei edes hitaiden tanssimista baarissa. No, ei ole kovin helppoa uskoa enää mitään mitä hän sanoo kun suhteen paljastaminenkin oli näin työn takana.

Ai niin, asiaan liittyy myös sellainen seikka että tätä paljastumista edeltävänä syksynä sain nimettömän tekstiviestin jossa joku kertoi että miehelläsi on toinen nainen.

Epäilen että tämän viestin lähetti juuri tämä toinen nainen koska juuri tälläinen toiminta on hänen tyyliään ja ilmeisesti odotti että laittaisin mieheni pellolle että hänellä olisi paremmat mahkut tähän. En laittanut koska vielä silloin luotin mieheeni ja kun hän sanoi että mitään toista naista ei ole, jatkoimme yhdessäoloamme.

Toki näin jälkeenpäin mietin että eikö mieheni todellakaan ymmärtänyt että tämä nainen on sen viestin lähettäjä vai eikö vain halunnut ymmärtää? Ja mielestäni viimeistään silloin olisi ollut hyvä kertoa tästä "kaverisuhteesta" mutta mieheni päätti olla kertomatta.

Sanoi vain ettei suhde ole hänelle mitään niin että jätti sen kertomatta. Äh, tästä jutusta tulee kohta melkein kirja, mutta ydinasia myös meillä on se että yhdessä jatkaminen tuntuu todella työläältä. Epäilen jatkuvasti että suhde, oli se nyt laatuaan millainen hyvänsä, jatkuu muodossa tai toisessa. Miten saada varmuuden siitä että suhde on loppunut? Selkein sanoin ilmaisin että suhde ei voi jatkua, tuon nimettömän viestin takia ja senkin takia että en vain enää hyväksy sitä, mutta mistä takaisin luotto ja varmuus siitä että suhde on päättynyt?

Mietin sellaista vaihtoehtoa että pyytäisin miestäni laittamaan tälle naiselle jonkun kohteliaan tekstiviestin siitä että suhde ei voi enää jatkua ja että näkisin kun mieheni lähettäisi sen. Toisaalta olen varma siitä mieheni ei siihen suostu, mutta eikö sekin taas sitten kerro jotakin?

Vai onko ainoa vaihtoehto vain erota kun luottamuksen takaisinsaaminen tuntuu niin vaikealta? Ei se lopu, vaikka kuinka uskot ja odotat, se ei lopu. Niin minäkin luulin silloin 7vuotta sitten kun asiaa puitiin ja vannottiin ja luvattiin, Mutta ne olivat veteen piirrettyjä viivoja. Minä uskoin,toivoin ja luotin.

Jos sanojen sisältö on puolisoille sama. Ratkaisimme pettämisasian, muuttamalla "sopimuksemme", Suomen aluevesirajojen määritystä siten että, Mieheni heilojen asunnot ovat, Suomen aluevesirajojen ulkopuolista aluetta silloin kun minä olin töissä eli Suomen aluevesirajojen ulkopuolella.. Helvettikin hajoaa jos Perkeleet ei ole rehellisiä toisilleen, sama pätee avioliittoihin.. Sekös harmitti muita ja nauratti meitä, ja niinhän me olimme sen tuumanneet.. Luottamus on kuin neitsyys, sen voi menettää vain yhden kerran.

Pettäjä tulee aina pettämään. Ei sänkyyn menneet,chat tuttu kun olivat tavanneet jo n. Joten päätimme yhteistä elämäämme vaik viel,tuntuu joskus pahalta. Eihän tuommoinen pikku teini vehtailu ole mitään pettämistä,hah.. Minua ukko petti 3eri naisen kanssa, vei ne baariin ja naisten luokse yöksi nussimaan Väitti rakastavansa minua mutta ei kuulemma voinut himoilleen mitään sillä minä olin yhdessä vaiheessa usein yö työssä ja ukko vapaalla Nyt on löytynyt vastakkaisen sukupuolen edustaja joka miettii samoja asioita kuin minä..

Vaimoni petti minua ja vaikka kuinka yritän unohtaa koko jutun niin välillä se pamahtaa mieleen väkisinkin Hänellä on aina ollut enemmän miespuolisia kavereita kuin naispuolisia.. Alkoihan aikoinaan etsiä netistä viestittelykavereita maileilla ja textareilla.. Päättivät sitten miehen aloitteesta pettää minua Toivon ettet joudu sitä samaa enää kokemaan, sillä vieläkin 4n kuukauden jälkeen jos muistelen asiaa yhtään tarkemmin niin rupeaa veren maku maistumaan suussa Kohtalotovereitasi löytyy siis miespuolisistakin.

En tiedä sinun miehesi tilannetta ja tulevaisuutta, mutta kerron vähän itsestäni olimme olleet vajaa 10v. Mutta kun elämäämme tuli vaikea kriisi aloin pettää taas ja nyt en ole edes ajatellut koskaan kertoa sitä hänelle.

Joten tältä pohjalta sanon että minussa varmaan asuu se "pikku pettäjä" kokoajan välillä se vain oli pinnanalla. Toinen seikka on se että kun pettää eka kerran se on vaikeaa, mutta toiset kerra ovat aina vaan helpompia ja vaikka tietää loukkaavan toista ei enää pääse irti kierteestä johon on langennut. Se että et voi täysin luottaa vieläkään ei ole sinun syytä eikä ihme sillä ei miehenikään luota minuun ja voi olla että se omaltaosaltaan sai aikaan uudet syrjähypyt, koska koki joka tapauksessa olevansa pettäjä, vaikka en silloin pettänytkään.

Tietysti tuollainen nuorena tapahtunut pikku tutustuminen kaverii ei välttämättä minun mielestäni kuulu samaan katekoriaan liitossa pettämisen kanssa.

Toivon kuitenkin että voisitte keskustelemalla päästä asian yli ja jatkaa yhdessä: Mielestäni tuollaisten 'vaan ystävien' kanssa tapailu ja tällänen alkaa olla pettämistä siinä vaiheessa jos se salataan. Ja vaikka olisi tieto että on tavannut jotain ja kysyy siitä suoraan, toinen kieltää sen monta kertaa ennenkuin viimein myöntää. Siinä ei ole kaikki OK. Jos rehellistä peliä pelataan, ei tarvii salailla kumppaniltaan mitään. Olen ratkaisuni tehnyt ja suunnittelen omaa elämääni yksin eteenpäin.

Joopa joo ken kerran pettää ja saa anteeksi tekonsa,pettää yhä uudelleen ,hakee mistä vaan kohteen,tää menee niin lähelle itseeni.. Mukavan ihmisen kanssa voi ja on hyvä elää.. Miehellä on ollut 2 muuta suhdetta tänä aikana.

Toinen kesti hetken, ja hän palasi luokseni. Olimme yhdessä jonkin aikaa, kunnes tuli uusi suhde. Hän yritti pesäeroa minusta, mutta ei onnistunut. Palasi jälleen syliini ja jatkoi suhdetta toisen kanssa, meni jopa kihloihin tuon naisen kanssa ennen kuin palasimme yhteen. Tietenkään ei sitä minulle tunnustanut, kunnes ihan äsken huomasin auringon vaalentaman sormuksen jäljen Valehteli pokerina, että ihan äsken mentiin kihloihin Pystyin kuitenkin päättelemään, että aikaa sormusten hankkimisesta oli jo kulunut enemmän.

Ei suostu tunnustamaan minulle oikeaa kihlajaisajankohtaa.. Toisaalta ymmärrän hänen käytöstään, mutta valehtelu sattuu! Jos hän tunnustaisi tekonsa, olisin valmis antamaan hänelle anteeksi!!! Itseään voi antaa pettää aina, voi hyväksyä sen että toinen käyttää hyväkseen, muttei se oikein taida olla molemminpuolisen kiintymyksen arvoista, vaikka tyytyväinen parneri lie ihan kiva kaveri kotonakin. Pettäneeseen kumppaniin voi luottaa ainakin siinä yhdessä asiassa, hän pettää uudestaan heti tilaisuuden koittaessa, toki mielistelee ja teeskentelee aikansa, mutta kun tilanne on taas turvallisen vakaa, muut alkavat kiinnostaa, saalistajatyypit nauttii tilanteiden ja toisten hyväksikäyttämisestä.

Mutta voiko luottaa siihenkään, ettei itse ole koskaan se pettäjä: Olen sen verran siskoni mies seikkailuja ja suhteita sivusta seurannut että sitten kun se minun biologinen kelloni sanoo lapsia niin sitä etsitään itselleen mukava ollaan sen kanssa se hetki, kunnes on pullat uunissa ja häivytään sitten. Miksi vaivata itseään yhtään sen enempää kun on pakko? Varsinkin kun tämä maailma on mitä on? Miestä kun en ainakaan minä lapsen hoito avuksi kaipaa kun on sen verran monta sisarusta itselläni.

Jos kuitenkin jostain syystä niin kävisi että haluaa sittenkin vähän pidempi aikaisen suhteen, niin pelin säännöt on heti tehtävä selväksi. Jos niitä sitten rikotaan niin ei tarvitse omia toimiaan selitellä kun kytkintä nostaa.

Ei kaikki oo ihan noin mustavalkoista. Edeltäpäin ei voi tietää miten johonkin tilanteeseen tulee suhtautumaan vaikka se tuntuisi aivan selvälle. Nyt voit ajatella että yksi virhe toiselta, ja pistät heti pillit pussii..

Mitäs jos rakastat toista niin paljon ettei enää olekaan niin selvää että pystyt lähtemään suhteesta? Kyllä mun mielestäni kaikki siinä kohtaa päättää vasta miten toimii kun tilanne tulee päälle. Ei toi ole mitään pettämistä! Normaali luottamus kestää tuollaiset jutut aivan hyvin. Samoin jos naisella ei ole tarpeeksi kokemuksia eri kokoisista kaluista, ennen avioliittoa jne, niin se liitossaan 'hakee kokemuksia rakastajiltaan' myöhemmässä vaiheessa, näin tulee olemaan Mikään liitto ei ole ikuinen, pitkään avioliitossa olleita ei nykypvänä paljon ole..

Mitä se oli sillo muutama vuosikymmen taaksepäin.. Ja ei kuullukaan olla.. Nyt eletään nykypvää ja sen mukaan elellään

Treffit varatuille homoseksuaaliseen tyttären kalua