Seksi homoseksuaaliseen mies päällä miehet iskuri

seksi homoseksuaaliseen mies päällä miehet iskuri

Uskomatonta vanhaa hapatusta nuo puheeta, nyt halooo Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin. Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä. Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä. En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa. Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo.

En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne. Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe.

Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista. Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös.

En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan. Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan! Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt. Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ. Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa.

Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5. Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta.

Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa. Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!! Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole. Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms.

Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit. Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita. Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies". Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi.

Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta? Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä. Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi.

Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti. Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet. Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi?

Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm. Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään.

Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse.. Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen?

No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset. Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen. Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa.

Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä. Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne.

Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa. Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan.

Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta. Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa.

En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin. Haluan jonkun, joka arvostaa minua ihmisenä ja himoitsee minua seksuaalisesti. Tahdon myös pitää toista hyvänä ja saada itsekin osakseni hellyyttä. Minulle mies tuo myös jollakin alkukantaisella tasolla tukea, suojaa ja turvaa.

Mies rinnallani en pelkäisi mitään maailmassa, ilman häntä voisin romahtaa ylempalttisen paineen keskellä. Jokaisella ihmisellä tulisi olla kumppani jonka kanssa jakaa elämänsä. Mutta minähän osaan pitää puoleni Alkukantaisella tasollasi et pääse siitä mihinkään että mies se on joka tahtoo hallita maailmaa. Ne naiset, jotka myös haluavat hallita maailmaa ovat kovan linjan naisia. Heitä on ollut läpi historian. Mikä kummalisinta, minulla on parisuhdekokemusta, mutta se on asia erikseen. Minähän totesin alussa, että on kivaa rakastua ja elää sitä pikkuelämää se mies rinnallaan.

Valitettavasti päädyin sellaiseen työhön, jossa olen kiertänyt lähes joka kolkan maapalloltamme ja nähnyt niin paljon naisten ja lasten hyväksikäyttöä, että se oma pieni lasikupla ihanasta rakastavasta miehestä on kadonnut. Ehkä heitä on kuitenkin, mutta se naapurinkin ihana mies erotessaan osasi tehdä vaikka mitä. Vertaan silti miestä eläimeen, jolla on alkukantaiset vaistot, mutta ihmisen äly.

Joten ihmisten, varsinkin naisten hyväksikäyttöön keksitään toinen toistaan omituisempia ja kauheampia hallitsemiskeinoja. Jopa sodassa naisten raiskaus on ase, jota käytetään vihollista vastaan. Parasta olisi elää vieläkin siinä omassa lasikuplassa, jossa ei ilkeyttä eikä pauhuutta olisi. Mitä sanotte siitä että naapuri raiskaa hyvän naapurinsa 3 kuukauden ikäisen tyttövauvan. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä ja suurimman osan niistä julmuuksita tekee mies naiselle ja lapsille.

Tiedän että on myös mukavia miehiä, joille riittää se pikkuelämä pikkuvaimon kanssa. Parasta olisi elääkin niin, että turvautuisi siihen omaan mieheen, mutta myös miehen on voitava turvautua johonkin ihmiseen tai johonkin Mikä se sitten olisi.

Mutta varma et voi koskaan, edes omasta miehestä. Mies on se heikompi osapuoli. Hänhän se maksaa naisesta, on riippuvainen siitä Anteeksi vain, mutta tekstistäsi paistaa suorastaan sairas vainoharhaisuus, irrationaalinen kauhu ja viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, jonka ainoa synti oli syntyä XY -kromosomin kanssa. Muutama juttu, perspektiivin vuoksi: Koko ilmiö on kautta maailmanhistorian hämmästyttävän yleinen, eikä siitä jostain syystä haluta hirveästi puhua.

Kenties siksi että tykinruuan rekrytointi voisi olla vähän vaikeampaa Mut noin yleisesti ottaen tahtoisin sanoa, että olet ehkä sitten nähnyt ne ihmiskunnan nurjemmat puolet. Enkä yritä sanoa ettei siinä sektorissa olisi miessukupuoli vahvasti yliedustettuna. Ja noin yleisesti ottaen Miksei mies voisi emotionaalisesti turvautua siihen naiseen jos se nainen turvautuu mieheen?

Ihmisiähän tässä kai pitäisi olla? Kyllähän se niin menee, että jos riittävän moneen valehtelevaan ja ronttiin mieheen törmää niin ei enää uskalla eikä jaksa yrittää uudestaan. Miesten ja naisten erotkin ovat niin suuria siis seksuaalisuudessa, nainen kun kaipaa mieheltä enemmän kumppanuutta ja mies seksiä. Mies helposti pitää suhdetta ok, na jos vain saa seksiä ja sitten elelee omaa elämäänsä ja nainen jää huomaamaan, että mitään yhteistä tekemistä ja hauskuutta ei enää ole, pelkkä seksi ei kiinnosta.

Itse toki tarvitsisin miestä, mutta en ketä tahansa Miestä tarvitsisin joka auttaisi sähkötöissä, olisi turvallinen , mukava, lempeä ja jolla samanlainen huumorintajua ja elämäarvot. Luulenpa, että kyllä moni nainen tarvitsee jotain miestä, mutta koska ei tarjolla ole sellaista kuin tarvitsisi niin ei ole mitään järkeä alkaa elämään ihmisen kanssa joka vaikeuttaa elämää. Koska naisen seksuaalisuus ja syttyminen syntyy erijutuista kuinm miehen ei nainen ota miestä vain seksintakia vaikka kaipaisikin seksiä.

En voisi kuvitella eläväni miehen kanssa jonka kanssa minulla ei olisi mitään puhuttavaa Tiedän sen että myös miehiä raiskataan sodassa ja muuallakin.

Ja ne raiskaajathan ovat juuri miehiä. Se on asian ydin. Sota vie ihmisistä inhimillisyyden. Näin tapahtuu myös naisille, jotka janoavat valtaa ja sotaa.

Ei kauhean pitkälle historiaan tarvitse mennä kun naisetkin tapattivat alasiaan ja kansalaisiaan. Nimenomaan nostin esille sen että myös mies tarvii tukea ja turvaa, ihan sen vuoksi, koska myös mies on ihminen. Tämähän tuen tarvehan ei ole vain naisen tarve, vaikka joku siinä edellä kirjoittikin että haluaa miehen tueksi ja turvaksi ja sitten ei pelkäisi mitään.

Kannattaisi ehkä kuitenkin lukea tarkasti mitä kirjoitan ja miettiä kirjoittamani. Mutta tässähän puhuttiin kai miesten ja naisten välisistä asioista, tai oikeastaan tarviiko nainen miestä. Muuten, se, että naiset itse silpovat lapsiaan, on taas se miehen halu hallita naistaan.

Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa. Näissä kehitysmaissa, joissa ei vielä oppi ja sivistys ole niin pitkällä, näin tapahtuu. Kaikissa niissä maissa, missä naisetkin saavat koulutuksen, on naisten ja miesten tasavertaisuus koko ajan parantunut. Vielä voi olla eroja palkkauksessa, kotitöissä, lastenhoidossa jne. Mutta nämähän ovat niitä pikkujuttuja. Mutta sekin, että suuri osa naisista, jotka tappavat ja pahoinpitelevät lapsensa, ovat vailla sitä tukea ja turvaa.

Missä ne lasten isät ovat? Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Lapsia pitää hoitaa molempien. Ekä isän että äidin, kun toinen ei jaksa, on toinen tukena. Näinhän se pitäsi mennä. Valitettavasti lastenhoito on yhä suummaksi osaksi naisten kontolla, jotka sitten uupuvat Lampun vaihto ja auton ajaminen on miesten hommia!

Ei tarvitse kyllä aivan niin avuttomaksi heittäytyä. Naiset myös lankeavat helposti ansoihin. Hehe, kyllä naiset tarvisevat seksiä yhtä paljon kuin miehetkin, elleivät jopa enemmän. Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Kannattaa huomioida sitä naistakin seksissä, niin ei tarvitse marista, että seksi ei naiselle maistuisi Jos laittaa kyrpáä pímppiin, niin eikö se sitten muka riitä naisellekin jo?

Miksi siihen pitäisi jotain ylimääräistä temppuilua miehen lisätä? Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon! Miten musta tuntuu, että tässä puhuu mies, joka ei ole koskaan tyydyttänyt naista - toki voinut panna määrällisesti montaa eri pimua mutta vain panna. Naiset on hyviä näytteleen eikä vaivaudu yhden yön jutulle selittämään, miten naisen anatomia toimii. Pelkästään iso vehjekään ei takaa hyvää seksiä, sorry! Sekä parisuhteessa olleiden että täysien pleijereiden kanssa oltua voin kertoa, että ne jotka osaa "käsitellä" naisia, ovat he, jotka ovat pitkään olleet suhteessa ja ovat "joutuneet" opettelemaan ettei nainen syty siitä, että vehje ruutataan alapäähän.

Jos naisen lämmittelee hyvin, on aivan varma, että mies on se, joka väsyy nopeammin ; Ja aloitukseen kommentoidakseni: Vaikkei teitä ehkä ihan samassa mittakaavassa enää tarvita kuin v sitten, teitä edelleen halutaan ihan yhtä paljon, ehkä jopa juuri siksi enemmänkin Saattaa hyvinkin olla että sota ja suuri lama on ihan ovella, mutta voithan sitä odotellessa, vaikka kaunistaa itseäni: Eli hyvä on olla sinä päivänä kaunis ja haluttava!

Miehet taas voivat, iloita, ilman kateutta toistensa kanssa, ja vain nainen on riippakivi miesten yhteisissä iloissa. Eli kovin on nykynaiset ollakseen! Noinkohan, onko nykymiehellä enää suojaava käsi? Moni näyttää ajattelevan itseään jopa yli oman perheen edun ja hyvinvoinnin Myös monilla meistä on lähitaistelukoulutus sekä taistelulajiharrastuksen että armeijan tai työn puolesta. Itse koulutan PK koiria ammatikseni, harrastan potkunyrkkeilyä ja flyballia joten varmasti on kovempi kunto kuin monella "suojelijalla" Nykyajan miehet kun ovat ylipainoisia, rumia ja laiskoja.

Siis vain suomalaiset miehet. Että älä huoli, tulemme tyttöjen kanssa suojelemaan sinua jos tarve vaatii. Kyllä nainen miestä tarvitsee. Ainakin minä kaipaan seksiä, läheisyyttä, matkaseuraa, juttuseuraa, ihmistä jakamaan tämän arjen kanssani, taloudellista turvaa,ymym Mutta en todellakaan ole valmis ottamaan ketä tahansa tähän elämääni, vaan haluaisin löytää miehen, jolla on suht koht samat ajatukset ja unelmat kuin minulla, saman tyyppiset harrastukset, ja ilman viinaa ja väkivaltaa.

Mitään pelkkää panoseuraa en kaipaa, vaan miehen elämänkumppaniksi loppu elämäksi. Mistä tiedät, että naiset pärjäävät miehiä paremmin ilman seksiä?

Tutkimukset eivät tue luuloasi. Minä ainakin tarvitsen miestä ystäväksi, rakkaaksi, hellittäväksi, turvaksi, tekemään kaikkkea kivaa yhdessä ym. No se on pitkä lista! Parempi kysymys ois miten naiset pärjäisivät ilman miestä. Täytyy sanoa ettei sinunkaltaistasi kukaan halua!!!!

Hyvin pärjää ilman miestä, ei ne ole sen kummempia, viisaampia tai taitavampia missään asiassa. Haluaisin löytää ihanan, hellän, romanttisen, peruskallioimaisen luotettavan miehen. Mä taas ottaisin flower power leidin, jos vain pystyisin. Tosin mun täytyisi olla aika kuuluisa ympäri maailman omatakseni edes teoreettisia mahiksia siihen. Toveriksi maailman myrskyissä, jaetaan hyvät ja pahat asiat jolloin niiden koko puoliintuu tai huolet hälvenee yhdessä pohtien, pidetään toistemme puolta.

Läheisyydenkaipuun vuoksi, hellyys on mukavinta kun on nallekarhu kainalossa. Tarvitsen huolenpitoa mieheltäni, niskaa hieromaan vaikka kun joku asia ahistaa. Lapsia en halua hankkia yksin, niiden tuoman lisätyön ja huolen kanssa on parasta painiskella yksissä tuumin jolloin perhe-elämä on välillä oikein mukavaa.

Tenavat tarvitsevat ja kaipaavat isänsä tuomaa vaihtelua arjen harmauteen, miksi sitä kieltää kun molemmat osapuolet näyttävät tykkäävän toisistaan ja tunnen siitä itseni oikein tyytyväiseksi vaikka joudunkin aika usein korjaamaan jäljet riehumisista.. Taloudella menee vielä paremmin, kun rahaa on hankkimassa 2 ihmistä.

Miehen tarpeettomuus on jotain itsesääliä johon miehet käpertyvät kauniiden ja röyhkeiden naisihmisten mahdottomien vaatimusten edessä, pelkäänpä pahoin.

Radiossakin on puhuttu siitä kuinka työt vähenevät kun koneet tekevät ihmisten puolesta työt. Luulen että 10 vuoden kuluttua suurin osa miehistä hoitaa kotia ja lapsia kun naiset käyvät töissä. Ainakin sellainen tuntuu olevan trendi kun työpaikoille kaivataan naisia ilahduttamaan miehiä ja etenkin pomoja silmäniloksi, mutta miehiltä vaaditaan täydellisyyttä.

Parempi vaan jos miehet luovuttavat ja saavat helpomman osan kodinhoitajana koska tällöin myös naiset saavat helpon osan silmänilona töissä vaikka naiset eivät välttämättä saakaan yhtä kovaa palkkaa mitä ne miehet joilta vaaditaan työpaikalla suurta panosta.

Olisihan se mies ihan mukava kumppanina! Mutta kun ei löydy kunnon miestä mistään! Näin se vaan on! Hyvät miehet eivät pärjää kapitalistisessa maailmassa. Hyvien on pakko muuttua kieroiksi sioiksi jotka hakevat omaa etua jotta pärjää muita kieroja sikoja vastaan. Tästä seuraa luonnollisesti se että mies on joko vihainen tai sitten kiero myös vapaa-aikana.

Ei kukaan voi olla kaksi eri persoonaa töissä ja vapaa-ajalla. Itsestänikin on tullut vihainen ja alan itsekin ajattelemaan sellaisia ajatuksia millä saisin vahingoitettua muita ihmisiä pärjätäkseni elämässä.

Vielä 30 vuotiaana olin jossain määrin hyvä ihminen, mutta en jaksa enää uskoa hyvyyteen. Hyvyyttä kun ei arvosteta nykypäivänä. Ainoa tyttöystävä joka minulla on ollut, johon suhde kesti puolivuotta, sekin jätti minut sen vuoksi ettei minulla ollut riittävästi rahaa sellaiseen elämään millaisen elämän hän olisi halunnut. Itse olen pärjännyt diplomi-insinöörinä kieroilematta pätkääkään. Päinvastoin luulen saan hyviä työtehtäviä ja luottamusta osakseni kun minulla on hyvä maine.

Kapitalistisessa maailmassa tarvitaan ennen kaikkea koulutusta. Jos sitä ei ole niin sitten varmaan joutuukin kieroilemaan ja tekemään rikoksia mikäli haluaa siitä huolimatta korkean elintason eikä tyydy tavalliseen. Miksi sun tyttöystäväsi ei käynyt töissä ja hankkinut sellaista elämää itse mitä halusi? Oliko liian tyhmä sellaiseen?

Olen mies ja mun mimmi ei mua vittu mihenkää tarvii, mut lasten siittämiseen kyllä. Miehen osuus on pieni mutta välttämätön. Minulla on vain neljä naista, vaimo, tytär, äiti ja rakastajatar. Feministi-fasistit taas huutelemassa; ottakaa nyt huumorilla välillä, kukaan nykynuorisosta, eli tulevasta sukupolvesta, ei vakavissan näe naista minään "omistustavarana" tai merkkituotteena eikä ajattele naista pelkkänä seksileluna nyrkin ja hellan välillä.

Keski-ikäiset sinkkunaiset kun nyt vaan ovat katkerioituneet ja kaipaavaat niitä villiä nuoruusvuosiaan, ja kun nyt huomaavaat etteivät enään kepaa ainakaan omasta mielestään niin rupevat huutelemaan roskaa kun tuossa AP: Tottakai nainen pärjäisi ilman miestä.

Olet silti erittäin minimaalinen vähemmistö joka omasta päätkösestään elää koko elämänsä ilman miestä. Siinä sitten kuolinvuoteella ajattelet että olika nyt sittenkään niin hyvä ajatus kun ei ole mies eikä lapset hyvästelemässä. Lesbot on sitten taas eri asia. AP on "ihmettelevä mies" joka puhui omasta parisuhteestaan Sori vaan kauheesti teille miinustelijoille että pärjään ihan itse. Kauheen hirveen törkee loukkaus kaikille miehille.

Itseasiassa tuollaisia miehiä jotka elävät ikuisesti sinkkuina on olemassa ja he ovat tyytyväisiä elämäänsä. Väitteesi pätee vain munansa ohjaamiin ja lapsiksi jääneisiin miehiin. Ei päde älykkäimpiin ja aikuistuneimpiin miehiin. Halua ja kaipuuta ei voi ohjata tahdolla ja älyllä juuri enempää kuin janoa tai palelemista pakkasessa. Käyttäytymiseen voi tietenkin vaikuttaa ja epäedullisia seurauksia vältellä mutta tuntemukset eivät häivy.

Tämä ei ole lapsellisuutta eikä älyn puutetta, se vain on. Minun mielestä ihminen olkoon se nainen tai mies kaipaa sitä omaa rakasta miestä tai naista. Siihen että voi riidellä, tapella, itkeä , nauraa, rakastaa ja olla rakastettu, miksi aina syyn täyty olla raha, seksi tai muu.

Onko ihmiset oikeasti jo niin tylyjä niin kuihtuneita henkisesti että ajatus toisesta on niin paha. Nykyään jokainen halua olla itsenäinen, ihmisiä katsotaan oikeasti sen mukaan miltä hän näyttää eikä millainen on. Eihän nykymieskään tarvitse naista kuin yhteen asiaan. Voivoi, kyllä taas naurut tulee ku näitä lueskelee. Kyllähän ne naiset pärjää ilman miehiä ja miehet ilman naisia, mutta eri asia on kuinka hyvin tai huonosti ja onko se sitten onnellinen elämä.

Lakatkaa kinastelemasta, itse en antaisi omaa kolliani kenellekkään vaan pidän kiinni kynsin ja hampain sillä tarvitsen ja rakastan juuri häntä.

Annan hänelle kaiken mitä hän tarvitsee ja hän minulle, thats it, aika simppeliä eiks vaan? Minä tarvitsen miestä joka päivä! Olen lihava, maha roikkuu, naama mutrulla, legoot suussa ja kuljen farkuissa. Ja jostain kumman syystä, minua on lykästänyt kolkytviisvuotta yhdessä saman miehen kanssa. Vaikka joskus oli mielessä heittää pyyhkeet kehään, mutta ajattelin antaa aikaa, enkä päättänyt heittänyt. OlIkein mietin, mitä tunnen tuota komeaa miestäni pitävän saman katon alla, mutta kyllä ihan itse tulee suukkosten kera töistä kotiin.

Tunne on sellainen kiva, ei tarvii jännittää, ei laittaa eikä passata. Tehdään yhdessä ja erikseen. Jotain oikein positiivista on, että me haastellaan kaikesta paljon. Vaihdetaan mielipiteitä ja väitellään ja kinataan ja sovitaan ja ollaan erimieltä.

Ihan kaikesta voidaan haastella, mutta ei me suututa toisiimme. Nainen tarvitsee miestä vain lapsen siittämiseen, mutta nykymies, tasa-arvon kannattaja, ei sovi miehen malliksi. Enää ei ole herrasmiehiä eikä mies ymmärrä itseään perheen elättäjänä, nainen ostaa kaiken itse, jopa kukkaset itselleen. Ei mitään hemmottelua, mikä lisäisi naisen seksuaalista halua miestä kohtaan. Tasa-arvon mies ymmärtää vain siten, että nainen maksakoon itse.

Siis mitä ihmettä teen miehellä? Minä, kuten monet muutkaan naiset emme nykyaikana halua edes lapsia. Nykymies vieläpä niin huonokuntoinen, että kuvittelee, että naiselle riittää kielellä lipsuttelu ja sormella räpeltely. Sen asteiseen tyydyttämiseen pystyn itsekkin,mutta siitäkin suoriudun paremmin yksin.

Elämä on ihanaa NYT 6. Miestä tarvitaan hyvään rakasteluun, autolla ajamiseen, auton hankkimiseen, kodin remontteihin, pääasialliseksi perheen elättäjäksi, lapselle miehen malliksi. Näiselle turvaksi, kunnioituksen ja rakkauden kohteeksi. Mukavaa olisi tuntea itseni halutuksi ja rakastetuksi. Kun erosin, oli jäljellä samanlaisia eronneita. Hankin koiran ja olen nyt onnellisempi kuin koskaan. En hae enää miestä. Laiska juopotteleva mies ei välttämättä ole ihanteellinen mies naisille.

Ne miehet jotka haluaisivat olla muuta kuin laiskoja ja juopottelevia, eivät tule saamaan naisia koska he ovat liian kilttejä ja ottavat muut miehet huomioon eivätkä tällöin pärjää elämässä.

Nämä ovat psyykkinen riesa naisille kun taas juopot ovat sellaisia josta naiset eivät pidä eivätkä välitä. Juopot eivät ole psyykkinen rasite jos heistä on helppo päästä eroon. Kilteistä miehistä on vaikeampi päästä eroon koska he tarvitsevat rakkautta siinä missä nainenkin tarvitsee.

Naiset kuitenkin haluavat itseään vahvemman miehen joka pärjää elämässä heitä paremmin jotta he huolehtisivat naisista. Kiltteys ja lapsellisuus ovat eri asioita Rakkauden tarve ei ole heikkoutta. Se on bilogine tarve, että nainen haluaa kokea miehen turvaksi. Mies voi olla henkisesti turva jos esim. Moni on tyytyväin pienituloisempaan koska saa tältä turvaa.

Selitä minulle mitä on lapsellisuus. Onko se sitä kun ihminen ei ota vastuuta omista teoista tai sanoista?

Lapset toimivat eri tavoin. Tämä saattaa johtua kasvatuksesta. Jotkut aikuiset eivät ota vastuuta mistään kun heille ei ole annettu sellaista kasvatusta missä tulisi pitää kiinni hyvästä moraalista.

Joissain kodeissa jopa kasvatetaan huijaamaan muita ihmisiä koska näissä kodeissa aikuiset käsittävät elämän olevan kilpailua missä huijataan muita ihmisiä. Kiltteys johtaa siihen että ihminen alistuu niiden ihmisten edessä kakkoseksi jotka haluavat olla ykkösiä. Kiltti jää aina heikommaksi osapuoleksi vahvan kanssa jos vahva ihminen ei halua elää rauhanomaista elämää. Ihminen voi olla vahva ja kiltti, mutta vahvuudesta ei ole hyötyä ellei sitä osata suunnata muuhun kuin riitatilanteiden ratkaisemiseen.

Nykypäivän yhteiskunta on kuitenkin tehty niin monimutkaiseksi että kiltteydellä ei tunnu pärjäävän koska joka kulman takana tuntuu olevan ihminen joka haluaa ennemmin estää omaa elämää kuin auttaa. Biologia osoittaa ihmisen olevan heikko. Ihminen ei tule toimeen ilman ruokaa ja kuolee yleensä alle vuodessa.

Rakkaus on käsite jossa odotetaan toiselta osapuolelta jotain. Jos ihminen ei tule toimeen yksinään, osoittaa tämä heikkoutta. Ihmiset tulevat toimeen yhteisönä paremmin ja ihmisistä tulee tätä kautta vahvempia ja se ainoastaan todistaa rakkauden tarpeen heikkoudeksi. Harva pärjää kuitenkaan elämässä yksin kovinkaan vanhaksi.

Mitä on henkinen turva? Tarkoitatko että miehellä on jotain sellaista tietoa mikä rauhoittaa naista? Onko tämä tieto yhteiskunnallista tietoa vai sellaista tietoa missä mies sanoo mukavia sanoja naiselle jotta nainen ei pelkäisi ja kokisi asemaansa yhteiskunnassa uhatuksia? Monet naiset toivovat miehen valehtelevan heille sanoen mukavia asioita jotta naisen stressitaso olisi alhainen.

Tällaisista valkoisista valheista on hyötyä lyhyellä tähtäimellä, mutta jos ihminen alkaa elämään valkoisten valheiden kautta, tällöin niistä tulee ongelmia pitkällä tähtäimellä. Minä ainakin miehenä tarvitsen naistani, koska rakastan häntä.

En myöskään usko hänen ajatusmaailmansa eroavan omastani. Niin en tiedä mihin ne naiset miehiä tarvii,muuhun kuin seksiin ja kokoamaan kaiken ja korjaamaan kaiken. Ainakaan treffi markkinoilla ei ole tärpännyt ,eivät halua edes raitista,rehellistä,luotettavaa suomalaista miestä joka ikänsä ollut selvinpäin ,ei savua eikä hakkaa naisia.

Ollut samassa suhteessa 17v aiemmin ,ei syrjähyppyjä eikä pettämisiä. Yhteisen rakkauden sammumisen vuoksi erossa jo 6v ,kyllä yksin pärjää ja on helpompaa monesti kuin suhteessa naisen kanssa ,seksiä saa jos haluaa se ei tänä päivänä ole mikään ongelma ja se on jopa joskus ilmaistakin. Vaikka taksatkin on kyl pudonneet ja neuvoteltavissa jos niikseen tulee.

Itse en käytä kyllä maksullisia naisia ,ei ole mun juttu. Mut sitä rakasta akkaa odotellessa. Eihän nainen miestä tarvii, ostaa vaan dildon ja siihen ladattavat patterit, niin ei tule edes kalliiksi pitää.

Ja jos tarvii, niin menee baarin ja pyytää ukolta rahaa, niin saa siinä samalla itsekkin. Ja koirakin lurputtaa sitten kun se alkaa näyttäämään kalkkunan heltalta: No Suomalainen nainen ei näytä tarvitsevan miestä, ainakaan käytöksensä perusteella mihinkään muuhun kuin hyväksikäytettäväksi niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla mahdollisimman monin eri tavoin.

Vai millä muulla kuin edellisellä selitetään se, että tälläkin hetkellä eri oikeusasteissamme on meneillään reilut avioero-oikeudenkäyntiä, joiden alulle panijoista yli 95 -prosenttia on yllättäen naisia ja joissa siis pääsääntöisesti pyritään kaikin mahdollisin keinoin "tuhoamaan" mies tuntevana ihmisenä jopa täysiä valheita valaehtoisesti toisesta kertoen sekä unohdetaan niin lapsien psyykkinen kuin jopa fyysinenkin terveys kunhan vain omat päämäärät aikuisina tavoitetaan?

Ja samoin eiväthän naiset näytä miehen ohella tarvitsevan enää biologisia lapsiaankaan, kun sadat suomalaiset naiset ovat alkaneet hakeutumaan lastensuojeluviranomaisten luokse, pyrkien päämäärätietoisesti siirtämään esim. Tai entäpä sitten ne "äideiksi" itseään kutsuvat naiset, jotka mm. Lisäksi kun noihin edellisiin lisätään se eritäin suuri joukko naisia joiden 10 - vuotiaat tyttäret yhä kasvavassa määrin ostattavat erittäin määrätietoisin ja harkitusti suunnitellen aikuisilla miehillä itselleen kalliita hajuvesiä, upeita vaatteita, jne.

Varsinkin näin, kun nämä "tyttäret" voivat soittaa äideilleen kertoen "jäävänsä kaverinsa luokse yöksi" eikä kukaan ole tämän jälkeen kyseisistä tytöistä kiinnostunut millään tavoin? Korostan nyt vahvasti, että kaikki ne miehet jotka alaikäisiin tyttöihin "sekaantuvat", ovat henkisesti erittäin sairaita ja heiltä tulisi Islamin oppien mukaan rangaistukseksi alaikäisiin sekaantumisesta katkaista penis.

Ja tämä siksi jotta kukaan ei ymmärtäisi väärin edellisessä kappaleessa esittämiäni ajatuksia, koska mies on mielestäni aina vastuussa teoistaan, riippumatta siitä vaikka alaikäinen tyttö heille kuinka itseään tarjoaisi! Ettekö te naiset ymmärrä, että olette esimerkki tyttärillenne niin hyvässä kuin pahassakin?

Enpä tunne yhtään eronnutta naista, jolla olisi ollut tarvetta liioitella miestensä tekemisiä. Enemmmänkin ovat koittaneet niitä peitellä. Lapsia yrittävät saada itselleen ihan vaan äidin kiusaksi, tuskin ovat lapsestaan ennen piitanneet pätkääkään.

Kyllä avioeroissa naiset enimmäkseen koittavat keskittyä itsensä ja lastensa pelastamiseen, ei suinkaan miesten tuhoamiseen. Typerää väittää edes tuollaista. Yksinhuoltajuus on niin rankkaa, ettei siihen kevyin perustein lähdetä. Eikä vuotias tyttö takuulla ymmärrä hajuvesien tms. Kukaan tavallinen äiti ei ole esimerkkinä hyväksymässä alaikäisen lapsen prostituutiota.

Typerää edes väittää sellaista. Ja malli -bisneksessä on meillä alle kourallinen nuoria tyttöjä, täysi-ikäisiä nuo maailmalle lähtijät enimmäkseen ovat. Laihuus on ihanne myös kouluissa, ei siihen mitään mallitoimistoja tarvita.

Ihme vuodatus, harmittaa, että tämntyyliset jutut on menneet lastesuojeluunkin läpi ja siksi tämä Eerikankin tapaus mahdollistui kun äitiä ei kuunneltu. Pieni katsaus tuttavapiirin avioerojen syihin; 1. Mies petti työkaverinsa kanssa, heillä suhde koko kylällä puhuttiin ja näin nainen sai tietää ja otti eron.

Mies ei paljoa viihtynyt kotona eikä maksanut yhteisiä laskuja vaan jätti naisen maksettavaksi laskut, erosivat ja mies yritti viedä asunnosta naisen omaisuutta omanaan. Tapsin lastaan satunnaisesti ja vaati silloin, että lapsen äiti kuskaa lapsen ties minne vaikka aivan hyvin voi itse noutaa lapsen.

Mies järjesti kaikenlaista kiusaa ex vaimolleen eikä välittänyt lapsen tunteista. Nuori nainen ja mies seurustelivat, nainen tuli raskaaksi ja halusi tehdä abortin, mies vaati ettei tee.

Kun raskaus oli viimeisillään mies jätti naisen eikä ole halunnut tavata poikaansa, puhunut puhelimessa parikertaa. Nainen ihastui työkaveriin ja jätti miehen ainoa tuntemani tapaus näin päin. Kaikenlaista tarinaa sitä elämään mahtuu onkin typerää alkaa syyttelemään naisia avioeroista. Muusta en tiedä, mutta joku mies teki itsestään idiootin aloittamalla näin typerän keskustelun! Eiköhän tästä asiasta olla maailman sivun keskusteltu ihan tarpeeksi. Itse ole saanut naisten minua kohtaan tekemisistä pettämisistä tarpeekseni ja PÄÄTTÄNYT jatkaa elämääni ilman parisuhdetta lapsettomana, koska en enää halua tulla loukatuksi.

Nyky"naiset" eivät ole mitään naisia, vaan tyyppejä, jotka yrittävät olla miehiä. Oikeat naiset tekevät lapsia ja pitävät kodistaan ja perheestään huolta. Nyky"naiset" ovat enemmänkin androgyynejä, kuten myös hyvin suuri osa nyky"miehistä". Oikeat miehet tarvitsevat oikeita naisia ja oikeat naiset tarvitsevat oikeita miehiä.

Oikeat naiset ja oikeat miehet eivät tarvitse näitä androgyynejä! Naiseus ei ole sitä että pukeudutaan vain hameisiin, halutaan lapsia ja hoidetaan kotia - itse kyllä tykkään pukeutua naisellisesti enkä todellakaan halua lapsia, koska en pidä niistä enkä ole koskaan halunnut olla äiti.

Aikojen alusta asti on ollut ihmisiä, jotka eivät olisi välttämättä halunneet lisääntyä, mutta kunnollisia ehkäisykeinoja ei ollut. Vaihtoehtoina oli joko alistua perhe-elämään tai sitten elää koko loppuelämänsä yksin.

Syy siihen voi olla esimerkiksi tämä halu lapsettomuuteen- kuka tietää. On naurettavaa, sinisilmäistä ja lapsellista väittää, että vain naiset haluaisivat lapsia. Suurin osa ihmisistä lisääntyy tarkoituksenmukaisesti tai vähemmän tarkoituksella, mutta nykyään lääketiede mahdollistaa myös tietoisen lapsettomuuden valitsemisen ilman koko aikuisiän kestävää selibaattia. Minä ainakin arvostan omaa elämääni sen verran, että käytän mahdollisuuden hyväkseni ja teen niin kuin minusta hyvältä tuntuu.

Vapaaehtoinen lapsettomuus ei ole sen itsekkäämpi teko kuin lasten haluaminen, vaan asetelma on yleensä aivan päinvastainen. Nykyään ihmiset tekevät lapsia siksi, että he HALUAVAT tehdä niitä - ennen lapsia tehtiin siksi, että niitä tuli joka tapauksessa ja tarvittiin myös työvoimaa sekä vanhuuden turvaa. Nykyään kukaan ei varmasti ajattele yhteiskunnan parasta lisääntyessään, vaan lapset tehdään jostain ihan muusta syystä. Naiseus ja mieheys eivät ole yksiselitteisiä käsitteitä.

Poikatyttökin on nainen siinä missä "naisellinen" mies. Stereotypiat ja yleistykset pitävät jokseenkin paikkansa, mutta ihmiset ovat aina loppujen lopuksi yksilöitä, kaikki vieläpä erilaisia.

Olisikohan aika siirtyä tälle vuosituhannelle? Kerro yksikin yritys, jossa naiset ovat parempia kuin miehet? Tällä vuosituhannella voi olla androgyyniys muotia, mutta he ovat yhtä tarpeellisia normaaleille naisille ja miehille, kuin pipo sialle.

Miehet käy fysiikkansa myöten paremmin palokuntaan kuin nainen mutta turvallisuusalalla naisen älykkyys voittaa miehen fysiikan. Leipomot, konditoriat, kahvilat, kaupat, siivousyritykset, hoitoala, lääkärit.. Yritä ensi kerralla vähän perustella väitteitäsi - se on järkevän keskustelun tärkein pointti. Tossa puhuttiin yritysjohdosta, ei duunareista. Palkollisiksi duunareiksi naiset sopivat hyvin. Älykästä naista ei muuten ole olemassakaan. Yritä ensi kerralla osallistua keskusteluun.

Tarvitko perusteluita siitä, miten tarpeeton androgyyni on normaaleille naisille ja miehille!?! Kerro sinä miten tarpeellinen androgyyni on normaaleille naisille ja miehille? Minä kerron sitten sen, miten pipo sopii sialle. Niin helppoahan tuo, kun ei tarvitse muuta kuin katsoa peiliin. Kyllä ainakin minä tarvitsen välillä miestä! Mihinkään vakisuhteeseen en ala, minulla on muutama innokaa ukkomies, joita tapailen vuoron perään. Niitä naitattaa aina ja ne kestävät kovaa kyytiä pitkään!!!

Huora antaa aina 7. Olet panohuora, ja varmaankin ylpeä toiminnastasi! Miesten hyväksikäyttämä pelkkä panoreikä. Toivottavasti edes terve sellainen? Ja aivoja sulla ei ole, olet maineesi veroinen. En minä huora ole, en ota maksua miehiltä.

Olen korkeasti koulutettu akateeminen nainen! Todellakin terve ja lapsia en harmikseni halua Miksi et saa vapaita miehiä, miksi alennut vieläpä monen varatun miehen ns.

Olet siis rannalle jäännyt akka silloin kun sinussa olisi vielä ollut ainesta lasten tekoon, niinpä niin, nyt olet vain surkeiden ukkomiesten hyväksikäytetty pelkkä "jakorasia". Ainiin, ja sullehan riittää se surkastuneen pienen munan omaava ukkomies, jolle kotona ei enää anneta, vaan vastaavasti niiden sun hyväksikäyttäjien omat muijat käyvät naimassa sitä isomunaista, akateemista vierasta, vapaata miestä aina silloin tällöin, milloin nyt enää sattuu moinen toiminta huvittamaan.

Ei tuossa taida kukaan hyväksikäyttää ketään. Voi olla että ukkomies saattaa tuntea olleensa jos vaimo saa tietää ja lähtee ja sitten rakastajakin lähtee kun ei halua suhdetta eikä vapaata miestä. Mutta siinäkin tapauksessa mies teki tietoisen valinnan riskeerata avioliittonsa. Aika vähänhän sitä enään miestä tarvitsee. Aikoinani halusin perheen ja miehen.

Kestihän sitä onneakin ja sitten se loppui niinkuin monilla muillakin. Nykyään tarvisen miestä vain rakasteluun, joskus aamukahville ja illalliselle viinin kera, uimaretkelle ja mökkiseuraksi.

Tottakai lavalle vetelemään lattareita kanssani. Se ei yksin onnistu. Miehelle on kiva flirttailla tai sitten miehille, kun on yksin niitä rumbia vetelemässä lähilavoilla. Mies on myös kivaa matkaseuraa ja joskus teemme yhdessä remonttia. Miestä on kiva pussaillä. Miehestä on jopa seuraakin. Niin aika paljonhan tätä miesystävääni näköjään tarvitsenkin Ei miesystävänikään minua enempää halua.

Meillä on omat asunnot ym. Kiva kun minulla on hänet,. Tarvitsen miestäni tietysti elämään kanssani tasavertaisena kumppanina, jakamaan ilot ja surut. Minusta on hienoa, että pystymme taloudellisessa mielessä tasavertaisesti rakentamaan yhteistä elämäämme ja suuntaamaan kohti haaveitamme. Annamme molemmat myös toisillemme omaa aikaa omia harrastuksia, omien ystävien tapaamista, yms. Miksi parisuhteen pitäisikään perustua mihinkään riippuvuuteen?

Kyllä monilla taitaa olla tosi surkeat puolisot, jos tämmöistä tarvitsee edes miettiä. Mulla on ainkain niin ihana mies, ollut jo vuotta, enkä ikinä vaihtaisi häntä mihinkään. Toki pärjäisin ilman häntä, jos pakko olisi mutta en ikinä voisi kuvitella elämää ilman häntä.

Mihin häntä sitten tarvitsen: Tarvitsen häntä koska silloin, kun minä olen kaikista heikoimmillani hän on vahvimmillaan ja toisin päin myös.

No tämä aloittajan teksti toki pohjautuu hyvin konservatiiviseen ajatukseen, että miehen tehtävä jotenkin olisi rahoittaa ja huolehtia. Pudotetaan tuo oletus ja hoplaa, koko kysymys menettää merkityksensä. Ison talon ori 6. Täällä katkeroituneet ja seksuaalisuudestaan vapaaehtoisesti luopuneet naiset, jotka ovat tylsiä, sammuneita ja rumannäköisiä kuin Merihaka räntäsateessa, haukkuvat miehiä. Onneksi on myös paljon niitä naisia, joiden ensimmäinen miehen tarve liittyy sinne makuuhuoneeseen.

Kuka vajakki siellä kirjoittelee tälläsiä, ei jumaliste saapi taas tässä sellasia hermoromahduksia, että ei hemmetin hemmetti. Kyllä ihmisen, kuka kirjoittaa tälläsiä vitun pinnallisia paska kirjotuksia, nii pitää kyllä olla saatanan munapää, ei saatanan saatana, että ottaa aivoon tälläset paskapäät.

Naiset keskenään ja sota on valmis, ei eukot kykene tulemaan keskenään toimeen. Sitä räpätyksen selkään puukotuksen ja kateuden määrää ei mikään mittaa. Naiset ei osaa johtaa, tehdä päätöksiä tai pitää kokonaisuuksia käsissä.

Säheltämistä ja epäolennaisuuksien ei loogista nysväämistä. Voi kyllä naiset tarvii miestä monessa. Kaikkea sitä kuulee 7. Paljon mutua- vähän faktaa sinulla. Ja tämä näkyy missä? Kyllä nollatutkimuksia ja hihhuleiden kommentteja netissä riittää. Historian todistama tosiasia on, että naiset ovat poikkeuksetta neuroottisia jonkin asian suhteen, eivät pysty kantamaan totaalista vastuuta kokonaisuukisen suhteen ja sopivat täydellisesti kodin hoitoon.

Kannattaa joskus lukea jotain, eikä vain googlata hihhuleita. Historia tosin EI todista naisten olevat poikkeuksetta neuroottisia tai sopivan kodinhoitajiksi. Tuollaisten kommenttien heittelijät sensijaan sopivat täydellisesti verkonpainoiksi,.

Joo aletaan vaan kaikki leboiksi ja homoiksi, ei perusteta perheitä eikä varsinkaan huolehdita siitä minkälaisiksi lapset kasvaa. Tehdään vaan lapsi jonkun kanssa ja erotaan. Muodostetaan kaikenmaailman epätoivoisia "uusioperhe" virityksiä ja ihmetellään että miten ihmeessä lapsista tulee empatakyvyttömiä tunteettomia hulluja.

Hyvä idea, tai miksi ei vaan samantien hävitetä itsemme pois täältä maailmalta, ainiin sitähän me olemme parasta aikaa tekemässä.. Tarvitsisin miestä hyvään seksiin ja seuraksi.

Eivät ystävät pysty koskaan korvaamaan perhettä tai puolisoa. Ystävät ovat vain ystäviä eli pohjimmiltaan kuitenkin sinulle vieraita ihmisiä. Täytyy olla vielä aika lapsellinen ja kulkenut silmät ummessa muuten tuollainen lapsen usko viranomaisiin ei ole selitettävissä. Riippuu kuule aikalailla myös miehestä. Harvemmin ne puolisot toisiaan todella tuntee, jotkut eivät edes puhu toisilleen muuta kuin tyhjänpäiväisiä asioita.

Eikä siitä miehestä niin kovasti ole tuossa lapsenhoitoasiassa ollut naiselle apuja, monet valittavatkin kuinka ukot harrastaa entiseen tahtiin kun muksuja tulee, mutta naiset luopuvat harrastuksistaan. Huh, huh, jopa oli viestiketju. Mihin minä tarvitsen miestä, vaikka mihin, lapsen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tukemiseen. Sitä ei jaksa välttämättä yksin. Ystäväksi, rakastajaksi, puhumaan elämän asioista, jakamaan arkea ja juhlaa. Istumaan kanssani sohvalla, lenkille, kahviseuraksi ja kaikkea muuta.

Ja tietysti seksiin, jota tarviaisin usein. Totuus on toinen, mies jätti kun olin raskaana. Unohti kaiken lupaamansa, ei ole tukenut lapsen hoidossa ja kasvatuksessa. Kun tapaamme ei puhu kuin säästä. Kahvit juo niin nopeasti etten ehdi vielä aloittaa, seksiä antoi jossain vaiheessa, mutta alkoi mennä siihen malliin, että yksi puristus tissistä ja minuutin kopelointi. Vaikka olenkin nopea lämpenemään, en kuitenkaan niin nopea.

Kun homman joutui itse hoitamaan, ajattelin että olkoonpa sitten sekin. Vielä etsin sitä prinssiä, joka päästäisi minut puutteesta ja olisi vierelläni hyvinä ja pahoina päivinä. Haluan että joku pitää musta huolta,siihen tarvitaan mies. Ilmeisesti olet ihan pihalla. Miehet tarvitsevat Naisen parisuhteeseen, kysymys on rakkaudesta, yhdessä elämisen ilosta ja sisältää myös haaveen ja toiveen yhteisistä lapsista.

Kyllä nykyään kuka tahansa elää yksinkin, ilman parisuhdetta. Mutta hiukan ykstoikkonen elämänmuoto sekin on. En tiedä mutta mies tarvitsee naista huoraksi, piiaksi ja omaishoitajaksi. Samoin kuvailette monin sanoin laillasi sitä miten suhteen tulee olla kummallekin merkityksellinen, miten toista kuuluu persoonana arvostaa ja erityisesti kerrotte siitä, miten tärkeitä teille naisille olisi kun mies teitä monipuolisesti huomioisi sekä siitä miten tätä kaikkea rakkaanne rakkaana kunnioittaisitte.

Mutta mikä onkaan totuus? Ainoa mihin naisina tekojenne tasolla kykenette on pyytää mieheltä netin kautta valokuvaa ja kun tuo valokuva ei miellytä, unohtuu kaikki sanomanne teiltä saman tien, ettekä te enää ota mieheen yhteyttä millään tavoin? Jos miehen ulkoinen olemus tai yksin kasvokuva saa teidät naisina sanomaan; "Tiedän täydellä varmuudella, etteivät kemiamme koskaan tulisi kohtaamaan suhteeseen vaadittavalla tavalla", siis edes yrittämättä tutustua mieheen ihmisenä millään tavoin, eikö tämä jo kerro lähes kaiken siitä, miten te naiset miehiä tuntevina ihmisinä kunnioitatte?

Jos itse esittää aivan jotain muuta kuin todellisuudessa on tai mitä todellisuudessa haluaa "löytävänsä", kuinka silloin voi löytää suhteen kautta mitään todellista elämässä?

Itse kun olen nähnyt todellisessa elämässä, miten sodan kauhut kokeneet Bosnia and Herzegovinan naiset, jotka vuosia olivat joka yö pelänneet tulevansa sodassa raiskatuksi, elivät rakkaus silmissään ja sydämissään, niin hieman vaikea minun on ymmärtää tätä Suomen naisten leikkimistä miehillä samoin kuin kissa hiirellä! Netin seuranhakujutut eivät ole hyvä keino tutustua toisiin tai se on sattumaa, että natsaa.

Totuuden etsijä minusta sinun kannattaisi etsiä naista mieluummin sellaisesta paikasta jossa voi tutustua ystävänä Tietokoneiden ja laitteiden kanssa ollaan myös usein sormi suussa.

Kyllähän näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, josta selviää, että nainen vaan ei oikeasti pärjää ilman miestä. Aloittaja lieneekin nuppinsa kolhinut feministi aatteen kannattaja, jolla on väärät pelit housuissa meneillään, ja etsii identiteettiään suomi24 palstan kautta. Joo ei tarvii miestä 7. Jos ei ole autoa, ei tarvitse sitä roplatakaan. Pääkaupunkiseudulla on erittäin toimiva joukkoliikenne.

Tietokoneita osaa myös naiset asentaa. Ja nuo mainitsemasi asiat ovat sellaisia, joihin myös monet miehet käyttävät ammattilaista. Niin, jos ei ole varaa autoon täytyy tyytyä suunnittelemaan elämänsä HKL: Muuten ne menestyneet naiset liikkuvat omilla autoillaan eivät joukkoliikenteellä vaikka "vihreän valon" nähneet toimittajat muuta väittävätkin.

Eli terveen kodin ja kasvuympäristön antamiseksi lapsille, jossa lapsi saa sekä miehen että naisen mallin. Ja tietysti hyvään molempiin suuntiin antavaan parisuhteeseen 2 aikuiselle. Olen nainen enkä tarvi miestä oikeastaan juuri mihinkään.

Minulla pysyy vasara ja porakone kädessä, osaan ostaa itse autoni, viedä sen korjaamolle ja huoltoon kun on tarvis. Mutta - minulla on mies ja harrastamme tanssimista. Tarvitsen häntä juuri siihen - tanssimiseen. Hän osaa sen homman hyvin. En haluaisi tanssia naisen kanssa. Joten ei tässä mitään valittamista ole. Varmaankin jokainen pärjäisi ilman naista tai miestä, mutta onhan se ajankulua tehdä jotain jonkun kanssa yhdessä.

Ellei homma suju jonkun kanssa, voi katsoa sujuuko se jonkun toisen kanssa. Ellei löydä sitä toista puoliskoaan, voi vallan hyvin elää ilman parisuhdetta, mutta tarvitsemme jokainen silti ystäviä. Musta parisuhde on kuitenkin enemmän kuin pelkkä ystävyys. Siistä saa jotain mitä ei ystävyydestä saa. Ei ystävät, vaikka kuinka hyviä olisikin asuisi todennäkösesti toistensa kanssa ja jakaisi saman vuoteen.

Myös sexuaalisuus ja sen toteuttaminen on ihmiselle hyväksi ja mikä on siihen parempi tapa, kuin tehdä sitä ihmisen kanssa jota rakastaa. Ei parisuhde ole minusta pelkästään tarvitsemista - vaan antamista.

Ei muuten onnistu, ei sitten millään. Haaveisiini kuuluu myös miehen kalun suuhun ottaminen ja näin saada hänet tyydytetyksi. Syy miksi minä näin ajattelen johtuu siitä, että olen transvestiitti. Aina ollessani naiseksi pukeutuneena, olen myös sen verran kiihottuneessa tilassa, että edellämainitut ajatukset tulevat mieleeni. Kun joskus tapaisi ymmärtäväisen miehen, niin voisin kokeille, onko minusta näiden haaveiden toteuttajaksi. Olen kuitenkin tämän oman transvestisuuteni suhteen niin arka, enkä halua kenenkään ulkopuolisen saavan sitä tietää, joten elän edelleen haaveissani.

Itse pidin itseäni ihan sataheterona. Sitten ihana nainen kertoi katselleensa minua jo pitkään sillä silmällä. Aluksi torjuin kaiken muttta tajusin, että täähän on todella kiihottavaa. Olemme olleet suhteessa pari kuukautta ja kaikki on ollut mielettömän upeaa. Alusta asti kaikki on ollut niin helppoa ja luonnollista että ihmettelen, miksi en aiemmin ole tajunnut taipumuksiani molempiin suuntiin.

Jos tilaisuus tulee eteen tai jos itse luotte sellaisen, tarttukaa kiinni ja nauttikaa! Elämä on lyhyt eikä toisen rakastaminen fyysisellä tai mentaalisella tasolla ole ikinä virhe.

Katsoin hiljattain dvd-leffan naisten keskeisestä seksistä. Näin miesnäkökulmasta siinä on jotain todella kiihottavaa. Kauniit naiset keskenään nauttimassa seksistä. Muna seisoi tanakasti, en silloin viitsinyt vetää handuun, mutta mieli tekisi päästä tollaseen mukaan. Kiihottaako naisia miesten keskinäinen seksi, homoilu? Harrastavatko heterot joskus saman sukupuolen kanssa " pelehtimistä "? Osa-aikainen tv , Fantasioin että olen parin, kolmen miehen lelupoikana.

Minut puetaan tiukkaan latex kissapukuun ja meikataan tyttömäisen näköiseksi. Sitten miehet haluavat hyväillä ja suudella minua ja katsoa miten uin kumiasussani uima-altaassa. Lopulta miehet nostavat minut uimapatjalle ja otan heiltä suuhun ja imen ja nuolen kunnes kuuma sperma roiskahtaa suuhuni.

Sitten miehet avaavat pukuni vetoketjun haaroista ja tunnen miten minut öljytään liukkaaksi ja miten jäykkä kalu työntyy vastustamattomasti sisääni Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

Kerran jouduin tilanteeseen jossa olisin voinut pitää hauskaa hyvännäköisen pariskunnan kanssa. Riitalle vein lahjaksi kirjan, josta olimme usein puhuneet. Se on ihanaa mutta ihanaa on taitava mieskin sillä toisen huomioiminen on välillä myös hienoa hommaa. Nyky"naiset" eivät ole mitään naisia, vaan tyyppejä, jotka yrittävät olla miehiä. Tämä keskustelu on suljettu. Joten iloitkaamme siskot miehettömästä elämästä ja olkaamme onnellisia. Ihme vuodatus, harmittaa, että tämntyyliset jutut on menneet lastesuojeluunkin läpi ja siksi tämä Eerikankin tapaus mahdollistui kun äitiä ei kuunneltu. Seksi homoseksuaaliseen mies päällä miehet iskuri

: Seksi homoseksuaaliseen mies päällä miehet iskuri

Live homoseksuaaliseen jasmin sex shop salo 2
Silikooni gay meis ilmainen seksichat Mikä hitsin onnettomuus lapsettomuus on, häh järkikäteen ei kaikkien tarvitse kakaroita tänne maailmaan puskea. Ei mitään hemmottelua, mikä lisäisi naisen seksuaalista halua miestä kohtaan. Naisen maailma ei siitä kaadu. Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Ja noin yleisesti ottaen Ei ystävät, vaikka kuinka hyviä olisikin asuisi todennäkösesti toistensa kanssa ja jakaisi saman vuoteen. Kiltteys ja lapsellisuus ovat eri asioita
HOMOSEKSUAALISEEN JOHANNA PULKKINEN VIDEO SEKSITREFFIT HIERONTA Mielikuvitus kehiin ja oman nautinnon saaminen sivuun. Vain elämäänsä tylsistynyt nainen sanoo ettei tarvi miestä mihinkään, vai onko naiset nykyään ruvenneet tuottamaan siittiösolujakin????? Kyllähän ne naiset pärjää ilman miehiä ja miehet ilman naisia, mutta eri asia on kuinka hyvin tai huonosti ja onko se sitten onnellinen elämä. Toivottavasti edes terve sellainen? Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa.

TREFFI SUOMI24 SUOMALAINEN PORNOFILMI HOMO

Tampere homo escorts finnish gay porn

6. marraskuu Jos miehet eivät saa niin heistä tulee pidemmän päälle epätoivoisia ja . Tuon takia olenkin pysytellyt sinkkuna ja jos olen miestä seksi mielessä tarvinnut niin Seurakunnan kaitsija / kaitsijat ei voi olla nainen, lesbo, bi tai homoseksuaalinen. . Samoin jokainen voi käydä esim. sivustolla cerena.eu . 8. joulukuu org leijona horoskooppi luonne sinkut rovaniemi farkkumuoti seksiä pornoa naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Piiskaa hän se nainen päällä asento tatuointi hyvinkää auton merkit päivät iskuri julia turku seksi ja pano hauskoja runkkaa miestä sex shop lahti tatuointi. joulukuu alkaen Mikkola Ritva kanssa Kommentit Pois Päältä päälle Nainen etsii nuorempaa miestä koti seksi Alfakiisu, Turku, iskuri treffit, personals, miehet, naiset. Iisaampi naisten ja miesten Yhdysvalloissa, Ilmasia Seksi Videoita siihen suuntautuminen, avoimesti homoseksuaalisen suuntaan.